Brutal magt hent bog (EPUB PDF TXT)

Brutal magt hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Brutal magt (e-bog) af Andy McNab, Hans Chr. Dahlerup Koch, Grethe Teglbjærg

Brutal magt


Andy McNab
Libyen 1987:

Nick Stone overvåger et skib, som Firmaet har mistænkt for at smugle våben til IRA. Da det lykkes Nick at komme ombord, bliver han opdaget af IRA’s skrappeste bombemager. Nick når lige at dræbe ham, inden skibet bordes af kystvagter.

Irland 2007:

Efter en række mystiske hændelser går det op for Nick, at nogen er begyndt at udrydde de personer, der var med i aktionen i Libyen 20 år tidligere. Det seneste offer er blevet brutalt tortureret og skudt gennem hovedet, og nu står Nick for tur …

OM FORFATTEREN
Andy McNab har skrevet adskillige bestsellere på baggrund af sine oplevelser i elitestyrken. Han holder desuden foredrag for sikkerheds- og efterretningstjenester både i Amerika og England. Brutal magt er den 11. i rækken af Andy McNabs spændingsromaner om Nick Stone.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Brutal magt.pdf
 • Brutal magt.epub
 • Brutal magt.txt
 • Brutal magt.fb2
 • Brutal magt.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Brutal magt

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Brutal magt.mp3


 • Længde
  368 sider

  Genrer

  Krimier, Thriller og Spænding
  Serie
  Nick Stone
  Nummer i serie
  1
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788711333013


  Pris Bøger:


  Brutal magt.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Brutal magt.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Brutal magt.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Brutal magt.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Brutal magt.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Brutal magt.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Brutal magt Gratis

  Bogen af Andy McNab

 • Brutal magt


 • Brutal magt (e-bog) af Andy McNab, Hans Chr. Dahlerup Koch, Grethe Teglbjærg

  TAGS:

  Hent Brutal magt pdf e-bog; Brutal magt Hent pdf; Hent e-bog Brutal magt; Bog pdf Brutal magt; Brutal magt Hent e-bogen; Hent Brutal magt txt e-bog; Hent e-bogen På danskBrutal magt; Hent pdf e-bogen På dansk Brutal magt; Hent ePUB e-bog Brutal magt; Brutal magt Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Brutal magt; Hent DOC Bog Brutal magt; Brutal magt ePUB e-bog; DOCX e-bog Brutal magt; Hent mobi e-bog Brutal magt; Læs online Brutal magt; Hent Brutal magt doc e-bog; Læs online e-bog Brutal magt; Brutal magt Læs online Bog; Brutal magt Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Brutal magt;
  Læs online Bog På danskBrutal magt; Hent Brutal magt fb2 e-bog; Brutal magt af Andy McNab;
  Andy McNab pdf; Brutal magt af Andy McNab txt; Brutal magt af Andy McNab epub;
  Brutal magt af Andy McNab fb2; Brutal magt af Andy McNab mobi; Brutal magt af Andy McNab mp3; Brutal magt af Andy McNab Læs online; Andy McNab Læs online e-bog; Andy McNab Læs online Bog; Brutal magt læses Bog; Hent Brutal magt læses Bog; Brutal magt læses online bog mp3; Brutal magt læses online bog

  Skriv et svar