Koldkrigerens Hemmelighed hent bog (EPUB PDF TXT)

Koldkrigerens Hemmelighed hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Koldkrigerens Hemmelighed (e-bog) af Peter Bogason

Koldkrigerens Hemmelighed


Peter Bogason
I 1975 kolliderer den danske motortorpedobåd Spurven med en norsk fiskekutter nord for Bergen. Begge fartøjer synker. Det bliver indledningen til jagten på en spion for Warszawapagten. Jagten varer mere end 25 år, fordi ministre og embedsmænd skiftes til ikke at ville gøre noget ved sagen. To mænd, som har kendt hinanden siden 1968, er hovedmistænkte. Kun en af dem er skyldig i forræderierne. Ingen af dem ved, at de bliver fulgt af efterretningstjenesten, uden at der gribes ind. Deres liv flettes sammen i Søværnet, på Københavns Universitet under studenteroprøret, via to østtyske afhoppere i 1980, i internationale forhandlinger i Canada i 1985, og efter murens fald i 1989. Men først efter årtusindskiftet ønsker en minister at gøre noget – med fatale konsekvenser.
Bogen fortæller om et lille hjørne af den kolde krig, om ”MTB-bisserne” og livet for dem på de danske motortorpedobåde sidst i 1960erne og først i 1970erne. Deres motto kunne have været ”lev stærkt og dø ung”. I hvert fald var deres opgave at tage det første skrald, hvis ”ballonen gik op” og Warszawa-pagten angreb Danmark. Bogen handler også om samspillet med dem øst for jerntæppet i 1980erne, hvor bogens hovedpersoner – nu civilister – er involveret i forhandlingerne om afspænding i Europa. Bogen handler om spionage og forræderi, og hvis den danske forræder havde haft succes med sit forehavende, fortæller bogen, hvad konsekvenserne kunne have været for MTB-bisserne.
Men ikke alt i bogen er bølgesprøjt og krudtslam. Den er bygget op således, at læseren skridt for skridt føres ind i i handlingen, men man føres hele tiden tilbage til tiden sidst i 1960erne, hvor hovedpersonerne lærte hinanden at kende, og hvor de mødte kvinden, som fik betydning for dem begge.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Koldkrigerens Hemmelighed.pdf
 • Koldkrigerens Hemmelighed.epub
 • Koldkrigerens Hemmelighed.txt
 • Koldkrigerens Hemmelighed.fb2
 • Koldkrigerens Hemmelighed.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Koldkrigerens Hemmelighed

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Koldkrigerens Hemmelighed.mp3


 • Længde
  293 sider

  Genrer

  Krimier
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf
  Beskyttelse
  ISBN
  9788799511310


  Pris Bøger:


  Koldkrigerens Hemmelighed.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Koldkrigerens Hemmelighed.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Koldkrigerens Hemmelighed.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Koldkrigerens Hemmelighed.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Koldkrigerens Hemmelighed.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Koldkrigerens Hemmelighed.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Koldkrigerens Hemmelighed Gratis

  Bogen af Peter Bogason

 • Koldkrigerens Hemmelighed


 • Koldkrigerens Hemmelighed (e-bog) af Peter Bogason

  TAGS:

  Hent Koldkrigerens Hemmelighed pdf e-bog; Koldkrigerens Hemmelighed Hent pdf; Hent e-bog Koldkrigerens Hemmelighed; Bog pdf Koldkrigerens Hemmelighed; Koldkrigerens Hemmelighed Hent e-bogen; Hent Koldkrigerens Hemmelighed txt e-bog; Hent e-bogen På danskKoldkrigerens Hemmelighed; Hent pdf e-bogen På dansk Koldkrigerens Hemmelighed; Hent ePUB e-bog Koldkrigerens Hemmelighed; Koldkrigerens Hemmelighed Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Koldkrigerens Hemmelighed; Hent DOC Bog Koldkrigerens Hemmelighed; Koldkrigerens Hemmelighed ePUB e-bog; DOCX e-bog Koldkrigerens Hemmelighed; Hent mobi e-bog Koldkrigerens Hemmelighed; Læs online Koldkrigerens Hemmelighed; Hent Koldkrigerens Hemmelighed doc e-bog; Læs online e-bog Koldkrigerens Hemmelighed; Koldkrigerens Hemmelighed Læs online Bog; Koldkrigerens Hemmelighed Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Koldkrigerens Hemmelighed;
  Læs online Bog På danskKoldkrigerens Hemmelighed; Hent Koldkrigerens Hemmelighed fb2 e-bog; Koldkrigerens Hemmelighed af Peter Bogason;
  Peter Bogason pdf; Koldkrigerens Hemmelighed af Peter Bogason txt; Koldkrigerens Hemmelighed af Peter Bogason epub;
  Koldkrigerens Hemmelighed af Peter Bogason fb2; Koldkrigerens Hemmelighed af Peter Bogason mobi; Koldkrigerens Hemmelighed af Peter Bogason mp3; Koldkrigerens Hemmelighed af Peter Bogason Læs online; Peter Bogason Læs online e-bog; Peter Bogason Læs online Bog; Koldkrigerens Hemmelighed læses Bog; Hent Koldkrigerens Hemmelighed læses Bog; Koldkrigerens Hemmelighed læses online bog mp3; Koldkrigerens Hemmelighed læses online bog

  Skriv et svar