I virkeligheden hent bog (EPUB PDF TXT)

I virkeligheden hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

I virkeligheden (e-bog) af Torben Munksgaard

I virkeligheden


Torben Munksgaard




»Han står stille. For et øjeblik ønsker han ikke andet end bare det. Bare stå og lade blikket bestige himlens blå højdedrag, lade tankerne forsvinde bort i viddernes afsindighed. I virkeligheden, tænker han, vender verden på hovedet, og de, der falder, vender rigtigt.«

I VIRKELIGHEDEN er en mangfoldig samtidsroman om en række personer, der alle bærer på en tung hemmelighed eller lever et liv, de ikke er tilfredse med. Med denne bog har Torben Munksgaard skrevet en ny vidtspændende fortælling om identitet og det moderne menneskes opgør med sin omverden – og ikke mindst med sig selv.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • I virkeligheden.pdf
 • I virkeligheden.epub
 • I virkeligheden.txt
 • I virkeligheden.fb2
 • I virkeligheden.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • I virkeligheden

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • I virkeligheden.mp3


 • Længde
  304 sider

  Genrer

  Skønlitteratur, Romaner
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788711344743


  Pris Bøger:


  I virkeligheden.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  I virkeligheden.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  I virkeligheden.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  I virkeligheden.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  I virkeligheden.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  I virkeligheden.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen I virkeligheden Gratis

  Bogen af Torben Munksgaard

 • I virkeligheden


 • I virkeligheden (e-bog) af Torben Munksgaard

  TAGS:

  Hent I virkeligheden pdf e-bog; I virkeligheden Hent pdf; Hent e-bog I virkeligheden; Bog pdf I virkeligheden; I virkeligheden Hent e-bogen; Hent I virkeligheden txt e-bog; Hent e-bogen På danskI virkeligheden; Hent pdf e-bogen På dansk I virkeligheden; Hent ePUB e-bog I virkeligheden; I virkeligheden Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog I virkeligheden; Hent DOC Bog I virkeligheden; I virkeligheden ePUB e-bog; DOCX e-bog I virkeligheden; Hent mobi e-bog I virkeligheden; Læs online I virkeligheden; Hent I virkeligheden doc e-bog; Læs online e-bog I virkeligheden; I virkeligheden Læs online Bog; I virkeligheden Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog I virkeligheden;
  Læs online Bog På danskI virkeligheden; Hent I virkeligheden fb2 e-bog; I virkeligheden af Torben Munksgaard;
  Torben Munksgaard pdf; I virkeligheden af Torben Munksgaard txt; I virkeligheden af Torben Munksgaard epub;
  I virkeligheden af Torben Munksgaard fb2; I virkeligheden af Torben Munksgaard mobi; I virkeligheden af Torben Munksgaard mp3; I virkeligheden af Torben Munksgaard Læs online; Torben Munksgaard Læs online e-bog; Torben Munksgaard Læs online Bog; I virkeligheden læses Bog; Hent I virkeligheden læses Bog; I virkeligheden læses online bog mp3; I virkeligheden læses online bog

  Skriv et svar