Drama i Salzburg hent bog (EPUB PDF TXT)

Drama i Salzburg hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Drama i Salzburg (e-bog) af Esther Noach, Helen MacInnes

Drama i Salzburg


Helen MacInnes
I Anden Verdenskrigs sidste dage sænkede nazisterne en forseglet kiste fyldt med belastende dokumenter ned i en østrigsk bjergsø. Over tyve år senere hæves kisten af en britisk agent, og det udløser en blodig jagt, hvor vidner kidnappes og bringes til tavshed.

Nazister vogter over Hitlertysklands hemmeligheder, for de kan blive nyttige, når nazisterne igen vil træde frem på magtens arena, men de arbejder om kap med agenter fra USA, Sovjet, Tjekkoslovakiet, Østrig og Storbritannien, og sammen med flere dobbeltagenter skaber de et uigennemskueligt net af interesser. Nogle vil have fat på indholdet af kisten, og andre vil have det ødelagt hurtigst muligt. Hvem kan stole på hvem?

Drama i Salzburg blev filmatiseret i 1972 med titlen ”The Salzburg Connection”.

Helen MacInnes (1907-1985) er uddannet fra universitetet i Glasgow i Skotland i 1928 med en grad i fransk og tysk. Hun arbejdede som bibliotekar, giftede sig med Gilbert Highet i 1932, og parret flyttede til New York i 1937. Hun slog igennem som forfatter i 1942 med Above Suspicion, som senere er filmatiseret. Hendes spionromaner fra koldkrigstiden er formentlig inspireret af hendes mands engagement i britisk efterretningsvirksomhed.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Drama i Salzburg.pdf
 • Drama i Salzburg.epub
 • Drama i Salzburg.txt
 • Drama i Salzburg.fb2
 • Drama i Salzburg.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Drama i Salzburg

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Drama i Salzburg.mp3


 • Længde
  460 sider

  Genrer

  Krimier, Thriller og Spænding, Skønlitteratur, Andet Skønlitteratur
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788771289763


  Pris Bøger:


  Drama i Salzburg.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Drama i Salzburg.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Drama i Salzburg.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Drama i Salzburg.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Drama i Salzburg.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Drama i Salzburg.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Drama i Salzburg Gratis

  Bogen af Helen MacInnes

 • Drama i Salzburg


 • Drama i Salzburg (e-bog) af Esther Noach, Helen MacInnes

  TAGS:

  Hent Drama i Salzburg pdf e-bog; Drama i Salzburg Hent pdf; Hent e-bog Drama i Salzburg; Bog pdf Drama i Salzburg; Drama i Salzburg Hent e-bogen; Hent Drama i Salzburg txt e-bog; Hent e-bogen På danskDrama i Salzburg; Hent pdf e-bogen På dansk Drama i Salzburg; Hent ePUB e-bog Drama i Salzburg; Drama i Salzburg Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Drama i Salzburg; Hent DOC Bog Drama i Salzburg; Drama i Salzburg ePUB e-bog; DOCX e-bog Drama i Salzburg; Hent mobi e-bog Drama i Salzburg; Læs online Drama i Salzburg; Hent Drama i Salzburg doc e-bog; Læs online e-bog Drama i Salzburg; Drama i Salzburg Læs online Bog; Drama i Salzburg Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Drama i Salzburg;
  Læs online Bog På danskDrama i Salzburg; Hent Drama i Salzburg fb2 e-bog; Drama i Salzburg af Helen MacInnes;
  Helen MacInnes pdf; Drama i Salzburg af Helen MacInnes txt; Drama i Salzburg af Helen MacInnes epub;
  Drama i Salzburg af Helen MacInnes fb2; Drama i Salzburg af Helen MacInnes mobi; Drama i Salzburg af Helen MacInnes mp3; Drama i Salzburg af Helen MacInnes Læs online; Helen MacInnes Læs online e-bog; Helen MacInnes Læs online Bog; Drama i Salzburg læses Bog; Hent Drama i Salzburg læses Bog; Drama i Salzburg læses online bog mp3; Drama i Salzburg læses online bog

  Skriv et svar