Jeg er ikke dig hent bog (EPUB PDF TXT)

Jeg er ikke dig hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Jeg er ikke dig (e-bog) af Tomas Lagermand Lundme, Jacob Møller Overgaard, Tomas Lagermand Lundme

Jeg er ikke dig


Tomas Lagermand Lundme
En lille fortælling om den store kærlighed, når den bliver hverdag. Små øjebliksbilleder om to, der har elsket hinanden så meget engang og nu må finde en ny måde at elske sig selv og hinanden på.

Anmeldelser
“Lagermand (har) et eminent godt øre for, hvordan denne sitren og knitren i kommunikationen mellem to, der elsker hinanden, helt konkret ytrer sig i tale og tavshed, som verdens minimaleste og diskreteste og tysteste sørgmunterhed”
– Lars Bukdahl, Weekendavisen

“Lagermand Lundme driver her i ’Jeg er ikke dig’ en isbjergsteknik (ni tiendedele er skjult mellem linjerne), der næsten får Hemingway til at fremstå som en lidt sludrevorn kaffesøster. (…) Der er delikat humor og underdrejet drama …” (fire hjerter)
– Mikkel Bruun Zangenberg i Politiken

“Den korte form, tegningerne, bindeordene. Og via dem lykkes det ham at få fortællingen til at leve, og læserens fantasi udbygger selv scenerne, lægger farve på væggene og sætter køn og alder på de to karakterer.” (fem stjerner)
– Jeppe Krogsgaard Christensen, Berlingske


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Jeg er ikke dig.pdf
 • Jeg er ikke dig.epub
 • Jeg er ikke dig.txt
 • Jeg er ikke dig.fb2
 • Jeg er ikke dig.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Jeg er ikke dig

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Jeg er ikke dig.mp3


 • Længde
  60 sider

  Genrer

  Skønlitteratur, Digte og Poesi, Romaner
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788792927118


  Pris Bøger:


  Jeg er ikke dig.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Jeg er ikke dig.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Jeg er ikke dig.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Jeg er ikke dig.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Jeg er ikke dig.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Jeg er ikke dig.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Jeg er ikke dig Gratis

  Bogen af Tomas Lagermand Lundme

 • Jeg er ikke dig


 • Jeg er ikke dig (e-bog) af Tomas Lagermand Lundme, Jacob Møller Overgaard, Tomas Lagermand Lundme

  TAGS:

  Hent Jeg er ikke dig pdf e-bog; Jeg er ikke dig Hent pdf; Hent e-bog Jeg er ikke dig; Bog pdf Jeg er ikke dig; Jeg er ikke dig Hent e-bogen; Hent Jeg er ikke dig txt e-bog; Hent e-bogen På danskJeg er ikke dig; Hent pdf e-bogen På dansk Jeg er ikke dig; Hent ePUB e-bog Jeg er ikke dig; Jeg er ikke dig Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Jeg er ikke dig; Hent DOC Bog Jeg er ikke dig; Jeg er ikke dig ePUB e-bog; DOCX e-bog Jeg er ikke dig; Hent mobi e-bog Jeg er ikke dig; Læs online Jeg er ikke dig; Hent Jeg er ikke dig doc e-bog; Læs online e-bog Jeg er ikke dig; Jeg er ikke dig Læs online Bog; Jeg er ikke dig Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Jeg er ikke dig;
  Læs online Bog På danskJeg er ikke dig; Hent Jeg er ikke dig fb2 e-bog; Jeg er ikke dig af Tomas Lagermand Lundme;
  Tomas Lagermand Lundme pdf; Jeg er ikke dig af Tomas Lagermand Lundme txt; Jeg er ikke dig af Tomas Lagermand Lundme epub;
  Jeg er ikke dig af Tomas Lagermand Lundme fb2; Jeg er ikke dig af Tomas Lagermand Lundme mobi; Jeg er ikke dig af Tomas Lagermand Lundme mp3; Jeg er ikke dig af Tomas Lagermand Lundme Læs online; Tomas Lagermand Lundme Læs online e-bog; Tomas Lagermand Lundme Læs online Bog; Jeg er ikke dig læses Bog; Hent Jeg er ikke dig læses Bog; Jeg er ikke dig læses online bog mp3; Jeg er ikke dig læses online bog

  Skriv et svar