Bristepunktet hent bog (EPUB PDF TXT)

Bristepunktet hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Bristepunktet (e-bog) af Birgitte Erhardtsen

Bristepunktet


Birgitte Erhardtsen
1999. Mark Johansen trives med sin tilværelse som leder af DataForum, en mellemstor dansk, it-virksomhed. Han har et par børn, en ung og lækker kæreste, og der er tid til at nyde det søde liv i huset ved Côte de Provence i ny og næ. Alt går godt, og sådan kunne det blive ved.

Men i den globale økonomi blæser nye vinde. E-bizz-virksomheder bliver grundlagt af unge it-nørder med en god idé og masser af risikovillig kapital fra spekulanter, der vejrer morgenluft. Og der skal ske noget. Succesen måles på virksomhedernes burn-rate, hvor det der tæller er vækst og omsætning. Profitten kommer senere …

Mark Johansens tvivlsomme venner i det internationale erhvervsliv er ikke sene til at puste til hans ambitioner. Tilskyndet af børsspekulanten Nickelmann, foretager Mark en enorm investering i DataForum, som nu skal træde ind i den nye tidsalder med navnet E-Factory. Og så tager historien fart.

Drevet af griskhed, smålige ambitioner og falske venner styrer Mark sin virksomhed sikkert mod afgrunden, og det kræver ofre. E-Factory’s finansdirektør Bjørn Westerdorf tager hele turen med og hvirvles ind i en ondskabsfuld intrige, der truer hans karriere, hans ægteskab og hans moral.

Bristepunktet er en fortælling om, hvad penge kan gøre ved mennesker, om svig – og om retfærdighed.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Bristepunktet.pdf
 • Bristepunktet.epub
 • Bristepunktet.txt
 • Bristepunktet.fb2
 • Bristepunktet.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Bristepunktet

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Bristepunktet.mp3


 • Længde
  317 sider

  Genrer

  Krimier, Thriller og Spænding, Skønlitteratur, Romaner
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788771083057


  Pris Bøger:


  Bristepunktet.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Bristepunktet.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Bristepunktet.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Bristepunktet.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Bristepunktet.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Bristepunktet.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Bristepunktet Gratis

  Bogen af Birgitte Erhardtsen

 • Bristepunktet


 • Bristepunktet (e-bog) af Birgitte Erhardtsen

  TAGS:

  Hent Bristepunktet pdf e-bog; Bristepunktet Hent pdf; Hent e-bog Bristepunktet; Bog pdf Bristepunktet; Bristepunktet Hent e-bogen; Hent Bristepunktet txt e-bog; Hent e-bogen På danskBristepunktet; Hent pdf e-bogen På dansk Bristepunktet; Hent ePUB e-bog Bristepunktet; Bristepunktet Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Bristepunktet; Hent DOC Bog Bristepunktet; Bristepunktet ePUB e-bog; DOCX e-bog Bristepunktet; Hent mobi e-bog Bristepunktet; Læs online Bristepunktet; Hent Bristepunktet doc e-bog; Læs online e-bog Bristepunktet; Bristepunktet Læs online Bog; Bristepunktet Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Bristepunktet;
  Læs online Bog På danskBristepunktet; Hent Bristepunktet fb2 e-bog; Bristepunktet af Birgitte Erhardtsen;
  Birgitte Erhardtsen pdf; Bristepunktet af Birgitte Erhardtsen txt; Bristepunktet af Birgitte Erhardtsen epub;
  Bristepunktet af Birgitte Erhardtsen fb2; Bristepunktet af Birgitte Erhardtsen mobi; Bristepunktet af Birgitte Erhardtsen mp3; Bristepunktet af Birgitte Erhardtsen Læs online; Birgitte Erhardtsen Læs online e-bog; Birgitte Erhardtsen Læs online Bog; Bristepunktet læses Bog; Hent Bristepunktet læses Bog; Bristepunktet læses online bog mp3; Bristepunktet læses online bog

  Skriv et svar