Slim, snot og superkrfter hent bog (EPUB PDF TXT)

Slim, snot og superkræfter hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Slim, snot og superkræfter (e-bog) af Kenneth Bøgh Andersen

Slim, snot og superkræfter


Kenneth Bøgh Andersen
Antboy er tilbage som byens trofaste vogter, og alt ånder fred og ro. Men da Pelle – som resultat af blæsende og kolde dage i toppen af kirketårnet – må lægge sig med influenza, bryder kaos pludselig løs. Til sin skræk opdager Pelle, at han er kommet til at smitte et ukendt antal mennesker – ikke kun med forkølelse, men med superkræfter! Og mindst én af dem er superskurk.

Pressen skrev:

»Antboy er velskrevet og fantasifuld læsning for børn i alderen otte år og op om en sympatisk superhelt, der har alle de sædvanlige børneproblemer foruden det at skulle holde sin hemmelige identitet skjult … Spændende, morsom og underholdende børnebog.«

**** – Jan Vandall, Bogvægten.dk

»Her er femte og næstsidste bind af den fortsatte supersaga om tissemyren Antboy alias Pelle Nørhman. Og den er fortsat super.«

*****- Steffen Larsen, Politiken

»Man keder sig i hvert fald ikke i denne bog. Der sker hele tiden noget nyt og spændende.«

– Christian Juhl (13 år), Skolebiblioteket

»Det femte bind i Kenneth Bøgh Andersens serie om superhelten Antboy er en vellykket bog om en antihelt. … Denne gang har Kenneth Bøgh Andersen fat i den lange ende. Antboy 5 er sjov, pinlig ind til det tåkrummende, spændende … og det klæder den.«

– David Bernicken, Fyns Amts Avis

»Det er et dejligt værk, som det har været en fornøjelse at følge, og som give stor appetit på læsning. Både for drenge og piger.«

– Eiler Jensen, Børn & Bøger
HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Slim, snot og superkræfter.pdf
 • Slim, snot og superkræfter.epub
 • Slim, snot og superkræfter.txt
 • Slim, snot og superkræfter.fb2
 • Slim, snot og superkræfter.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Slim, snot og superkræfter

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Slim, snot og superkræfter.mp3


 • Længde
  186 sider

  Genrer

  Børnebøger
  Serie
  Antboy
  Nummer i serie
  5
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788763835039


  Pris Bøger:


  Slim, snot og superkræfter.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Slim, snot og superkræfter.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Slim, snot og superkræfter.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Slim, snot og superkræfter.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Slim, snot og superkræfter.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Slim, snot og superkræfter.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Slim, snot og superkræfter Gratis

  Bogen af Kenneth Bøgh Andersen

 • Slim, snot og superkræfter


 • Slim, snot og superkræfter (e-bog) af Kenneth Bøgh Andersen

  TAGS:

  Hent Slim, snot og superkræfter pdf e-bog; Slim, snot og superkræfter Hent pdf; Hent e-bog Slim, snot og superkræfter; Bog pdf Slim, snot og superkræfter; Slim, snot og superkræfter Hent e-bogen; Hent Slim, snot og superkræfter txt e-bog; Hent e-bogen På danskSlim, snot og superkræfter; Hent pdf e-bogen På dansk Slim, snot og superkræfter; Hent ePUB e-bog Slim, snot og superkræfter; Slim, snot og superkræfter Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Slim, snot og superkræfter; Hent DOC Bog Slim, snot og superkræfter; Slim, snot og superkræfter ePUB e-bog; DOCX e-bog Slim, snot og superkræfter; Hent mobi e-bog Slim, snot og superkræfter; Læs online Slim, snot og superkræfter; Hent Slim, snot og superkræfter doc e-bog; Læs online e-bog Slim, snot og superkræfter; Slim, snot og superkræfter Læs online Bog; Slim, snot og superkræfter Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Slim, snot og superkræfter;
  Læs online Bog På danskSlim, snot og superkræfter; Hent Slim, snot og superkræfter fb2 e-bog; Slim, snot og superkræfter af Kenneth Bøgh Andersen;
  Kenneth Bøgh Andersen pdf; Slim, snot og superkræfter af Kenneth Bøgh Andersen txt; Slim, snot og superkræfter af Kenneth Bøgh Andersen epub;
  Slim, snot og superkræfter af Kenneth Bøgh Andersen fb2; Slim, snot og superkræfter af Kenneth Bøgh Andersen mobi; Slim, snot og superkræfter af Kenneth Bøgh Andersen mp3; Slim, snot og superkræfter af Kenneth Bøgh Andersen Læs online; Kenneth Bøgh Andersen Læs online e-bog; Kenneth Bøgh Andersen Læs online Bog; Slim, snot og superkræfter læses Bog; Hent Slim, snot og superkræfter læses Bog; Slim, snot og superkræfter læses online bog mp3; Slim, snot og superkræfter læses online bog

  Skriv et svar