Opfindsomhed hent bog (EPUB PDF TXT)

Opfindsomhed hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Opfindsomhed (e-bog) af Lene Tanggaard

Opfindsomhed


Lene Tanggaard
Vi har brug for flere opfindsomme Georg Gearløs-typer, som kombinerer kreativ skaberglæde med nytænkning. De har nemlig den nødvendige opfindsomhed, som skaber nye produkter og nye forretningsmodeller, og som får forskningen til at søge nye veje. Opfindsomhed er en forudsætning for innovation, og heldigvis kan vi alle sammen lære at blive mere opfindsomme, og vi kan blive bedre til at få andres opfindsomhed til at blomstre.

Professor Lene Tanggaard skitserer i denne korte bog, hvad vi skal gøre for at fremelske opfindsomheden hos os selv og andre.

Bogen er en del af High Performance-serien. Det er korte og præcise bøger, og seriens omdrejningspunkt er menneskers udfoldelse og præstation med fokus på ledelse, motivation og viljen til at gøre sig umage.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Opfindsomhed.pdf
 • Opfindsomhed.epub
 • Opfindsomhed.txt
 • Opfindsomhed.fb2
 • Opfindsomhed.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Opfindsomhed

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Opfindsomhed.mp3


 • Længde
  72 sider

  Genrer

  Faglitteratur, Økonomi og Ledelse
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788702158960


  Pris Bøger:


  Opfindsomhed.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Opfindsomhed.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Opfindsomhed.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Opfindsomhed.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Opfindsomhed.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Opfindsomhed.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Opfindsomhed Gratis

  Bogen af Lene Tanggaard

 • Opfindsomhed


 • Opfindsomhed (e-bog) af Lene Tanggaard

  TAGS:

  Hent Opfindsomhed pdf e-bog; Opfindsomhed Hent pdf; Hent e-bog Opfindsomhed; Bog pdf Opfindsomhed; Opfindsomhed Hent e-bogen; Hent Opfindsomhed txt e-bog; Hent e-bogen På danskOpfindsomhed; Hent pdf e-bogen På dansk Opfindsomhed; Hent ePUB e-bog Opfindsomhed; Opfindsomhed Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Opfindsomhed; Hent DOC Bog Opfindsomhed; Opfindsomhed ePUB e-bog; DOCX e-bog Opfindsomhed; Hent mobi e-bog Opfindsomhed; Læs online Opfindsomhed; Hent Opfindsomhed doc e-bog; Læs online e-bog Opfindsomhed; Opfindsomhed Læs online Bog; Opfindsomhed Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Opfindsomhed;
  Læs online Bog På danskOpfindsomhed; Hent Opfindsomhed fb2 e-bog; Opfindsomhed af Lene Tanggaard;
  Lene Tanggaard pdf; Opfindsomhed af Lene Tanggaard txt; Opfindsomhed af Lene Tanggaard epub;
  Opfindsomhed af Lene Tanggaard fb2; Opfindsomhed af Lene Tanggaard mobi; Opfindsomhed af Lene Tanggaard mp3; Opfindsomhed af Lene Tanggaard Læs online; Lene Tanggaard Læs online e-bog; Lene Tanggaard Læs online Bog; Opfindsomhed læses Bog; Hent Opfindsomhed læses Bog; Opfindsomhed læses online bog mp3; Opfindsomhed læses online bog

  Skriv et svar