Tornmark hent bog (EPUB PDF TXT)

Tornmark hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Tornmark (e-bog) af Morten Leth Jacobsen

Tornmark


Morten Leth Jacobsen
Rom, 2005.
Det er vinter og paven ligger for døden. Tribunen samler sine mænd i Den Hvide Brigade, klar til kamp for et neofascistisk Italien, renset for udlændinge. Første mål er de hjemløse østeuropæere, så asiaterne. Og til sidst de sorte.
Det er ordren til brigaden fra Tribunen – og brigaden gør, hvad Tribunen siger. På Palatinerhøjen står den danske arkæolog, Signe Tornmark, i spidsen for udgravningen af den sagnomspundne Lupercalgrotte og finder her skelettet af en af Romerrigets største hærførere, Publicus Decius Mus, der ofrede sit liv for Rom. Signe har fundet sin sande passion i arkæologien – kærligheden kniber det mere med.
Den hjemløse Eduard lever sit liv på gaden og søger en nat læ for regnen på Palatinerhøjen og bliver her vidne til Den Hvide Brigades første rituelle mord. Han møder Signe Tornmark og sammen tager de kampen op mod brigaden.

Ekstra Bladet:
“Forfatteren har mange bolde i luften. Men dygtigt formår han at folde romanens forskellige spor ud, så spændingen intensiveres, jo længere bogen skrider frem … med sikker og vidende hånd konstruerer forfatteren en historie, hvor fortidens fascinerende mytologi bliver levende brændstof for en aggressiv, skræmmende og ganske aktuel nationalisme.”

Litteratursiden.dk:
“Vellykket dansk debutroman hvis blanding af krimi, fascisme, arkæologi og Roms historie smelter sammen til en ganske overbevisende thriller.”

Metroxpress:
“…en hyggelig lænestolskrimi med uhyggelige perspektiver.”

Nordjyske:
“(bogen er) … en kombination af en kriminalroman og en kærlighedsroman med et budskab, der er en direkte appel til situationen i Europa…
Lad bogen hermed være anbefalet på det varmeste som bekræftelse for nogle og til overvejelse for andre.”

Yderligere info om romanen:
Tornmark er en medrivende spændingsroman, som har sit helt eget univers. Bogens kvindelige hovedperson, Signe, er skabt af en mandlig forfatter og handlingen er fjernet fra politi- og medieverdenen og henlagt til arkæologiens historiske vingesus.
Det er ikke noget tilfælde, for Tornmarks forfatter, den 41-årige Morten Leth Jacobsen, er bidt af en gal arkæolog, som, kombineret med en stor kærlighed til Rom har bragt ham til byen et utal af gange. Han er uddannet eksport-ingeniør, men har skiftet spor og arbejder i dag som informationschef i Sønderjyllands Symfoniorkester.
Kærligheden til Rom og arkæologien blev grundlagt, da Morten Leth Jacobsen som helt ung var på studietur til den evige stad og siden har han læst ‘alt’ om både Romerriget, Rom i renæssancen og det moderne Rom. I dag tilbringer han gerne sommeren i Rom sammen med familien, der består af hans kone og to sønner på 4 og 6 år.
De mange rejser til Rom blev inspirationen til romanen ‘Tornmark’, for Morten Leth Jacobsen prøvede at forestille sig, hvordan det ville være at leve og arbejde i Rom. Det førte ham til bogens kvindelige
hovedperson, Signe, der, som forfatteren selv, stammer fra Århus og har tilbragt en stor del af sin barndom på Moesgård Museum.
Den anden fremtrædende person i bogen, den hjemløse Eudard, blev skabt, da Morten Leth Jacobsen og hans familie sidste sommer gik over Ponte Fabricio og her bemærkede en hjemløs mand, der sad og
tiggede. Plottet kom, da Morten Leth Jacobsen fandt ud af, at næsten alle hjemløse i Rom er udlændinge – så var Tribunen og den neofascistiske Den Hvide Brigade født og fundet af Lupercalgrotten førte til de rituelle mord.

Tornmark er Morten Leth Jacobsens debut som romanforfatter.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Tornmark.pdf
 • Tornmark.epub
 • Tornmark.txt
 • Tornmark.fb2
 • Tornmark.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Tornmark

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Tornmark.mp3


 • Længde
  352 sider

  Genrer

  Krimier, Faglitteratur, Historie og Arkæologi, Romantik og Erotik, Romantik
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788792359780


  Pris Bøger:


  Tornmark.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Tornmark.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Tornmark.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Tornmark.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Tornmark.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Tornmark.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Tornmark Gratis

  Bogen af Morten Leth Jacobsen

 • Tornmark


 • Tornmark (e-bog) af Morten Leth Jacobsen

  TAGS:

  Hent Tornmark pdf e-bog; Tornmark Hent pdf; Hent e-bog Tornmark; Bog pdf Tornmark; Tornmark Hent e-bogen; Hent Tornmark txt e-bog; Hent e-bogen På danskTornmark; Hent pdf e-bogen På dansk Tornmark; Hent ePUB e-bog Tornmark; Tornmark Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Tornmark; Hent DOC Bog Tornmark; Tornmark ePUB e-bog; DOCX e-bog Tornmark; Hent mobi e-bog Tornmark; Læs online Tornmark; Hent Tornmark doc e-bog; Læs online e-bog Tornmark; Tornmark Læs online Bog; Tornmark Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Tornmark;
  Læs online Bog På danskTornmark; Hent Tornmark fb2 e-bog; Tornmark af Morten Leth Jacobsen;
  Morten Leth Jacobsen pdf; Tornmark af Morten Leth Jacobsen txt; Tornmark af Morten Leth Jacobsen epub;
  Tornmark af Morten Leth Jacobsen fb2; Tornmark af Morten Leth Jacobsen mobi; Tornmark af Morten Leth Jacobsen mp3; Tornmark af Morten Leth Jacobsen Læs online; Morten Leth Jacobsen Læs online e-bog; Morten Leth Jacobsen Læs online Bog; Tornmark læses Bog; Hent Tornmark læses Bog; Tornmark læses online bog mp3; Tornmark læses online bog

  Skriv et svar