Fedt nok – hjlp det overvgtige barn hent bog (EPUB PDF TXT)

Fedt nok – hjælp det overvægtige barn hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Fedt nok - hjælp det overvægtige barn (e-bog) af Vibeke Manniche

Fedt nok – hjælp det overvægtige barn


Vibeke Manniche
I sin nye bog tager læge, ph.d., Vibeke Manniche fat i det svære emne og giver råd til vægttab hos børn. Råd, som kan bruges her og nu – også i en travl hverdag.

Når man får at vide, at ens barn er overvægtigt, kan det føles som et nederlag, eller endda et angreb mod barnet eller en selv, og mange forældre modtager meldingen med mistro og vrede. Af den simple grund, at de elsker deres barn.

Netop dette dilemma danner grundlag for Manniches seneste bog om børn og overvægt.

Børn står alene med overvægten

Hvem er det egentlig, vi beskytter, når vi lyver om problemet? Os selv eller barnet?

”Forsøger forældrene at skjule de barske kendsgerninger for barnet, tvinges det jo selv til at holde på hemmeligheden […] Barnets overvægt bliver dermed et tabu, noget man ikke taler om”, fortæller Vibeke Manniche. Hun ser ofte, at børn står alene med de svære følelser:

Kan kærlighed kurere overvægt?

Når vi forsøger at hjælpe vores børn til vægttab, er det udtryk for vores kærlighed til dem. Men de gode intentioner skal følges op ad en række ændringer i hverdagen – lige fra åbenhed om vægtproblemet til mindre skærmtid og bedre madpakker.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Fedt nok – hjælp det overvægtige barn.pdf
 • Fedt nok – hjælp det overvægtige barn.epub
 • Fedt nok – hjælp det overvægtige barn.txt
 • Fedt nok – hjælp det overvægtige barn.fb2
 • Fedt nok – hjælp det overvægtige barn.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Fedt nok – hjælp det overvægtige barn

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Fedt nok – hjælp det overvægtige barn.mp3


 • Længde
  155 sider

  Genrer

  Faglitteratur, Medicin
  Nummer i serie
  1
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788793253025


  Pris Bøger:


  Fedt nok – hjælp det overvægtige barn.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Fedt nok – hjælp det overvægtige barn.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Fedt nok – hjælp det overvægtige barn.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Fedt nok – hjælp det overvægtige barn.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Fedt nok – hjælp det overvægtige barn.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Fedt nok – hjælp det overvægtige barn.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Fedt nok – hjælp det overvægtige barn Gratis

  Bogen af Vibeke Manniche

 • Fedt nok – hjælp det overvægtige barn


 • Fedt nok - hjælp det overvægtige barn (e-bog) af Vibeke Manniche

  TAGS:

  Hent Fedt nok – hjælp det overvægtige barn pdf e-bog; Fedt nok – hjælp det overvægtige barn Hent pdf; Hent e-bog Fedt nok – hjælp det overvægtige barn; Bog pdf Fedt nok – hjælp det overvægtige barn; Fedt nok – hjælp det overvægtige barn Hent e-bogen; Hent Fedt nok – hjælp det overvægtige barn txt e-bog; Hent e-bogen På danskFedt nok – hjælp det overvægtige barn; Hent pdf e-bogen På dansk Fedt nok – hjælp det overvægtige barn; Hent ePUB e-bog Fedt nok – hjælp det overvægtige barn; Fedt nok – hjælp det overvægtige barn Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Fedt nok – hjælp det overvægtige barn; Hent DOC Bog Fedt nok – hjælp det overvægtige barn; Fedt nok – hjælp det overvægtige barn ePUB e-bog; DOCX e-bog Fedt nok – hjælp det overvægtige barn; Hent mobi e-bog Fedt nok – hjælp det overvægtige barn; Læs online Fedt nok – hjælp det overvægtige barn; Hent Fedt nok – hjælp det overvægtige barn doc e-bog; Læs online e-bog Fedt nok – hjælp det overvægtige barn; Fedt nok – hjælp det overvægtige barn Læs online Bog; Fedt nok – hjælp det overvægtige barn Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Fedt nok – hjælp det overvægtige barn;
  Læs online Bog På danskFedt nok – hjælp det overvægtige barn; Hent Fedt nok – hjælp det overvægtige barn fb2 e-bog; Fedt nok – hjælp det overvægtige barn af Vibeke Manniche;
  Vibeke Manniche pdf; Fedt nok – hjælp det overvægtige barn af Vibeke Manniche txt; Fedt nok – hjælp det overvægtige barn af Vibeke Manniche epub;
  Fedt nok – hjælp det overvægtige barn af Vibeke Manniche fb2; Fedt nok – hjælp det overvægtige barn af Vibeke Manniche mobi; Fedt nok – hjælp det overvægtige barn af Vibeke Manniche mp3; Fedt nok – hjælp det overvægtige barn af Vibeke Manniche Læs online; Vibeke Manniche Læs online e-bog; Vibeke Manniche Læs online Bog; Fedt nok – hjælp det overvægtige barn læses Bog; Hent Fedt nok – hjælp det overvægtige barn læses Bog; Fedt nok – hjælp det overvægtige barn læses online bog mp3; Fedt nok – hjælp det overvægtige barn læses online bog

  Skriv et svar