En skrbelig sandhed hent bog (EPUB PDF TXT)

En skrøbelig sandhed hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

En skrøbelig sandhed (e-bog) af John le Carré, Jette Røssel

En skrøbelig sandhed


John le Carré
En John le Carré-thriller af bedste slags med en klar rød tråd, et komliceret plot og et flamboyant persongalleri af diplomater, embedsmænd, agenter. Gibraltar 2008. Aktion Wildlife finder sted, en terrorist skal fanges. Paul, dæknavn for embedsmanden Kit Probyn, på vej mod pension og uden kendskab til den slags dunkle affærer, har indvilliget i at være forsvarministerens øjne på stedet. Han får at vide, at alt er forløbet efter planen. Bogens hovedperson er forsvarsministerens privatsekretær, Toby Bell, en retlinet mønsterbryder og coming star. Han er holdt væk fra aktionen i Gibraltar, der ikke foregår helt efter reglerne.

London 2011: Fra en soldat, der var med under Wildlife, dukker en mystisk en besked op, og Toby Bell og Kit Probyns verdener kolliderer. Hvis det eneste, der kræves, for at det onde kan triumfere, er, at gode mænd ikke tager affære, i hvilket omfang er disse to gode mænd så skyldige tilskuere.

En skrøbelig sandhed er en fortælling om moralske dilemmaer, personlig skyld, modig ageren og uventet kærlighed.

Pressen skriver:

»Forfatterens harme har vel aldrig været stærkere, hans ironi aldrig så sylespids, hans udfald mod det prætentiøse aldrig så elegant. Det hele fortalt med den snerrende elegiske tone, der sammen med det påtrængende budskab om demokratiets skrøbelighed gør John le Carré så fascinerende. Og oversættelsen er foretaget med absolut gehør.«

****** – Lars Ole Sauerberg, Jyllands-Posten

»Mesteren har gjort det igen.«

***** – Bo Tao Michaëlis, Politiken

»Spionmesteren i absolut topform.«

****** – Bent Stenbakken, Nordjyske Stiftstidende

»… John le Carré er ubestrideligt en dreven fortæller. Hans sprogtone er kultiveret underspillet, elegant indforstået, og ingen kan som han folde et plot ud.«

– Jan Hedegaard, BT

»… elegant, væsentlig, vedkommende og veldrejet thriller…«

***** – Thomas Kaarsted, Fyens Stiftstidende

»… den rene fornøjelse at læse le Carré – den fremmeste repræsentant for spændingslitteraturens grå guld.«

***** – K.E. Watz, Lolland-Falsters Folketidende

»Det er en stor mester, der her spiller ud.«

***** – Arne Mariager, Fredericia Dagblad

»Carré er i fin form her 50 år efter, han bragede igennem. Han mestrer tydeligvis fortsat de politiske intriger og spillet mellem demokratiets forsvarere og dem, der foretrækker magtudøvelse fra skyggeverdenen.«

– Jane Andersen, Bogblogger.dk

»Her er præcise skildringer i et forbilledligt stilfærdigt sprog. Rent ud sagt en fornøjelse.«

– Beth Høst, Litteratursiden.dk


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • En skrøbelig sandhed.pdf
 • En skrøbelig sandhed.epub
 • En skrøbelig sandhed.txt
 • En skrøbelig sandhed.fb2
 • En skrøbelig sandhed.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • En skrøbelig sandhed

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • En skrøbelig sandhed.mp3


 • Genrer

  Krimier

  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788763830386


  Pris Bøger:


  En skrøbelig sandhed.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  En skrøbelig sandhed.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  En skrøbelig sandhed.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  En skrøbelig sandhed.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  En skrøbelig sandhed.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  En skrøbelig sandhed.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen En skrøbelig sandhed Gratis

  Bogen af John le Carré

 • En skrøbelig sandhed


 • En skrøbelig sandhed (e-bog) af John le Carré, Jette Røssel

  TAGS:

  Hent En skrøbelig sandhed pdf e-bog; En skrøbelig sandhed Hent pdf; Hent e-bog En skrøbelig sandhed; Bog pdf En skrøbelig sandhed; En skrøbelig sandhed Hent e-bogen; Hent En skrøbelig sandhed txt e-bog; Hent e-bogen På danskEn skrøbelig sandhed; Hent pdf e-bogen På dansk En skrøbelig sandhed; Hent ePUB e-bog En skrøbelig sandhed; En skrøbelig sandhed Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog En skrøbelig sandhed; Hent DOC Bog En skrøbelig sandhed; En skrøbelig sandhed ePUB e-bog; DOCX e-bog En skrøbelig sandhed; Hent mobi e-bog En skrøbelig sandhed; Læs online En skrøbelig sandhed; Hent En skrøbelig sandhed doc e-bog; Læs online e-bog En skrøbelig sandhed; En skrøbelig sandhed Læs online Bog; En skrøbelig sandhed Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog En skrøbelig sandhed;
  Læs online Bog På danskEn skrøbelig sandhed; Hent En skrøbelig sandhed fb2 e-bog; En skrøbelig sandhed af John le Carré;
  John le Carré pdf; En skrøbelig sandhed af John le Carré txt; En skrøbelig sandhed af John le Carré epub;
  En skrøbelig sandhed af John le Carré fb2; En skrøbelig sandhed af John le Carré mobi; En skrøbelig sandhed af John le Carré mp3; En skrøbelig sandhed af John le Carré Læs online; John le Carré Læs online e-bog; John le Carré Læs online Bog; En skrøbelig sandhed læses Bog; Hent En skrøbelig sandhed læses Bog; En skrøbelig sandhed læses online bog mp3; En skrøbelig sandhed læses online bog

  Skriv et svar