Den evige gtemand hent bog (EPUB PDF TXT)

Den evige ægtemand hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Den evige ægtemand (e-bog) af Ole Husted Jensen, Fjodor M. Dostojevskij

Den evige ægtemand


Fjodor M. Dostojevskij
Den evige ægtemand er fra 1870 og anses for en af Dostojevskijs mest velkomponerede romaner i sin logiske opbygning. Romanen behandler og analyserer forholdet mellem Don Juan-typen Veltjaninov og hanrejen (den evige ægtemand) Trusotskij i en spændingsmættet opbygning, hvor Trusotskij efter hustruens død opsøger Veltjaninov og konfronterer ham med en fjern fortid, hvor han kom i ægteparrets hjem som ven – eller havde han været mere end blot en ven? Som vanligt i Dostojevskijs romaner karakteriseres personerne gennem deres dialog og viser sig langt mere komplekse end de klichetyper, de repræsenterer, ligesom forholdet imellem dem til stadighed skifter fra underlegenhed til overlegenhed.

“Dostojevskijs perfekte roman Den evige ægtemand er kommet i ny mundret oversættelse. Den er stærkt underholdende. Den evige ægtemand indeholder essensen af hans temaer. Den er klassisk i sin konstruktion og minutiøs og virtuos i sine dialoger og dermed i skildringen af det fluktuerende evigt skiftende magtforhold mellem hovedpersonerne.” – Marie Tetzlaff, Politiken, ♥♥♥♥♥♥

Den evige ægtemand hører muligvis ikke blandt Dostojevskijs mest kendte værker, men hvis dét skulle få nogen til at tro, at det ikke kan måle sig med mastodonterne Forbrydelse og straf, Brødrene Karamazov og Idioten, kan nogen godt tro om igen! … Anskaf hurtigst muligt denne bog. I vil ikke fortryde det. … Denne bog er pligt- og lystlæsning i én og samme indpakning.” – Marie Guldager, Litteratursiden

“… man mærker bag den beske selvironi en overlegen humor, der på grund af emnets selvbiografiske karakter virker betagende i sin menneskelige storhed. Desuden er dette møde mellem den bedragne ægtemand og hustruens elsker fra for ni år siden så mesterligt komponeret, at det i sine få, hektiske scener åbenbarer alt.” – Vagn Riisager, Kristeligt Dagblad

“I Den evige ægtemand når Dostojevskijs beherskelse af hans specielle dialog – en dialog, hvis ord er ladet med uudtalt betydning – måske toppen af perfektion. Scenerne mellem Veltjaninov og Trusotskij, hvor de hver især svarer – ikke på det den anden siger – men på det de ved eller fornemmer, den anden har ladet uudtalt, er fyldt med en hypnotisk spænding, som er fuldt på højde med scenerne mellem Ivan Karamazov og Smerdjakóf, og måske mere psykologisk spidsfindig, da elskeren og hanrejen skifter roller.” – Joseph Frank, Dostoevsky – The Miraculous Years, 1865-1871


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Den evige ægtemand.pdf
 • Den evige ægtemand.epub
 • Den evige ægtemand.txt
 • Den evige ægtemand.fb2
 • Den evige ægtemand.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Den evige ægtemand

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Den evige ægtemand.mp3


 • Længde
  172 sider

  Genrer

  Skønlitteratur, Andet Skønlitteratur
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788792685759


  Pris Bøger:


  Den evige ægtemand.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Den evige ægtemand.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Den evige ægtemand.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Den evige ægtemand.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Den evige ægtemand.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Den evige ægtemand.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Den evige ægtemand Gratis

  Bogen af Fjodor M. Dostojevskij

 • Den evige ægtemand


 • Den evige ægtemand (e-bog) af Ole Husted Jensen, Fjodor M. Dostojevskij

  TAGS:

  Hent Den evige ægtemand pdf e-bog; Den evige ægtemand Hent pdf; Hent e-bog Den evige ægtemand; Bog pdf Den evige ægtemand; Den evige ægtemand Hent e-bogen; Hent Den evige ægtemand txt e-bog; Hent e-bogen På danskDen evige ægtemand; Hent pdf e-bogen På dansk Den evige ægtemand; Hent ePUB e-bog Den evige ægtemand; Den evige ægtemand Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Den evige ægtemand; Hent DOC Bog Den evige ægtemand; Den evige ægtemand ePUB e-bog; DOCX e-bog Den evige ægtemand; Hent mobi e-bog Den evige ægtemand; Læs online Den evige ægtemand; Hent Den evige ægtemand doc e-bog; Læs online e-bog Den evige ægtemand; Den evige ægtemand Læs online Bog; Den evige ægtemand Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Den evige ægtemand;
  Læs online Bog På danskDen evige ægtemand; Hent Den evige ægtemand fb2 e-bog; Den evige ægtemand af Fjodor M. Dostojevskij;
  Fjodor M. Dostojevskij pdf; Den evige ægtemand af Fjodor M. Dostojevskij txt; Den evige ægtemand af Fjodor M. Dostojevskij epub;
  Den evige ægtemand af Fjodor M. Dostojevskij fb2; Den evige ægtemand af Fjodor M. Dostojevskij mobi; Den evige ægtemand af Fjodor M. Dostojevskij mp3; Den evige ægtemand af Fjodor M. Dostojevskij Læs online; Fjodor M. Dostojevskij Læs online e-bog; Fjodor M. Dostojevskij Læs online Bog; Den evige ægtemand læses Bog; Hent Den evige ægtemand læses Bog; Den evige ægtemand læses online bog mp3; Den evige ægtemand læses online bog

  Skriv et svar