En sommer med Montaigne hent bog (EPUB PDF TXT)

En sommer med Montaigne hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

En sommer med Montaigne (e-bog) af Bjørn Bredal, Antoine Compagnon

En sommer med Montaigne


Antoine Compagnon
Montaigne var fransk renæssancefilosof og -humanist (1533-92) og har bl.a. inspireret vor egen Ludvig Holberg til at skrive epistler. Montaigne var adelig og mod slutningen af sit liv borgmester i Bordeaux. Helst levede han dog tilbagetrukket med sine bøger på sit slot. Hans hovedværk, MONTAIGNES ESSAYS, var en filosofisk dagbog, hvori han var sit eget studieobjekt. Han gennemførte en form for tidlig psykoanalyse ved at gøre sig selv til genstand for daglig undersøgelse. Ingen Knausgård uden Montaigne!

Hos Montaigne peger studiet af jeget altid ud mod det alment menneskelige, begivenheder i tiden som de blodige religionskrige mellem katolikker og protestanter m.m. EN SOMMER MED MONTAIGNE åbner således små vinduer ud mod renæssancen og alle de politiske, filosofiske og sociale forandringer, som skete uden for de lukkede mure på forfatterens slot.

I fyrre små letlæste, underholdende og tankevækkende kapitler introduceres Montaignes livsfilosofi, som han gennem tyve år forsøgte at indkredse i sine essays: meningen med venskabet, kærligheden og døden. Montaigne huskes for opfordringen til at leve hvert et øjeblik fuldt ud.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • En sommer med Montaigne.pdf
 • En sommer med Montaigne.epub
 • En sommer med Montaigne.txt
 • En sommer med Montaigne.fb2
 • En sommer med Montaigne.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • En sommer med Montaigne

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • En sommer med Montaigne.mp3


 • Længde
  224 sider

  Genrer

  Faglitteratur, Religion og Filosofi, Psykologi og Pædagogik
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788774672173


  Pris Bøger:


  En sommer med Montaigne.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  En sommer med Montaigne.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  En sommer med Montaigne.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  En sommer med Montaigne.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  En sommer med Montaigne.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  En sommer med Montaigne.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen En sommer med Montaigne Gratis

  Bogen af Antoine Compagnon

 • En sommer med Montaigne


 • En sommer med Montaigne (e-bog) af Bjørn Bredal, Antoine Compagnon

  TAGS:

  Hent En sommer med Montaigne pdf e-bog; En sommer med Montaigne Hent pdf; Hent e-bog En sommer med Montaigne; Bog pdf En sommer med Montaigne; En sommer med Montaigne Hent e-bogen; Hent En sommer med Montaigne txt e-bog; Hent e-bogen På danskEn sommer med Montaigne; Hent pdf e-bogen På dansk En sommer med Montaigne; Hent ePUB e-bog En sommer med Montaigne; En sommer med Montaigne Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog En sommer med Montaigne; Hent DOC Bog En sommer med Montaigne; En sommer med Montaigne ePUB e-bog; DOCX e-bog En sommer med Montaigne; Hent mobi e-bog En sommer med Montaigne; Læs online En sommer med Montaigne; Hent En sommer med Montaigne doc e-bog; Læs online e-bog En sommer med Montaigne; En sommer med Montaigne Læs online Bog; En sommer med Montaigne Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog En sommer med Montaigne;
  Læs online Bog På danskEn sommer med Montaigne; Hent En sommer med Montaigne fb2 e-bog; En sommer med Montaigne af Antoine Compagnon;
  Antoine Compagnon pdf; En sommer med Montaigne af Antoine Compagnon txt; En sommer med Montaigne af Antoine Compagnon epub;
  En sommer med Montaigne af Antoine Compagnon fb2; En sommer med Montaigne af Antoine Compagnon mobi; En sommer med Montaigne af Antoine Compagnon mp3; En sommer med Montaigne af Antoine Compagnon Læs online; Antoine Compagnon Læs online e-bog; Antoine Compagnon Læs online Bog; En sommer med Montaigne læses Bog; Hent En sommer med Montaigne læses Bog; En sommer med Montaigne læses online bog mp3; En sommer med Montaigne læses online bog

  Skriv et svar