Jonna er 54 hent bog (EPUB PDF TXT)

Jonna er 54 hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Jonna er 54 (e-bog) af Kim Fupz Aakeson

Jonna er 54


Kim Fupz Aakeson
Flyttemanden hæver blikket og ser hen over hende og Jonna tænker vorherrebevares. “Jeg ser uro,” siger han til sidst. “Jeg ser uro, der kommer en uro ind i dit liv, men uro er ikke altid noget dårligt, uro kan også være starten på noget nyt.”

Jonna tænker vorherrebevares igen. “Død,” siger han så. “Hvad?” Jonna læner sig frem mod det brede ansigt. “Jeg ser død.”

Jonnas læber bevæger sig, hun kan næsten se ordet for sig, stave det. Jonna er 54 og arbejder som foged uden de store skrupler, man skal betale sine regninger, sådan tænker hun om det. Hun har ikke den store omgangskreds, ser faktisk ikke mange andre end sin gamle mor, og har vel nærmest kun hån til overs for den mandlige kollega der prøver at komme tættere på hende. Men da en synsk flyttemand ser død i hendes liv slår det lige ned i det hun frygter allermest. Hendes voksne søn Peter har nemlig et skrøbeligt sind og hans kæreste Nina er ved at køre sur i det. Da han forsøger at tage sit liv nok engang, får Nina nok og gør det forbi, Jonna må træde til, flytter Peter hjem og installerer ham i sit rækkehus. Her gør hun hvad hun kan for at få ham på ret køl igen, skærme ham mod mere ulykke og skuffelse. Så da han indleder et forhold til hendes rengøringshjælp, Katrine, begynder Jonna at blande sig og ryger ud på et skråplan der nok skal ende med at give hende alt den uro flyttemanden så som det første. Om døden så er egentlig død eller en metafor, det skal vise sig.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Jonna er 54.pdf
 • Jonna er 54.epub
 • Jonna er 54.txt
 • Jonna er 54.fb2
 • Jonna er 54.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Jonna er 54

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Jonna er 54.mp3


 • Længde
  250 sider

  Genrer

  Skønlitteratur, Romaner
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788702096699


  Pris Bøger:


  Jonna er 54.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Jonna er 54.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Jonna er 54.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Jonna er 54.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Jonna er 54.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Jonna er 54.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Jonna er 54 Gratis

  Bogen af Kim Fupz Aakeson

 • Jonna er 54


 • Jonna er 54 (e-bog) af Kim Fupz Aakeson

  TAGS:

  Hent Jonna er 54 pdf e-bog; Jonna er 54 Hent pdf; Hent e-bog Jonna er 54; Bog pdf Jonna er 54; Jonna er 54 Hent e-bogen; Hent Jonna er 54 txt e-bog; Hent e-bogen På danskJonna er 54; Hent pdf e-bogen På dansk Jonna er 54; Hent ePUB e-bog Jonna er 54; Jonna er 54 Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Jonna er 54; Hent DOC Bog Jonna er 54; Jonna er 54 ePUB e-bog; DOCX e-bog Jonna er 54; Hent mobi e-bog Jonna er 54; Læs online Jonna er 54; Hent Jonna er 54 doc e-bog; Læs online e-bog Jonna er 54; Jonna er 54 Læs online Bog; Jonna er 54 Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Jonna er 54;
  Læs online Bog På danskJonna er 54; Hent Jonna er 54 fb2 e-bog; Jonna er 54 af Kim Fupz Aakeson;
  Kim Fupz Aakeson pdf; Jonna er 54 af Kim Fupz Aakeson txt; Jonna er 54 af Kim Fupz Aakeson epub;
  Jonna er 54 af Kim Fupz Aakeson fb2; Jonna er 54 af Kim Fupz Aakeson mobi; Jonna er 54 af Kim Fupz Aakeson mp3; Jonna er 54 af Kim Fupz Aakeson Læs online; Kim Fupz Aakeson Læs online e-bog; Kim Fupz Aakeson Læs online Bog; Jonna er 54 læses Bog; Hent Jonna er 54 læses Bog; Jonna er 54 læses online bog mp3; Jonna er 54 læses online bog

  Skriv et svar