Kriger p&229; mountainbike hent bog (PDF.EPUB.TXT)

Kriger på mountainbike hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Kriger på mountainbike


Kriger på mountainbike


Nis Jakob
DEN ULTIMATIVE MTB-BOG OM FLOW OG FART
– Gennemfotograferet af adventurefotograferne Martin Paldan og Mikkel Beisner.
– KØRER DU RACER ELLER MOUNTAINBIKE, kender du sikkert til fascinationen af fart. Fascinationen af at få kroppen til at yde endnu mere og nå til den yderste grænse af sin formåen. Fascinationen af smerte, sol, tørke, hårde stigninger, vanvittige nedkørsler, mudder, is ogfrost. Og fascinationen af kampen for at “overleve” på den yderste fysiske grænse – ude i naturen. På din cykel.
KRIGER PÅ MOUNTAINBIKE er til alle, som gerne vil blive bedre til at cykle.Som vil lære noget om, hvad psyken og det mentale betyder, når manvil udvide sine grænser. Ikke kun på cyklen, men i livet i det hele taget. Bogener en spændende fortælling om at træne op til og gennemføre tre store mtb-løb på et højt niveau. Som supermotionist. Om at komme i flow og få mere fart på cyklen. Om at overvinde sig selv. Mtb er et frirum, hvor du leger og udfordrer dig selv og styrker din krop og din mentale tilstand. Mtb er kontakt med naturen, fordi det foregår i naturen. Hele året og i al slags vejr. Og mtb er meditation, fordi hjernens hverdagstanker kobles fra og kun fokuserer på de næste fem meter foran på det spor, du kører på. Men mtb er desuden et fællesskab med andre, som også er grebet af udfordringerne og afsøgningen af kroppens ekstreme grænser. Vi er alle krigere på mountainbikes.
Nis Jakob (f. 1961) har udgivet 9 anmelderroste spændingsromaner siden debuten i 1999. –
“Bogen adskiller sig fra meget andet ved at være usædvanlig godt skrevet. Det er ikke det sprog, man typisk støder på hos journalister, akademikere eller amatørskribenter. Nis Jakob kan sin metier. ” Adam Eisen, Feltet.dk
“Som MTB-dreng har jeg naturligvis slugt alle kapitler fra grejnørderi til de lidt mere dybe menneskelige beskrivelser om flow, der får mig op at køre og blive varm i kinderne.” Lars Bangsgaard,mountainbiker –
“Det har været en fornøjelse at læse bogen. Du kommer godt omkring dine emner og fremhæver de vigtigste punkter.”
Mathias Juhl Winkel,mountainbiker – “Jeg tog mig selv i at tænke FLOW på singletracket, simpelthen pga. dinbog. Den har gjort indtryk!!!” Jacob Sørensen, mountainbiker –
“Der er knald på Nis Jakobs medrivende fortælling om hans oplevelser og tanker om at køre vildt på mountainbike. Farten i hans jagt på kroppens yderste formåen i brændende sol, piskende regn, mudder og krævende spor i skoven fascinerer læseren. Han fortæller i en pågående, jegbaseret skrivestil om den anderledes jagt på følelsen af flow og erfaringer med at rykke sine mentale grænser. I sin smukt illustrerede bog bygger han sine historier og ærlige overvejelser på en række mtb-løb, som flere vil kalde ekstrem-løb. Der er også plads til selvkritiske reflektioner om værdien af at være en hårdt hund og den sejeste på sporene. ” Steen Bille, Udspil DGI´s medlemsblad.
“Nis Jakob har en fantastisk fortæller evne, og mens man læser hans beretninger og historier, kan man forestille sig det hele oppe i hovedet. Bogen er for dig der trænger til et spark i r…., og mangler den sidste motivation til at komme ud i skoven og fyrer den af og mærke flowet. At læse bogen, kan sammenlignes med at køre dit favorit spor. Når først du er kommet af sted, er der ingen vej tilbage, det er bare fuld fart frem.”Lars Bachmann MTBX.dk
“Letlæst og spændende som en roman – fordi den er opbygget som en roman, blandt andet med en tydelig og menneskelig hovedperson, som oplever, længes og tvivler. Det virker og adskiller bogen fra mange andre og gør den ligeså inspirerende og fængende som oplæg til selvrefleksion.
Det Hvide Spor. Smag lidt på det. Det Hvide Spor. En både lidt uskyldig og samtidig farlig, dragende klang. Det får måske en til at tænke på det frygtede hjerneindgreb, ´det hvide snit´, eller måske på Michael Hanekes film om ondskab, Det hvide bånd.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Kriger på mountainbike.pdf
 • Kriger på mountainbike.epub
 • Kriger på mountainbike.txt
 • Kriger på mountainbike.fb2
 • Kriger på mountainbike.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Kriger på mountainbike

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Kriger på mountainbike.mp3


 • Pris Bøger:


  Kriger på mountainbike.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Kriger på mountainbike.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Kriger på mountainbike.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Kriger på mountainbike.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Kriger på mountainbike.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Kriger på mountainbike.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Kriger på mountainbike Gratis

  Bogen af Nis Jakob

 • Kriger på mountainbike

 • Kriger på mountainbike

  TAGS:

  Hent Kriger på mountainbike pdf e-bog;

  Kriger på mountainbike Hent pdf;

  Hent e-bog Kriger på mountainbike;

  Bog pdf Kriger på mountainbike;

  Kriger på mountainbike Hent e-bogen;

  Hent Kriger på mountainbike txt e-bog;

  Hent e-bogen På danskKriger på mountainbike;

  Hent pdf e-bogen På dansk Kriger på mountainbike;

  Hent ePUB e-bog Kriger på mountainbike;

  Kriger på mountainbike Hent MOBI e-bog;

  Hent ePUB Bog Kriger på mountainbike;

  Hent DOC Bog Kriger på mountainbike;

  Kriger på mountainbike ePUB e-bog;

  DOCX e-bog Kriger på mountainbike;

  Hent mobi e-bog Kriger på mountainbike;

  Læs online Kriger på mountainbike;

  Hent Kriger på mountainbike doc e-bog;

  Læs online e-bog Kriger på mountainbike;

  Kriger på mountainbike Læs online Bog;

  Kriger på mountainbike Læs online e-bog På dansk;

  Læs online En Çok Satan Bog Kriger på mountainbike;

  Læs online Bog På danskKriger på mountainbike;

  Hent Kriger på mountainbike fb2 e-bog;

  Kriger på mountainbike af Nis Jakob;

  Nis Jakob pdf;

  Kriger på mountainbike af Nis Jakob txt;

  Kriger på mountainbike af Nis Jakob epub;

  Kriger på mountainbike af Nis Jakob fb2;

  Kriger på mountainbike af Nis Jakob mobi;

  Kriger på mountainbike af Nis Jakob mp3;

  Kriger på mountainbike af Nis Jakob Læs online;

  Nis Jakob Læs online e-bog;

  Nis Jakob Læs online Bog;

  Kriger på mountainbike læses Bog;

  Hent Kriger på mountainbike læses Bog;

  Kriger på mountainbike læses online bog mp3;

  Kriger på mountainbike læses online bog

  Skriv et svar