Palle passer kat hent bog (EPUB PDF TXT)

Palle passer kat hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Palle passer kat (e-bog) af Jørn Jensen, Claus Bigum

Palle passer kat


Jørn Jensen
Palle skal passe Kims kat i en uge. Det er far ikke helt tilfreds med. En uge er lang tid, men katten er jo sød, så det går nok alligevel. Pludselig begynder far at nyse. Han kan slet ikke stoppe igen. Det er Mille, der sætter det hele i gang, og det hjælper ikke at vaske den. Hvad skal de gøre? Palle har jo lovet at passe katten, mens Kim er på ferie.

Perlerækken af Palle-bøger har nærmest opnået kultstatus hos både drenge og piger. Humoristiske og forrygende morsomme historier, hvor dagligdagen får det lille »vrid«, der giver én noget at tænke over og grine af. En omfattende serie med underholdende og vedkommende historier om Palle, hans lidt kiksede far – alene udseendet får én til at trække på smilebåndet – og deres genvordigheder.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Palle passer kat.pdf
 • Palle passer kat.epub
 • Palle passer kat.txt
 • Palle passer kat.fb2
 • Palle passer kat.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Palle passer kat

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Palle passer kat.mp3


 • Længde
  32 sider

  Genrer

  Børnebøger, 6-9 År
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788773698815


  Pris Bøger:


  Palle passer kat.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Palle passer kat.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Palle passer kat.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Palle passer kat.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Palle passer kat.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Palle passer kat.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Palle passer kat Gratis

  Bogen af Jørn Jensen

 • Palle passer kat


 • Palle passer kat (e-bog) af Jørn Jensen, Claus Bigum

  TAGS:

  Hent Palle passer kat pdf e-bog; Palle passer kat Hent pdf; Hent e-bog Palle passer kat; Bog pdf Palle passer kat; Palle passer kat Hent e-bogen; Hent Palle passer kat txt e-bog; Hent e-bogen På danskPalle passer kat; Hent pdf e-bogen På dansk Palle passer kat; Hent ePUB e-bog Palle passer kat; Palle passer kat Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Palle passer kat; Hent DOC Bog Palle passer kat; Palle passer kat ePUB e-bog; DOCX e-bog Palle passer kat; Hent mobi e-bog Palle passer kat; Læs online Palle passer kat; Hent Palle passer kat doc e-bog; Læs online e-bog Palle passer kat; Palle passer kat Læs online Bog; Palle passer kat Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Palle passer kat;
  Læs online Bog På danskPalle passer kat; Hent Palle passer kat fb2 e-bog; Palle passer kat af Jørn Jensen;
  Jørn Jensen pdf; Palle passer kat af Jørn Jensen txt; Palle passer kat af Jørn Jensen epub;
  Palle passer kat af Jørn Jensen fb2; Palle passer kat af Jørn Jensen mobi; Palle passer kat af Jørn Jensen mp3; Palle passer kat af Jørn Jensen Læs online; Jørn Jensen Læs online e-bog; Jørn Jensen Læs online Bog; Palle passer kat læses Bog; Hent Palle passer kat læses Bog; Palle passer kat læses online bog mp3; Palle passer kat læses online bog

  Skriv et svar