Alter ego hent bog (EPUB PDF TXT)

Alter ego hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Alter ego (e-bog) af Poul Erik Larsson, Jesper Kirkebæk Pedersen

Alter ego


Poul Erik Larsson
Søren Pilzer er en mand, der på overfladen er respekteret af alle. Han er direktør i et stort firma, har de rigtige venner og en sød kone. Men han har en mørk side.
Det hele begynder en dag i 1997, hvor han i affekt slår en ung prostitueret pige og hendes kæreste ihjel. Han formår at skjule forbrydelsen så effektivt, at politiet aldrig er i nærheden af at komme på sporet af ham. I løbet af de næste femten år begår han en række overgreb, alle rettet mod kvinder. Først da hans kone Marianne opdager en aflåst kasse gemt grundigt af vejen oppe på deres loft, begynder lavinen at rulle. Marianne beder sin bror om hjælp til at åbne den mystiske kasse, der dog viser sig at være tom. Få dage senere bliver broren fundet knivdræbt på sin altan.
Drabschef Marcus Falck og hans stab af dygtige efterforskere får nok at se til. For udover drabet på Mariannes bror skal politiet også opklare en række overfald på hjemløse mænd, der har slået sig ned i Nordsjælland.

Uddrag fra bogen:

Åbningen i teltet vender heldigvis op mod rækkehuset, og pigerne har så travlt med at nyde deres glade stund, at de ikke ænser den fremmede mand, der glider forbi teltet som en skygge og ubemærket forsvinder ind i rækkehuset gennem den åbentstående havedør.

Om forfatteren:

Poul Erik Larsson er født på Nørrebro i København og opvokset i Bagsværd. Hans interesser spænder vidt og indbefatter motionscykling, fluefiskeri og lange traveture i naturen, hvor han finder inspiration til sine romaner.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Alter ego.pdf
 • Alter ego.epub
 • Alter ego.txt
 • Alter ego.fb2
 • Alter ego.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Alter ego

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Alter ego.mp3


 • Længde
  319 sider

  Genrer

  Krimier, Krimier
  Serie
  Marcus Falck
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  ISBN
  9788793076228


  Pris Bøger:


  Alter ego.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Alter ego.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Alter ego.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Alter ego.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Alter ego.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Alter ego.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Alter ego Gratis

  Bogen af Poul Erik Larsson

 • Alter ego


 • Alter ego (e-bog) af Poul Erik Larsson, Jesper Kirkebæk Pedersen

  TAGS:

  Hent Alter ego pdf e-bog; Alter ego Hent pdf; Hent e-bog Alter ego; Bog pdf Alter ego; Alter ego Hent e-bogen; Hent Alter ego txt e-bog; Hent e-bogen På danskAlter ego; Hent pdf e-bogen På dansk Alter ego; Hent ePUB e-bog Alter ego; Alter ego Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Alter ego; Hent DOC Bog Alter ego; Alter ego ePUB e-bog; DOCX e-bog Alter ego; Hent mobi e-bog Alter ego; Læs online Alter ego; Hent Alter ego doc e-bog; Læs online e-bog Alter ego; Alter ego Læs online Bog; Alter ego Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Alter ego;
  Læs online Bog På danskAlter ego; Hent Alter ego fb2 e-bog; Alter ego af Poul Erik Larsson;
  Poul Erik Larsson pdf; Alter ego af Poul Erik Larsson txt; Alter ego af Poul Erik Larsson epub;
  Alter ego af Poul Erik Larsson fb2; Alter ego af Poul Erik Larsson mobi; Alter ego af Poul Erik Larsson mp3; Alter ego af Poul Erik Larsson Læs online; Poul Erik Larsson Læs online e-bog; Poul Erik Larsson Læs online Bog; Alter ego læses Bog; Hent Alter ego læses Bog; Alter ego læses online bog mp3; Alter ego læses online bog

  Skriv et svar