P liv og dd hent bog (EPUB PDF TXT)

På liv og død hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

På liv og død (e-bog) af Pia Trøst Nissen, Peter James

På liv og død


Peter James
Tiende bind i den populære krimiserie med Roy Grace. Om stor forelskelse og farlig besættelse. Om enhver kvindes værste mareridt.

Rødhåret alenepige på 29. Er du gnisten, der kan fyre op under mit slumrende, ulmende sexliv? Jeg er til sjov, venskab og måske – hvem ved – endnu mere?

Da Red Westwood møder den flotte og rige Bryce Laurent gennem et online-datingbureau, falder hun straks pladask for ham. Men efterhånden som forholdet udvikler sig, opdager hun, at han har en mørk side, der har været gemt under den charmerende facade. Alt, hvad han har fortalt om sig selv, er løgn, og hvor hun før var tiltrukket af ham, er hun nu direkte bange for ham.

To år senere får Red endelig smidt ham ud af sin lejlighed og får et polititilhold, men mareridtet er først lige begyndt. For Bryce er sygeligt besat af hende og vil gøre, hvad han kan for at skade alt og alle, hun holder af, inden turen kommer til Red selv.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • På liv og død.pdf
 • På liv og død.epub
 • På liv og død.txt
 • På liv og død.fb2
 • På liv og død.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • På liv og død

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • På liv og død.mp3


 • Længde
  368 sider

  Genrer

  Krimier, Mysterier
  Serie
  En Roy Grace-krimi
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788763838467


  Pris Bøger:


  På liv og død.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  På liv og død.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  På liv og død.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  På liv og død.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  På liv og død.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  På liv og død.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen På liv og død Gratis

  Bogen af Peter James

 • På liv og død


 • På liv og død (e-bog) af Pia Trøst Nissen, Peter James

  TAGS:

  Hent På liv og død pdf e-bog; På liv og død Hent pdf; Hent e-bog På liv og død; Bog pdf På liv og død; På liv og død Hent e-bogen; Hent På liv og død txt e-bog; Hent e-bogen På danskPå liv og død; Hent pdf e-bogen På dansk På liv og død; Hent ePUB e-bog På liv og død; På liv og død Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog På liv og død; Hent DOC Bog På liv og død; På liv og død ePUB e-bog; DOCX e-bog På liv og død; Hent mobi e-bog På liv og død; Læs online På liv og død; Hent På liv og død doc e-bog; Læs online e-bog På liv og død; På liv og død Læs online Bog; På liv og død Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog På liv og død;
  Læs online Bog På danskPå liv og død; Hent På liv og død fb2 e-bog; På liv og død af Peter James;
  Peter James pdf; På liv og død af Peter James txt; På liv og død af Peter James epub;
  På liv og død af Peter James fb2; På liv og død af Peter James mobi; På liv og død af Peter James mp3; På liv og død af Peter James Læs online; Peter James Læs online e-bog; Peter James Læs online Bog; På liv og død læses Bog; Hent På liv og død læses Bog; På liv og død læses online bog mp3; På liv og død læses online bog

  Skriv et svar