Det forsvundne tegn hent bog (EPUB PDF TXT)

Det forsvundne tegn hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Det forsvundne tegn (e-bog) af Dan Brown, Mich Vraa

Det forsvundne tegn


Dan Brown
Danmarks største bestseller.

Robert Langdon er hovedpersonen.

Det er igen Robert Langdon, hovedpersonen fra Da Vinci Mysteriet, der er på færde, og at der vil være fart over feltet fra første side, er der ingen tvivl om. Browns redaktør udtaler: “Intet er nogensinde, som det umiddelbart ser ud til i Dan Browns bøger. Denne bogs handling forløber over en periode på 12 timer, og fra første side vil læseren mærke spændingen og opdagelseslysten, mens man følger Robert Langdon gennem en mesterlig udført og overraskende handling. The Lost Symbol er fuld af overraskelser.”

Højt tempo.

Dan Brown selv udtaler: “Denne bog har været en både underlig og vidunderlig rejse. At flette fem års research sammen til en fortælling, der strækker sig over 12 timer var en fantastisk udfordring. Robert Langdons liv bevæger sig tydeligvis i et højere tempo end mit.”

Det engelske oplag vil blive rekordstort – ikke mindre end 6,5 millioner bøger vil der blive trykt i første omgang. Hvor stort det danske oplag bliver, vides endnu ikke, men at bogen når de danske læsere på dansk i god tid før jul ligger fast.

_____________________________________________

“Brown har i et interview sagt, at hans mål med at skrive er at få læserne til at udsætte søvnen om aftenen, og dét må da siges at være en værdig modstander. Hvis man kan overvinde søvnen med sin prosa – og hvor mange forfattere , journalister og andre skribenters udgydelser kan man egentlig sige dét om? – så gør man da noget rigtigt. “Det forsvundne tegn” er bestemt ikke stor litteratur, men man er ganske godt underholdt og man læser bogen hurtigt, og så får man faktisk lyst til at komme til Washington efter endt læsning for at se, om professor Langdon virkelig har ret i, at byen er oversvømmet af mystiske symboler på en skjult fortid. Washington med dit egyptiske vartegn, here we come!”

– Kristeligt Dagblad

“Som tidligere inviteres læserne til at gætte med gennem tegninger af gådefulde symboler og indviklede koder under den hæs blæsende jagt på sandheden … ‘ Det forsvundne tegn’ fungerer på sine egne præmisser med basal spænding og gådefulde mysterier.”

– MetroXpress

“Så når du nu alligevel helst vil sidde under et tæppe og vente på, at januar slutter, så nyd ventetiden i godt selskab. Det er højspændt og stærkt underholdende drama fra første til sidste side.”

– femina

“Hvorfor kan Dan Browns to sidste bøger sælges i så store mængder? Det er nok, fordi han teknisk kan bygge en tekst op, så den er spændende…teknisk kan Dan Brown noget, der fremmer spændingen. Han lægger små frø ud, der skærper nysgerrigheden og som vokser til sult efter at få opklaringen. Samtidig viser resultatet af de mange frø sig ofte at være ganske uventet og anderledes end man kunne forudse, og før man for set sig om, så er nye frø sået og gødet, så læseren nødvendigvis må se planten folde sig ud og blomstre igen, igen, igen. Handlingen er forrygende, anderledes og utænkelig. ”

– Helsingør dagblad


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Det forsvundne tegn.pdf
 • Det forsvundne tegn.epub
 • Det forsvundne tegn.txt
 • Det forsvundne tegn.fb2
 • Det forsvundne tegn.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Det forsvundne tegn

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Det forsvundne tegn.mp3


 • Længde
  450 sider

  Genrer

  Krimier, Thriller og Spænding
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788792845702


  Pris Bøger:


  Det forsvundne tegn.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Det forsvundne tegn.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Det forsvundne tegn.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Det forsvundne tegn.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Det forsvundne tegn.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Det forsvundne tegn.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Det forsvundne tegn Gratis

  Bogen af Dan Brown

 • Det forsvundne tegn


 • Det forsvundne tegn (e-bog) af Dan Brown, Mich Vraa

  TAGS:

  Hent Det forsvundne tegn pdf e-bog; Det forsvundne tegn Hent pdf; Hent e-bog Det forsvundne tegn; Bog pdf Det forsvundne tegn; Det forsvundne tegn Hent e-bogen; Hent Det forsvundne tegn txt e-bog; Hent e-bogen På danskDet forsvundne tegn; Hent pdf e-bogen På dansk Det forsvundne tegn; Hent ePUB e-bog Det forsvundne tegn; Det forsvundne tegn Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Det forsvundne tegn; Hent DOC Bog Det forsvundne tegn; Det forsvundne tegn ePUB e-bog; DOCX e-bog Det forsvundne tegn; Hent mobi e-bog Det forsvundne tegn; Læs online Det forsvundne tegn; Hent Det forsvundne tegn doc e-bog; Læs online e-bog Det forsvundne tegn; Det forsvundne tegn Læs online Bog; Det forsvundne tegn Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Det forsvundne tegn;
  Læs online Bog På danskDet forsvundne tegn; Hent Det forsvundne tegn fb2 e-bog; Det forsvundne tegn af Dan Brown;
  Dan Brown pdf; Det forsvundne tegn af Dan Brown txt; Det forsvundne tegn af Dan Brown epub;
  Det forsvundne tegn af Dan Brown fb2; Det forsvundne tegn af Dan Brown mobi; Det forsvundne tegn af Dan Brown mp3; Det forsvundne tegn af Dan Brown Læs online; Dan Brown Læs online e-bog; Dan Brown Læs online Bog; Det forsvundne tegn læses Bog; Hent Det forsvundne tegn læses Bog; Det forsvundne tegn læses online bog mp3; Det forsvundne tegn læses online bog

  Skriv et svar