Den farlige leg hent bog (EPUB PDF TXT)

Den farlige leg hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Den farlige leg (e-bog) af Mari Jungstedt, Kamilla Jørgensen

Den farlige leg


Mari Jungstedt
Da den gotlandske gymnasieelev Jenny bliver opdaget af et modelagentur, forandres hendes liv fuldstændig. Hun får stjernestatus, anerkendelse og hvirvles ind i en verden af glamour, penge og kendisfester.

Anderledes svært er det for Agnes. Hun har et sygeligt forhold til mad og bærer på en stor sorg, en tragedie i familien. Hun er jævnaldrende med Jenny og har altid drømt om et liv i spotlight – det liv Jenny lever.

Men ulykken lurer også i Jennys tilværelse. Hendes kæreste modefotografen Markus er til fotooptagelse på den lille gotlandske ø Furillen, da han bliver offer for et mordforsøg. Han er ilde tilredt, og det er spørgsmålet om, han bliver i stand til at fortælle politiinspektør Knutas noget, der kan lede til en opklaring, før det er for sent. Hvordan de to pigers skæbner er knyttet til hinanden og til mordforsøget, bliver op til politiinspektør Knutas at finde ud af. Der er nogen, der ved det. Nogen, der holder øje med pigerne, lægger planer for dem og har i sinde at håndhæve en egen retfærdighed.

Den farlige leg er Mari Jungstedts ottende fritstående kriminalroman i serien om politiinspektør Anders Knutas, hans kollega Karin Jacobsson og journalisten Johan Berg.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Den farlige leg.pdf
 • Den farlige leg.epub
 • Den farlige leg.txt
 • Den farlige leg.fb2
 • Den farlige leg.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Den farlige leg

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Den farlige leg.mp3


 • Længde
  341 sider

  Genrer

  Krimier, Krimier, Thriller og Spænding
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788771085136


  Pris Bøger:


  Den farlige leg.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Den farlige leg.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Den farlige leg.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Den farlige leg.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Den farlige leg.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Den farlige leg.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Den farlige leg Gratis

  Bogen af Mari Jungstedt

 • Den farlige leg


 • Den farlige leg (e-bog) af Mari Jungstedt, Kamilla Jørgensen

  TAGS:

  Hent Den farlige leg pdf e-bog; Den farlige leg Hent pdf; Hent e-bog Den farlige leg; Bog pdf Den farlige leg; Den farlige leg Hent e-bogen; Hent Den farlige leg txt e-bog; Hent e-bogen På danskDen farlige leg; Hent pdf e-bogen På dansk Den farlige leg; Hent ePUB e-bog Den farlige leg; Den farlige leg Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Den farlige leg; Hent DOC Bog Den farlige leg; Den farlige leg ePUB e-bog; DOCX e-bog Den farlige leg; Hent mobi e-bog Den farlige leg; Læs online Den farlige leg; Hent Den farlige leg doc e-bog; Læs online e-bog Den farlige leg; Den farlige leg Læs online Bog; Den farlige leg Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Den farlige leg;
  Læs online Bog På danskDen farlige leg; Hent Den farlige leg fb2 e-bog; Den farlige leg af Mari Jungstedt;
  Mari Jungstedt pdf; Den farlige leg af Mari Jungstedt txt; Den farlige leg af Mari Jungstedt epub;
  Den farlige leg af Mari Jungstedt fb2; Den farlige leg af Mari Jungstedt mobi; Den farlige leg af Mari Jungstedt mp3; Den farlige leg af Mari Jungstedt Læs online; Mari Jungstedt Læs online e-bog; Mari Jungstedt Læs online Bog; Den farlige leg læses Bog; Hent Den farlige leg læses Bog; Den farlige leg læses online bog mp3; Den farlige leg læses online bog

  Skriv et svar