Angst og angstbehandling hent bog (EPUB PDF TXT)

Angst og angstbehandling hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Angst og angstbehandling (e-bog) af Esben Hougaard

Angst og angstbehandling


Esben Hougaard
Angst er en almindelig ubehagelig følelse, som alle kender til. Svær angst spiller en central rolle ved mange psykiske lidelser og problemer, herunder de såkaldte angsttilstande, der nogenlunde svarer til det, som tidligere blev kaldt neuroser.    Angsttilstande er den mest udbredte psykiske lidelse, der berører mere end 20 procent af befolkningen over et livsforløb. Selv om der i dag er udviklet virksomme metoder til behandling af angst, såvel psykologiske som medicinske, får mange personer med angsttilstande ikke en passende behandling.  Bogen sammenfatter den foreliggende viden om angst og angsttilstande på en overskuelig måde. Der redegøres for angstens natur og årsager, for de forskellige angsttilstande og for egnede metoder til behandling af angst. Der er særskilte kapitler om medicinsk behandling af angst og om de to mest anvendte psykologiske behandlingsmetoder: psykodynamisk og kognitiv terapi.   Derudover behandles spørgsmålet om valget mellem psykologisk og medicinsk behandling og om metodernes eventuelle kombination. Endelig er der en kort vejledning i diagnosticering af angsttilstande.   Bogen henvender sig først og fremmest til behandlere, som arbejder med angstpatienter, men vil også kunne læses af andre, som interesserer sig for, hvad angst er, hvordan den opstår, og hvad der kan gøres ved den.  Esben Hougaard og Thomas Nielsen er lektorer på Psykologisk Institut i Århus. Raben Rosenberg er overlæge på Psykiatrisk Hospital i Risskov.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Angst og angstbehandling.pdf
 • Angst og angstbehandling.epub
 • Angst og angstbehandling.txt
 • Angst og angstbehandling.fb2
 • Angst og angstbehandling.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Angst og angstbehandling

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Angst og angstbehandling.mp3


 • Længde
  375 sider

  Genrer

  Faglitteratur, Psykologi og Pædagogik
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf
  Beskyttelse
  Adobe DRM
  ISBN
  9788741252520


  Pris Bøger:


  Angst og angstbehandling.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Angst og angstbehandling.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Angst og angstbehandling.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Angst og angstbehandling.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Angst og angstbehandling.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Angst og angstbehandling.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Angst og angstbehandling Gratis

  Bogen af Esben Hougaard

 • Angst og angstbehandling


 • Angst og angstbehandling (e-bog) af Esben Hougaard

  TAGS:

  Hent Angst og angstbehandling pdf e-bog; Angst og angstbehandling Hent pdf; Hent e-bog Angst og angstbehandling; Bog pdf Angst og angstbehandling; Angst og angstbehandling Hent e-bogen; Hent Angst og angstbehandling txt e-bog; Hent e-bogen På danskAngst og angstbehandling; Hent pdf e-bogen På dansk Angst og angstbehandling; Hent ePUB e-bog Angst og angstbehandling; Angst og angstbehandling Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Angst og angstbehandling; Hent DOC Bog Angst og angstbehandling; Angst og angstbehandling ePUB e-bog; DOCX e-bog Angst og angstbehandling; Hent mobi e-bog Angst og angstbehandling; Læs online Angst og angstbehandling; Hent Angst og angstbehandling doc e-bog; Læs online e-bog Angst og angstbehandling; Angst og angstbehandling Læs online Bog; Angst og angstbehandling Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Angst og angstbehandling;
  Læs online Bog På danskAngst og angstbehandling; Hent Angst og angstbehandling fb2 e-bog; Angst og angstbehandling af Esben Hougaard;
  Esben Hougaard pdf; Angst og angstbehandling af Esben Hougaard txt; Angst og angstbehandling af Esben Hougaard epub;
  Angst og angstbehandling af Esben Hougaard fb2; Angst og angstbehandling af Esben Hougaard mobi; Angst og angstbehandling af Esben Hougaard mp3; Angst og angstbehandling af Esben Hougaard Læs online; Esben Hougaard Læs online e-bog; Esben Hougaard Læs online Bog; Angst og angstbehandling læses Bog; Hent Angst og angstbehandling læses Bog; Angst og angstbehandling læses online bog mp3; Angst og angstbehandling læses online bog

  Skriv et svar