Som et rosenblad for vinden hent bog (EPUB PDF TXT)

Som et rosenblad for vinden hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Som et rosenblad for vinden (e-bog) af Narayana Press Narayana Press, Merete Wilkenschildt

Som et rosenblad for vinden


Merete Wilkenschildt
Som et rosenblad for vinden fortæller den tragiske historie om solodanserinden Elna Lassen, der fra 1925 og til sin død fem år senere var Den Kongelige Ballets absolutte stjerne. Da hun begik selvmord kun 29 år gammel, på et tidspunkt hvor vejen til en international karriere lå åben, udløste det landesorg i Danmark.

I dag er Elna Lassens navn kun en svag erindring hos særlig balletinteresserede. Der findes kun lidt materiale om hende, i det hele taget er årene 1910-1930 på Det Kgl. Teater ikke meget beskrevet. Denne bog om Elna Lassen er, udover den personlige og tragiske, også et tidsbillede, et stykke teaterhistorie og en fortælling om den kongelige danske ballet og balletmiljøet i disse år.

Elna Lassen begyndte som balletbarn i 1910, og hendes vej gik over både Paris og New York. Hun havde et sårbart sind, og hun var tidligt splittet ikke alene mellem den klassiske ballet og skuespillet, men også mellem balletten, sangen og revyen. Med i sin bagage havde hun en dunkel familiehistorie og et dramatisk ægteskab med en af datidens store charmører, hvis erobringer talte både Liva Weel og Erna Hamilton.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Som et rosenblad for vinden.pdf
 • Som et rosenblad for vinden.epub
 • Som et rosenblad for vinden.txt
 • Som et rosenblad for vinden.fb2
 • Som et rosenblad for vinden.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Som et rosenblad for vinden

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Som et rosenblad for vinden.mp3


 • Længde
  296 sider

  Genrer

  Faglitteratur, Samfund og Politik
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788711412145


  Pris Bøger:


  Som et rosenblad for vinden.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Som et rosenblad for vinden.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Som et rosenblad for vinden.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Som et rosenblad for vinden.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Som et rosenblad for vinden.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Som et rosenblad for vinden.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Som et rosenblad for vinden Gratis

  Bogen af Merete Wilkenschildt

 • Som et rosenblad for vinden


 • Som et rosenblad for vinden (e-bog) af Narayana Press Narayana Press, Merete Wilkenschildt

  TAGS:

  Hent Som et rosenblad for vinden pdf e-bog; Som et rosenblad for vinden Hent pdf; Hent e-bog Som et rosenblad for vinden; Bog pdf Som et rosenblad for vinden; Som et rosenblad for vinden Hent e-bogen; Hent Som et rosenblad for vinden txt e-bog; Hent e-bogen På danskSom et rosenblad for vinden; Hent pdf e-bogen På dansk Som et rosenblad for vinden; Hent ePUB e-bog Som et rosenblad for vinden; Som et rosenblad for vinden Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Som et rosenblad for vinden; Hent DOC Bog Som et rosenblad for vinden; Som et rosenblad for vinden ePUB e-bog; DOCX e-bog Som et rosenblad for vinden; Hent mobi e-bog Som et rosenblad for vinden; Læs online Som et rosenblad for vinden; Hent Som et rosenblad for vinden doc e-bog; Læs online e-bog Som et rosenblad for vinden; Som et rosenblad for vinden Læs online Bog; Som et rosenblad for vinden Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Som et rosenblad for vinden;
  Læs online Bog På danskSom et rosenblad for vinden; Hent Som et rosenblad for vinden fb2 e-bog; Som et rosenblad for vinden af Merete Wilkenschildt;
  Merete Wilkenschildt pdf; Som et rosenblad for vinden af Merete Wilkenschildt txt; Som et rosenblad for vinden af Merete Wilkenschildt epub;
  Som et rosenblad for vinden af Merete Wilkenschildt fb2; Som et rosenblad for vinden af Merete Wilkenschildt mobi; Som et rosenblad for vinden af Merete Wilkenschildt mp3; Som et rosenblad for vinden af Merete Wilkenschildt Læs online; Merete Wilkenschildt Læs online e-bog; Merete Wilkenschildt Læs online Bog; Som et rosenblad for vinden læses Bog; Hent Som et rosenblad for vinden læses Bog; Som et rosenblad for vinden læses online bog mp3; Som et rosenblad for vinden læses online bog

  Skriv et svar