Den dende detektiv hent bog (EPUB PDF TXT)

Den døende detektiv hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Den døende detektiv (e-bog) af Bjarne Nielsen, Leif GW Persson

Den døende detektiv


Leif GW Persson
Legendariske Lars Martin Johansson, der i sine velmagtsdage var chef for Rigskriminalpolitiet, er taget til Stockholm for at ordne nogle ærinder. På vej tilbage tager han en afstikker til Sveriges bedste pølsevogn. For hvem orker at køre på tom mave?
 Da Johansson vågner tre dage senere, ligger han på intensiv afdeling og har overlevet en blodprop i hjernen.

Her hører han om et 25 år gammelt, uopklaret mord på en 9-årig pige. Johanssons politiinstinkter vækkes til live, og han indleder sin egen efterforskning fra sygesengen. Med hjælp både fra sin bedste ven og gamle kollega, Bo Jarnebring, Matilda fra den private hjemmepleje og Max, et russisk børnehjemsbarn i 100-kilosklassen, er Johansson fast besluttet på, at retfærdigheden skal ske fyldest. Han aner, at det kan blive hans sidste sag.

Leif GW Perssons uforlignelige stil, særlige stemme og sorte humor, kombineret med en fascinerende efterforskning af en mordsag fra 1985, gør “Den døende detektiv” til et sandt mesterværk.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Den døende detektiv.pdf
 • Den døende detektiv.epub
 • Den døende detektiv.txt
 • Den døende detektiv.fb2
 • Den døende detektiv.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Den døende detektiv

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Den døende detektiv.mp3


 • Længde
  468 sider

  Genrer

  Krimier, Thriller og Spænding
  Serie
  Palme-trilogien (Fritstående del)
  Nummer i serie
  4
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788770536653


  Pris Bøger:


  Den døende detektiv.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Den døende detektiv.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Den døende detektiv.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Den døende detektiv.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Den døende detektiv.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Den døende detektiv.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Den døende detektiv Gratis

  Bogen af Leif GW Persson

 • Den døende detektiv


 • Den døende detektiv (e-bog) af Bjarne Nielsen, Leif GW Persson

  TAGS:

  Hent Den døende detektiv pdf e-bog; Den døende detektiv Hent pdf; Hent e-bog Den døende detektiv; Bog pdf Den døende detektiv; Den døende detektiv Hent e-bogen; Hent Den døende detektiv txt e-bog; Hent e-bogen På danskDen døende detektiv; Hent pdf e-bogen På dansk Den døende detektiv; Hent ePUB e-bog Den døende detektiv; Den døende detektiv Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Den døende detektiv; Hent DOC Bog Den døende detektiv; Den døende detektiv ePUB e-bog; DOCX e-bog Den døende detektiv; Hent mobi e-bog Den døende detektiv; Læs online Den døende detektiv; Hent Den døende detektiv doc e-bog; Læs online e-bog Den døende detektiv; Den døende detektiv Læs online Bog; Den døende detektiv Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Den døende detektiv;
  Læs online Bog På danskDen døende detektiv; Hent Den døende detektiv fb2 e-bog; Den døende detektiv af Leif GW Persson;
  Leif GW Persson pdf; Den døende detektiv af Leif GW Persson txt; Den døende detektiv af Leif GW Persson epub;
  Den døende detektiv af Leif GW Persson fb2; Den døende detektiv af Leif GW Persson mobi; Den døende detektiv af Leif GW Persson mp3; Den døende detektiv af Leif GW Persson Læs online; Leif GW Persson Læs online e-bog; Leif GW Persson Læs online Bog; Den døende detektiv læses Bog; Hent Den døende detektiv læses Bog; Den døende detektiv læses online bog mp3; Den døende detektiv læses online bog

  Skriv et svar