Det gennemsnitlige menneske hent bog (EPUB PDF TXT)

Det gennemsnitlige menneske hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Det gennemsnitlige menneske (e-bog) af Morten Albæk, Stig Matthiesen

Det gennemsnitlige menneske


Morten Albæk
“Op igennem 1990’erne og 00’erne har vi skabt en kultur, der alene har opfordret mennesket til at definere sig selv ved sine ambitioner, drømme og fantasier. En kultur, der reproducerer folks manglende evne til nøgternt at vurdere egne evner ved at anspore dem til konsekvent at overvurdere dem”. Så kontant er meldingen fra Morten Albæk her i bogen.

Albæk gør op med folks indbildte tro på, at deres talent bare skal opdages og langer ud efter den manglende selverkendelse, der nærer X Factor og andre lignende konstruktioner i vores omgivelser. For efter Albæks mening er de fleste af os helt gennemsnitlige, fejlfyldte mennesker, som skal arbejde flittigt og gøre vores bedste hver eneste dag, hvis vi skal opleve succes og bidrage positivt til verden.

Morten Albæk er Group Senior Vice President i Vestas, anerkendt som en af de mest innovative marketingdirektører i verden og adjungeret professor i Anvendt Filosofi ved Aalborg Universitet.

I bogen deler han sine tanker om vigtigheden af at være et helt menneske i en moderne og omskiftelig verden. Han forklarer, hvorfor man hverken kan være en god leder, en god medarbejder eller et godt menneske, hvis man ikke er ærlig i omgangen med sig selv og med andre. De kontante refleksioner sættes løbende i relief med Albæks fortælling om sin egen opvækst og sine personlige erfaringer fra ungdoms- og voksenlivet.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Det gennemsnitlige menneske.pdf
 • Det gennemsnitlige menneske.epub
 • Det gennemsnitlige menneske.txt
 • Det gennemsnitlige menneske.fb2
 • Det gennemsnitlige menneske.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Det gennemsnitlige menneske

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Det gennemsnitlige menneske.mp3


 • Genrer

  Faglitteratur, Økonomi og Ledelse

  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788702129441


  Pris Bøger:


  Det gennemsnitlige menneske.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Det gennemsnitlige menneske.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Det gennemsnitlige menneske.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Det gennemsnitlige menneske.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Det gennemsnitlige menneske.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Det gennemsnitlige menneske.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Det gennemsnitlige menneske Gratis

  Bogen af Morten Albæk

 • Det gennemsnitlige menneske


 • Det gennemsnitlige menneske (e-bog) af Morten Albæk, Stig Matthiesen

  TAGS:

  Hent Det gennemsnitlige menneske pdf e-bog; Det gennemsnitlige menneske Hent pdf; Hent e-bog Det gennemsnitlige menneske; Bog pdf Det gennemsnitlige menneske; Det gennemsnitlige menneske Hent e-bogen; Hent Det gennemsnitlige menneske txt e-bog; Hent e-bogen På danskDet gennemsnitlige menneske; Hent pdf e-bogen På dansk Det gennemsnitlige menneske; Hent ePUB e-bog Det gennemsnitlige menneske; Det gennemsnitlige menneske Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Det gennemsnitlige menneske; Hent DOC Bog Det gennemsnitlige menneske; Det gennemsnitlige menneske ePUB e-bog; DOCX e-bog Det gennemsnitlige menneske; Hent mobi e-bog Det gennemsnitlige menneske; Læs online Det gennemsnitlige menneske; Hent Det gennemsnitlige menneske doc e-bog; Læs online e-bog Det gennemsnitlige menneske; Det gennemsnitlige menneske Læs online Bog; Det gennemsnitlige menneske Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Det gennemsnitlige menneske;
  Læs online Bog På danskDet gennemsnitlige menneske; Hent Det gennemsnitlige menneske fb2 e-bog; Det gennemsnitlige menneske af Morten Albæk;
  Morten Albæk pdf; Det gennemsnitlige menneske af Morten Albæk txt; Det gennemsnitlige menneske af Morten Albæk epub;
  Det gennemsnitlige menneske af Morten Albæk fb2; Det gennemsnitlige menneske af Morten Albæk mobi; Det gennemsnitlige menneske af Morten Albæk mp3; Det gennemsnitlige menneske af Morten Albæk Læs online; Morten Albæk Læs online e-bog; Morten Albæk Læs online Bog; Det gennemsnitlige menneske læses Bog; Hent Det gennemsnitlige menneske læses Bog; Det gennemsnitlige menneske læses online bog mp3; Det gennemsnitlige menneske læses online bog

  Skriv et svar