Kvinder i kamp hent bog (EPUB PDF TXT)

Kvinder i kamp hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Kvinder i kamp (e-bog) af Lars Reinhardt Møller

Kvinder i kamp


Lars Reinhardt Møller
Vidste du, at både den amerikanske stat Californien og det afrikanske land Zaire (det nuværende Congo) er opkaldt efter krigerdronninger? Eller at den bedste kvindelige snigskytte under Anden Verdenskrig dræbte 309 tyske soldater? Eller at den eneste vestlige kvindelige kampvognssoldat i kamp var dansk?

Der har været kvinder i krig siden tidernes morgen. En veloplagt Lars R. Møller fortæller om dette ukendte hjørne af militærhistorien i sin imponerende og underholdende studie “Kvinder i kamp”. Det er første gang, emnet er behandlet på dansk.

Bogen er både grundig og velfortalt. Den begynder med oldtidens skrifter om kvindelige krigere og ender ved det tyvende århundredes kvindelige soldater. Den er en perle for alle, der interesserer sig for historie fra en overraskende vinkel.

“Lars R. Møller har med sin lærde og velskrevne bog gjort kvindesagen en kæmpetjeneste […] Hans bog er et overbevisende argument for, at kvinderne er velegnede til at blive sendt til fronten.”
– Bent Blüdnikow, Berlingske


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Kvinder i kamp.pdf
 • Kvinder i kamp.epub
 • Kvinder i kamp.txt
 • Kvinder i kamp.fb2
 • Kvinder i kamp.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Kvinder i kamp

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Kvinder i kamp.mp3


 • Længde
  368 sider

  Genrer

  Faglitteratur, Historie og Arkæologi, Samfund og Politik
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788711339787


  Pris Bøger:


  Kvinder i kamp.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Kvinder i kamp.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Kvinder i kamp.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Kvinder i kamp.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Kvinder i kamp.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Kvinder i kamp.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Kvinder i kamp Gratis

  Bogen af Lars Reinhardt Møller

 • Kvinder i kamp


 • Kvinder i kamp (e-bog) af Lars Reinhardt Møller

  TAGS:

  Hent Kvinder i kamp pdf e-bog; Kvinder i kamp Hent pdf; Hent e-bog Kvinder i kamp; Bog pdf Kvinder i kamp; Kvinder i kamp Hent e-bogen; Hent Kvinder i kamp txt e-bog; Hent e-bogen På danskKvinder i kamp; Hent pdf e-bogen På dansk Kvinder i kamp; Hent ePUB e-bog Kvinder i kamp; Kvinder i kamp Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Kvinder i kamp; Hent DOC Bog Kvinder i kamp; Kvinder i kamp ePUB e-bog; DOCX e-bog Kvinder i kamp; Hent mobi e-bog Kvinder i kamp; Læs online Kvinder i kamp; Hent Kvinder i kamp doc e-bog; Læs online e-bog Kvinder i kamp; Kvinder i kamp Læs online Bog; Kvinder i kamp Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Kvinder i kamp;
  Læs online Bog På danskKvinder i kamp; Hent Kvinder i kamp fb2 e-bog; Kvinder i kamp af Lars Reinhardt Møller;
  Lars Reinhardt Møller pdf; Kvinder i kamp af Lars Reinhardt Møller txt; Kvinder i kamp af Lars Reinhardt Møller epub;
  Kvinder i kamp af Lars Reinhardt Møller fb2; Kvinder i kamp af Lars Reinhardt Møller mobi; Kvinder i kamp af Lars Reinhardt Møller mp3; Kvinder i kamp af Lars Reinhardt Møller Læs online; Lars Reinhardt Møller Læs online e-bog; Lars Reinhardt Møller Læs online Bog; Kvinder i kamp læses Bog; Hent Kvinder i kamp læses Bog; Kvinder i kamp læses online bog mp3; Kvinder i kamp læses online bog

  Skriv et svar