Kbenhavns mysterier hent bog (EPUB PDF TXT)

Københavns mysterier hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Københavns mysterier (e-bog) af Benn Q. Holm

Københavns mysterier


Benn Q. Holm
To mænd passerer hinanden på gaden i København og bemærker blot hinanden, før de haster videre i vrimlen. Den ene, Q, er en næsten midaldrende forfatter, der kæmper med at få liv og kunst til at hænge sammen. Børn vrimler rundt mellem benene på ham, og han forsøger at komme i gang med sin nye roman. Mens mest af alt vil han gerne være i fred og gemme sig for verden.
Den anden – navnløse – mand søger soning for en ubærlig skyld, efter at hans 11-årige søn brændte inde i familiens hus samme aften, som konen forlod ham. Siden tragedien har han trasket planløst rundt i Københavns gader, der giver ham inspiration til klummen ’Københavns mysterier’, som offentliggøres i en lokalavis (og følges lidenskabeligt af Q). Han søger soning ved at fortælle sin historie til sønnens gravsten på Assistens Kirkegård. En historie, der indebærer både svigt, uopfyldte ambitioner og familiers arvesynd. Men også og især en medrivende fortælling om moderne ægtepar og hvad der kan ske, når nye naboer flytter ind i velhaverkvarteret.
Skildringen af velfærdsdanskerens trakasserier er mesterlig og uforlignelig som altid hos Holm. Og det klæder faktisk forfatterskabets lette tone at have døden som følgesvend.

Paul har indirekte været skyld i sin 10-årige søns død og opsøger gravstedet hver nat samtidig med at forfatteren Q arbejder med sin nye roman og konens besværlige svangerskab. Deres veje krydses i den københavnske nat.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Københavns mysterier.pdf
 • Københavns mysterier.epub
 • Københavns mysterier.txt
 • Københavns mysterier.fb2
 • Københavns mysterier.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Københavns mysterier

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Københavns mysterier.mp3


 • Længde
  312 sider

  Genrer

  Skønlitteratur, Romaner
  Serie
  MTHB
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788711413203


  Pris Bøger:


  Københavns mysterier.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Københavns mysterier.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Københavns mysterier.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Københavns mysterier.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Københavns mysterier.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Københavns mysterier.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Københavns mysterier Gratis

  Bogen af Benn Q. Holm

 • Københavns mysterier


 • Københavns mysterier (e-bog) af Benn Q. Holm

  TAGS:

  Hent Københavns mysterier pdf e-bog; Københavns mysterier Hent pdf; Hent e-bog Københavns mysterier; Bog pdf Københavns mysterier; Københavns mysterier Hent e-bogen; Hent Københavns mysterier txt e-bog; Hent e-bogen På danskKøbenhavns mysterier; Hent pdf e-bogen På dansk Københavns mysterier; Hent ePUB e-bog Københavns mysterier; Københavns mysterier Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Københavns mysterier; Hent DOC Bog Københavns mysterier; Københavns mysterier ePUB e-bog; DOCX e-bog Københavns mysterier; Hent mobi e-bog Københavns mysterier; Læs online Københavns mysterier; Hent Københavns mysterier doc e-bog; Læs online e-bog Københavns mysterier; Københavns mysterier Læs online Bog; Københavns mysterier Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Københavns mysterier;
  Læs online Bog På danskKøbenhavns mysterier; Hent Københavns mysterier fb2 e-bog; Københavns mysterier af Benn Q. Holm;
  Benn Q. Holm pdf; Københavns mysterier af Benn Q. Holm txt; Københavns mysterier af Benn Q. Holm epub;
  Københavns mysterier af Benn Q. Holm fb2; Københavns mysterier af Benn Q. Holm mobi; Københavns mysterier af Benn Q. Holm mp3; Københavns mysterier af Benn Q. Holm Læs online; Benn Q. Holm Læs online e-bog; Benn Q. Holm Læs online Bog; Københavns mysterier læses Bog; Hent Københavns mysterier læses Bog; Københavns mysterier læses online bog mp3; Københavns mysterier læses online bog

  Skriv et svar