IMIDIS VAND hent bog (EPUB PDF TXT)

IMIDIS VAND hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

IMIDIS VAND (e-bog) af Nis Jakob

IMIDIS VAND


Nis Jakob
Anmelderrost pageturner og krimi-thriller af NIS JAKOB. Fyldt med effektiv spænding, billedskabende sprog og stof til eftertanke.

Den 25-årige danske kvinde, Maria Hernández, bevæger sig ud på dybt vand, da hendes far, fysikeren José Hernández, der bor i Spanien brutalt myrdes, uden at politiet kan finde noget synligt motiv … Mest af alt ligner det et koldblodigt rovmord. Problemet er blot, at der tilsyneladende ikke er stjålet noget. Men en dag dukker fysikerens dagbøger op hos hans datter i Danmark. Og hun har bestemt ikke tænkt sig at lade faderens død forblive et uopklaret mysterium. Sammen med sin netop indflyttede logerende, Jonas, kaster hun sig ud i en ikke ukompliceret jagt på den – eller de – skyldige.

Romanens handling bevæger sig fra Danmark over USA til Spanien i et spændstigt internationalt krimi-thriller plot, hvor fortid og nutid til sidst flyder sammen og Maria Herández får brug for alle sin evner for både at overleve og måske finde sin fars mordere.

PRESSEN SKRIVER:
”Ormehuller og vand, spaltet i brint og ilt, spiller en stor rolle for både indholdet og strukturen i Nis Jakobs spændende og intelligente roman “Imidis vand”. En velfungerende og fængslende historie: Både personerne og deres handlinger er troværdige og interessante, og Nis Jakob veksler med god virkning mellem stilfærdige miljøskildringer fra København og omegn, kærlighedshistorier, snedige intriger og opklaringsmanøvrer og særdeles kontant spænding.” Thomas Harder, POLITIKEN

” Intens og vellykket … stilen i romanen er meget filmisk, og man kan nærmest mærke kameraets bevægelser i Jakobs beskrivelse af personer og omgivelser.” Louise Puck Hansen, Kristeligt dagblad

”En spændende historie, hvor et godt plot afsløres bid for bid …velskrevet blanding af krimi og international thriller. Begavet underholdning … effektiv pageturner. Anbefales!” kochskrimier.dk


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • IMIDIS VAND.pdf
 • IMIDIS VAND.epub
 • IMIDIS VAND.txt
 • IMIDIS VAND.fb2
 • IMIDIS VAND.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • IMIDIS VAND

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • IMIDIS VAND.mp3


 • Længde
  336 sider

  Genrer

  Krimier, Thriller og Spænding
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788792970374


  Pris Bøger:


  IMIDIS VAND.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  IMIDIS VAND.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  IMIDIS VAND.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  IMIDIS VAND.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  IMIDIS VAND.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  IMIDIS VAND.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen IMIDIS VAND Gratis

  Bogen af Nis Jakob

 • IMIDIS VAND


 • IMIDIS VAND (e-bog) af Nis Jakob

  TAGS:

  Hent IMIDIS VAND pdf e-bog; IMIDIS VAND Hent pdf; Hent e-bog IMIDIS VAND; Bog pdf IMIDIS VAND; IMIDIS VAND Hent e-bogen; Hent IMIDIS VAND txt e-bog; Hent e-bogen På danskIMIDIS VAND; Hent pdf e-bogen På dansk IMIDIS VAND; Hent ePUB e-bog IMIDIS VAND; IMIDIS VAND Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog IMIDIS VAND; Hent DOC Bog IMIDIS VAND; IMIDIS VAND ePUB e-bog; DOCX e-bog IMIDIS VAND; Hent mobi e-bog IMIDIS VAND; Læs online IMIDIS VAND; Hent IMIDIS VAND doc e-bog; Læs online e-bog IMIDIS VAND; IMIDIS VAND Læs online Bog; IMIDIS VAND Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog IMIDIS VAND;
  Læs online Bog På danskIMIDIS VAND; Hent IMIDIS VAND fb2 e-bog; IMIDIS VAND af Nis Jakob;
  Nis Jakob pdf; IMIDIS VAND af Nis Jakob txt; IMIDIS VAND af Nis Jakob epub;
  IMIDIS VAND af Nis Jakob fb2; IMIDIS VAND af Nis Jakob mobi; IMIDIS VAND af Nis Jakob mp3; IMIDIS VAND af Nis Jakob Læs online; Nis Jakob Læs online e-bog; Nis Jakob Læs online Bog; IMIDIS VAND læses Bog; Hent IMIDIS VAND læses Bog; IMIDIS VAND læses online bog mp3; IMIDIS VAND læses online bog

  Skriv et svar