Texas&39; rose hent bog (EPUB PDF TXT)

Texas' rose hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Texas' rose (e-bog) af Dy Plambeck

Texas' rose


Dy Plambeck
Texas’ rose var det navn, faster Lilian optrådte under, da hendes karriere som countrysangerinde var på sit højeste. Det er faster Lilians niece, Abby, der fortæller krøniken om sin kaotiske og ukuelige familie for at mindes faster Lilian, der er død, men stadig vigtig for Abby. Abby har realiseret faster Lilians store drøm og er rejst til det ægte vilde vesten. Hun sidder ved det ægte lejrbål og beretter om sin slægts en smule kinky interesse i wild west-kulturen.

Abby beretter om slægten i fire generationer: fra oldemor Alma Ludovida Alfrida Svendsen, der fødte sit uægte barn i søndre kapel på Bispebjerg kirkegård, over farmor Bodil, faster Lilian og helt frem til sin egen generation. Faster Lilian er familiens dynamiske centrum. Da hun ser landejendommen Skovly ved Over Dråby, beslutter hun, at dér skal hele familien bo sammen. Snart er faster Lilian også hele Over Dråbys dynamiske centrum. Sammen med sin mand Jimmy holder faster Lilian western-fester og forsøger at holde sammen på familien. Men en dag modtager faster Lilian et brev fra USA. Det afslører, at hende, Lilian tror er hendes mor, egentlig er hendes moster. Hendes mor er stukket af til USA med en mormon, da Lilian var spæd. Nu er hendes biologiske mor, Nikkernas, død. Hele familien har kendt sandheden, mens Lilian gik og troede, det var hende, der holdt sammen på det hele. I vrede og sorg rejser Lilian langt bort fra Over Dråby, helt til Hanoi. I Hanoi dør hun senere, og Abby tager derud for at rydde op i Lilians ting og hente urnen hjem til Over Dråby.

Texas’ rose er en sært gribende fortælling om en samling desperadoer fra provinsen, der gør, hvad de kan for at udleve deres drømme, helt uagtet hvordan de drømme tager sig ud for andre mennesker. Inde midt i alle historierne, skrønerne og sladderen løber en øm rød tråd af skyldfølelse over at have holdt et menneske fast i en livsløgn. Det er Abby, der har fat i den tråd og langsomt vinder den op i lyset fra det uddøende lejrbål for endelig at komme overens med faster Lilian, hendes forsvinden og død.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Texas' rose.pdf
 • Texas' rose.epub
 • Texas' rose.txt
 • Texas' rose.fb2
 • Texas' rose.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Texas' rose

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Texas' rose.mp3


 • Længde
  184 sider

  Genrer

  Skønlitteratur, Romaner
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788702097191


  Pris Bøger:


  Texas' rose.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Texas' rose.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Texas' rose.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Texas' rose.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Texas' rose.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Texas' rose.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Texas' rose Gratis

  Bogen af Dy Plambeck

 • Texas' rose


 • Texas' rose (e-bog) af Dy Plambeck

  TAGS:

  Hent Texas' rose pdf e-bog; Texas' rose Hent pdf; Hent e-bog Texas' rose; Bog pdf Texas' rose; Texas' rose Hent e-bogen; Hent Texas' rose txt e-bog; Hent e-bogen På danskTexas' rose; Hent pdf e-bogen På dansk Texas' rose; Hent ePUB e-bog Texas' rose; Texas' rose Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Texas' rose; Hent DOC Bog Texas' rose; Texas' rose ePUB e-bog; DOCX e-bog Texas' rose; Hent mobi e-bog Texas' rose; Læs online Texas' rose; Hent Texas' rose doc e-bog; Læs online e-bog Texas' rose; Texas' rose Læs online Bog; Texas' rose Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Texas' rose;
  Læs online Bog På danskTexas' rose; Hent Texas' rose fb2 e-bog; Texas' rose af Dy Plambeck;
  Dy Plambeck pdf; Texas' rose af Dy Plambeck txt; Texas' rose af Dy Plambeck epub;
  Texas' rose af Dy Plambeck fb2; Texas' rose af Dy Plambeck mobi; Texas' rose af Dy Plambeck mp3; Texas' rose af Dy Plambeck Læs online; Dy Plambeck Læs online e-bog; Dy Plambeck Læs online Bog; Texas' rose læses Bog; Hent Texas' rose læses Bog; Texas' rose læses online bog mp3; Texas' rose læses online bog

  Skriv et svar