De smukke vilde hent bog (EPUB PDF TXT)

De smukke vilde hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

De smukke vilde (e-bog) af Don Winslow, Allan Hilton

De smukke vilde


Don Winslow




Ben og Chon dyrker og sælger den bedste pot i det sydlige Californien, og kunderne er vilde med den. Forretningen går derfor strygende, og da de samtidig er vilde med Ophelia, som er vild med dem begge to, er livet godt.
Lige indtil det store mexikanske narkoforetagende, Baja Kartellet, meddeler, at de overtager forretningen. Meddelelsen er ledsaget af et videoklip med ni hovedløse kroppe hængende på kødkroge og de ni hoveder pænt sat på række foran.
”Fuck jer,” er Chons reaktion. Han er af natur fåmælt, men i dette tilfælde finder Ben udsagnet helt dækkende, så det bliver deres svar til Baja Kartellet – som tager svaret meget personligt .
Og så går det løs!
Bogen er filmatiseret med Oliver Stone som instruktør og bl.a. John Travolta, Uma Thurman, Salma Hayek og Benicio del Toro på rollelisten. Filmen får dansk premiere i efteråret 2012.

Don Winslows bøger er blevet begejstret modtaget i Danmark. Frankie Machines vinter fik Rosenkrantz-prisen for bedste krimi på dansk i 2008, og I hundenes vold blev beskrevet som et hovedværk i nyere amerikansk spændingslitteratur.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • De smukke vilde.pdf
 • De smukke vilde.epub
 • De smukke vilde.txt
 • De smukke vilde.fb2
 • De smukke vilde.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • De smukke vilde

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • De smukke vilde.mp3


 • Længde
  311 sider

  Genrer

  Skønlitteratur, Andet Skønlitteratur
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788771291056


  Pris Bøger:


  De smukke vilde.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  De smukke vilde.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  De smukke vilde.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  De smukke vilde.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  De smukke vilde.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  De smukke vilde.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen De smukke vilde Gratis

  Bogen af Don Winslow

 • De smukke vilde


 • De smukke vilde (e-bog) af Don Winslow, Allan Hilton

  TAGS:

  Hent De smukke vilde pdf e-bog; De smukke vilde Hent pdf; Hent e-bog De smukke vilde; Bog pdf De smukke vilde; De smukke vilde Hent e-bogen; Hent De smukke vilde txt e-bog; Hent e-bogen På danskDe smukke vilde; Hent pdf e-bogen På dansk De smukke vilde; Hent ePUB e-bog De smukke vilde; De smukke vilde Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog De smukke vilde; Hent DOC Bog De smukke vilde; De smukke vilde ePUB e-bog; DOCX e-bog De smukke vilde; Hent mobi e-bog De smukke vilde; Læs online De smukke vilde; Hent De smukke vilde doc e-bog; Læs online e-bog De smukke vilde; De smukke vilde Læs online Bog; De smukke vilde Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog De smukke vilde;
  Læs online Bog På danskDe smukke vilde; Hent De smukke vilde fb2 e-bog; De smukke vilde af Don Winslow;
  Don Winslow pdf; De smukke vilde af Don Winslow txt; De smukke vilde af Don Winslow epub;
  De smukke vilde af Don Winslow fb2; De smukke vilde af Don Winslow mobi; De smukke vilde af Don Winslow mp3; De smukke vilde af Don Winslow Læs online; Don Winslow Læs online e-bog; Don Winslow Læs online Bog; De smukke vilde læses Bog; Hent De smukke vilde læses Bog; De smukke vilde læses online bog mp3; De smukke vilde læses online bog

  Skriv et svar