Kadavermarch hent bog (EPUB PDF TXT)

Kadavermarch hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Kadavermarch (e-bog) af Dennis Jürgensen

Kadavermarch


Dennis Jürgensen
Det er Danmark, det er fremtid, det er et helvede. Noget er gået galt, for død er lige pludselig blevet et relativt begreb. Mens folk tidligere pænt blev liggende i graven, efter de havde udåndet, har de nu fået smag for at vandre igen; ikke som genfærd men i en regulær kadavermarch. Desværre er de blevet sultne, mens de lå i jorden, og kun en ting kan øjensynlig bremse deres hunger: Menneskekød.

Alt i alt er har den danske befolkning et problem. Der er ingen steder man kan være sikker, for det er et verdensomspændende problem, og det breder som lynhurtigt til alle steder. Dvs. alle steder undtaget de riges højborge, CrystalCity: 142 ens udseende, på alle måder selvforsynende, byer med tilhørende marker og natur. De er alle omgivet af 10 meter høj betonmure med tilhørende alarmudstyr og våben for at holde pøbelen ude.

Det er her, de stinkende rige holder til og nyder at bruge deres penge på sig selv. Helt sikre er de dog ikke, for pludselig står “byerne” overfor en trussel, de ikke kan se bort fra. Hvis de ikke gør noget drastisk, kommer de nemlig i samme båd som samfundene uden for murene: En snarlig død mellem en zombies tænder. Imens prøver små grupper af mennesker på at overleve i en verden, der er gået amok, men det synes umuligt at undgå de omvandrende groteske parodier på mennesker. Er det virkelig farvel til Danmarks samlede befolkning for evigt? For ikke at tale om den resterende verden inkl. CrystalCity’s beboere?

Denne bog er ikke et rent orgie i splat, som mange ellers kunne komme til at tro. Ganske vist er der seriøst mange scener af den udpenslede slags, men der er mere i denne bog. Gennem hele værket er der en historie til at bære det hele og sørger for, at det ikke bare er ligegyldige ulækkerheder.

Bogen kan ikke anbefales for børn eller ældre mennesker pga. sit indhold, men der er sikkert mange, der vil kunne få nogle dage til at gå med at læse om den påbegyndte kadavermarch. Takket være denne bog er Dennis Jürgensen ofte blevet refereret til som splatterforfatter i artikler, uden hensynstagen til hans øvrige omfangsrige produktion.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Kadavermarch.pdf
 • Kadavermarch.epub
 • Kadavermarch.txt
 • Kadavermarch.fb2
 • Kadavermarch.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Kadavermarch

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Kadavermarch.mp3


 • Længde
  379 sider

  Genrer

  Sundhed, Livsstil og Fritid, Familie og Sundhed
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788758811154


  Pris Bøger:


  Kadavermarch.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Kadavermarch.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Kadavermarch.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Kadavermarch.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Kadavermarch.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Kadavermarch.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Kadavermarch Gratis

  Bogen af Dennis Jürgensen

 • Kadavermarch


 • Kadavermarch (e-bog) af Dennis Jürgensen

  TAGS:

  Hent Kadavermarch pdf e-bog; Kadavermarch Hent pdf; Hent e-bog Kadavermarch; Bog pdf Kadavermarch; Kadavermarch Hent e-bogen; Hent Kadavermarch txt e-bog; Hent e-bogen På danskKadavermarch; Hent pdf e-bogen På dansk Kadavermarch; Hent ePUB e-bog Kadavermarch; Kadavermarch Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Kadavermarch; Hent DOC Bog Kadavermarch; Kadavermarch ePUB e-bog; DOCX e-bog Kadavermarch; Hent mobi e-bog Kadavermarch; Læs online Kadavermarch; Hent Kadavermarch doc e-bog; Læs online e-bog Kadavermarch; Kadavermarch Læs online Bog; Kadavermarch Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Kadavermarch;
  Læs online Bog På danskKadavermarch; Hent Kadavermarch fb2 e-bog; Kadavermarch af Dennis Jürgensen;
  Dennis Jürgensen pdf; Kadavermarch af Dennis Jürgensen txt; Kadavermarch af Dennis Jürgensen epub;
  Kadavermarch af Dennis Jürgensen fb2; Kadavermarch af Dennis Jürgensen mobi; Kadavermarch af Dennis Jürgensen mp3; Kadavermarch af Dennis Jürgensen Læs online; Dennis Jürgensen Læs online e-bog; Dennis Jürgensen Læs online Bog; Kadavermarch læses Bog; Hent Kadavermarch læses Bog; Kadavermarch læses online bog mp3; Kadavermarch læses online bog

  Skriv et svar