Lumikki 2 – Hvid som sne hent bog (EPUB PDF TXT)

Lumikki 2 – Hvid som sne hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Lumikki 2 - Hvid som sne (e-bog) af Birgita Bonde Hansen, Salla Simukka

Lumikki 2 – Hvid som sne


Salla Simukka
HVID SOM SNE er andet bind i den internationale succestrilogi af finske Salla Simukka, som er solgt til over 45 lande. Første bind, RØD SOM BLOD, udkom i Danmark i 2014.

Det kan være livsfarligt at stille for mange spørgsmål.

På en sommerferie til Prag møder Lumikki en ung kvinde, som påstår, at hun er Lumikkis søster. Kvinden, Lenka, kan måske løfte sløret for de hemmeligheder, som Lumikki altid har fornemmet i sin familie. Men før Lumikki kan nå at få svar på alle sine spørgsmål, bliver hun trukket ind i Lenkas liv, som viser sig at være farligere, end Lumikki i sin vildeste fantasi havde forestillet sig. Hun må beskytte Lenka mod en religiøs sekt, hvis hensigter langt fra er rene og hvide som sne.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Lumikki 2 – Hvid som sne.pdf
 • Lumikki 2 – Hvid som sne.epub
 • Lumikki 2 – Hvid som sne.txt
 • Lumikki 2 – Hvid som sne.fb2
 • Lumikki 2 – Hvid som sne.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Lumikki 2 – Hvid som sne

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Lumikki 2 – Hvid som sne.mp3


 • Genrer

  Børnebøger, Ungdomsbøger, 12-15 År

  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788702156294


  Pris Bøger:


  Lumikki 2 – Hvid som sne.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Lumikki 2 – Hvid som sne.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Lumikki 2 – Hvid som sne.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Lumikki 2 – Hvid som sne.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Lumikki 2 – Hvid som sne.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Lumikki 2 – Hvid som sne.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Lumikki 2 – Hvid som sne Gratis

  Bogen af Salla Simukka

 • Lumikki 2 – Hvid som sne


 • Lumikki 2 - Hvid som sne (e-bog) af Birgita Bonde Hansen, Salla Simukka

  TAGS:

  Hent Lumikki 2 – Hvid som sne pdf e-bog; Lumikki 2 – Hvid som sne Hent pdf; Hent e-bog Lumikki 2 – Hvid som sne; Bog pdf Lumikki 2 – Hvid som sne; Lumikki 2 – Hvid som sne Hent e-bogen; Hent Lumikki 2 – Hvid som sne txt e-bog; Hent e-bogen På danskLumikki 2 – Hvid som sne; Hent pdf e-bogen På dansk Lumikki 2 – Hvid som sne; Hent ePUB e-bog Lumikki 2 – Hvid som sne; Lumikki 2 – Hvid som sne Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Lumikki 2 – Hvid som sne; Hent DOC Bog Lumikki 2 – Hvid som sne; Lumikki 2 – Hvid som sne ePUB e-bog; DOCX e-bog Lumikki 2 – Hvid som sne; Hent mobi e-bog Lumikki 2 – Hvid som sne; Læs online Lumikki 2 – Hvid som sne; Hent Lumikki 2 – Hvid som sne doc e-bog; Læs online e-bog Lumikki 2 – Hvid som sne; Lumikki 2 – Hvid som sne Læs online Bog; Lumikki 2 – Hvid som sne Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Lumikki 2 – Hvid som sne;
  Læs online Bog På danskLumikki 2 – Hvid som sne; Hent Lumikki 2 – Hvid som sne fb2 e-bog; Lumikki 2 – Hvid som sne af Salla Simukka;
  Salla Simukka pdf; Lumikki 2 – Hvid som sne af Salla Simukka txt; Lumikki 2 – Hvid som sne af Salla Simukka epub;
  Lumikki 2 – Hvid som sne af Salla Simukka fb2; Lumikki 2 – Hvid som sne af Salla Simukka mobi; Lumikki 2 – Hvid som sne af Salla Simukka mp3; Lumikki 2 – Hvid som sne af Salla Simukka Læs online; Salla Simukka Læs online e-bog; Salla Simukka Læs online Bog; Lumikki 2 – Hvid som sne læses Bog; Hent Lumikki 2 – Hvid som sne læses Bog; Lumikki 2 – Hvid som sne læses online bog mp3; Lumikki 2 – Hvid som sne læses online bog

  Skriv et svar