Min Regine hent bog (PDF.EPUB.TXT)

Min Regine! hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Min Regine!


Min Regine!


Søren KierkegaardForfatteren og filosoffen Søren Kierkegaard (1813-1855) var kun forlovet med den smukke og indtagende Regine Olsen (1823-1904) i lidt over et år, nemlig fra september 1840 til oktober 1841. Allerede få dage efter at Kierkegaard havde friet til hende, og fået hende og familiens ´ja´, selvom hun ´så´ juristen Johan Frederik Schlegel, som hun senere blev gift med, fortrød han forlovelsen. Han ville ud af forholdet og spillede derfor, som man kan læse en følelseskold, men vittig og kåd skurk, ikke, hævder han, for at såre hende, men for at hjælpe hende til hurtigt at kommer over hans brud med hende.

´Det er da et rædsomt spil, du har drevet med mig´, siger Regine Olsen til Kierkegaard, og fortsætter: ´Skal du aldrig giftes´? ´Måske´, svarer Kierkegaard koldt, ´måske om ti år, når jeg har raset ud, så kan det være, jeg finder en ungblodsfrøken til at forynge mig med´. – Den dragende forlovelseshistorie skildres gennem Kierkegaard breve til og dagbogsnotater om Regine Olssen, samt hendes erindringer om Kierkegaard.  

Jens Staubrand, filosof, mag.art., har dramatiseret Søren Kierkegaard og Regine Olsens kærlighedshistorie og produceret og instrueret musikledsagede Søren Kierkegaard oplæsningsforestillinger med Forførerens Dagbog i Danmark og i en række europæiske lande. Han har skrevet om Kierkegaard og opera, redigeret tekster til en række Søren Kierkegaard-musikværker, har produceret Cd’erne Søren Kierkegaard Set to Music, Forførerens Dagbog med musik af Sofia Gubaidulina, samt den græsksprogede Forførerens Dagbog med musik af Mozart. Endvidere har han, udover Kierkegaard – min Regine! Søren Kierkegaard og Regine Olsen – en kærlighedshistorie, udgivet bøgerne Kierkegaard – Gift dig, gift dig ikke, du vil fortryde begge dele og andre korte tankevækkende tekster, Kierkegaard – Breve og notater fra Berlin, og Kierkegaard – Den første Kærlighed og andre tekster om drama, samt Johannes Forførerens Dagbog, Hør, hør, hør Mozarts Don Juan, I vinen er sandhed, og de engelsk-danske bøger Søren Kierkegaard International Bibliography: Music Works and Plays og Søren Kierkegaard’s Illness and Death.
HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Min Regine!.pdf
 • Min Regine!.epub
 • Min Regine!.txt
 • Min Regine!.fb2
 • Min Regine!.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Min Regine!

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Min Regine!.mp3


 • Pris Bøger:


  Min Regine!.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Min Regine!.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Min Regine!.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Min Regine!.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Min Regine!.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Min Regine!.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Min Regine! Gratis

  Bogen af Søren Kierkegaard

 • Min Regine!

 • Min Regine!

  TAGS:

  Hent Min Regine! pdf e-bog;

  Min Regine! Hent pdf;

  Hent e-bog Min Regine!;

  Bog pdf Min Regine!;

  Min Regine! Hent e-bogen;

  Hent Min Regine! txt e-bog;

  Hent e-bogen På danskMin Regine!;

  Hent pdf e-bogen På dansk Min Regine!;

  Hent ePUB e-bog Min Regine!;

  Min Regine! Hent MOBI e-bog;

  Hent ePUB Bog Min Regine!;

  Hent DOC Bog Min Regine!;

  Min Regine! ePUB e-bog;

  DOCX e-bog Min Regine!;

  Hent mobi e-bog Min Regine!;

  Læs online Min Regine!;

  Hent Min Regine! doc e-bog;

  Læs online e-bog Min Regine!;

  Min Regine! Læs online Bog;

  Min Regine! Læs online e-bog På dansk;

  Læs online En Çok Satan Bog Min Regine!;

  Læs online Bog På danskMin Regine!;

  Hent Min Regine! fb2 e-bog;

  Min Regine! af Søren Kierkegaard;

  Søren Kierkegaard pdf;

  Min Regine! af Søren Kierkegaard txt;

  Min Regine! af Søren Kierkegaard epub;

  Min Regine! af Søren Kierkegaard fb2;

  Min Regine! af Søren Kierkegaard mobi;

  Min Regine! af Søren Kierkegaard mp3;

  Min Regine! af Søren Kierkegaard Læs online;

  Søren Kierkegaard Læs online e-bog;

  Søren Kierkegaard Læs online Bog;

  Min Regine! læses Bog;

  Hent Min Regine! læses Bog;

  Min Regine! læses online bog mp3;

  Min Regine! læses online bog

  Skriv et svar