Golak hent bog (EPUB PDF TXT)

Golak hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Golak (e-bog) af Josefine Ottesen

Golak


Josefine Ottesen
Golak er første bind i Josefine Ottesens nye trilogi Det Døde Land, der skildrer en ung mands desperate kamp for at finde ud af, hvem han er. Jonah har altid været anderledes end alle andre i den lille, isolerede bjergby. Folk omkring ham sætter lydighed, bøn og hårdt arbejde over alt andet, mens de prøver at genskabe et liv, som det så ud, inden verden blev lagt øde. I det døde land omkring byen lever kun de deforme monstre, golakkerne. Deres angreb får forfærdelige følger, og Jonah opdager, at golakkerne ikke står menneskene så fjernt, som landsbyens ældste påstår. Langsomt går det op for ham, at det ikke er den eneste usandhed. Livet både i landsbyen og i hans egen familie bygger på et væv af fortielser, hemmeligheder og løgne. Efter flere store fantasyserier udgiver Josefine Ottesen nu en dystopisk fremtidsroman. En roman der har sit udgangspunkt i det faktum, at hver ny generation skal finde en vej til at leve og overleve med angsten for kaos. Inspireret af sin søns dødsmetalmusik har hun givet ord til den verden af ødelæggelse, vold, grusomhed og umenneskelighed, som musikken fremmaner. Men angsten for ”det store sammenbrud” hører ikke kun ungdommen til, fandt forfatteren ud af, da hun først åbnede for sin egen forestilling om fremtiden. I fjorten dage sad hun på en bjergside på Pelepones og skrev med dødsmetalmusik rungende i ørerne, hjertet oppe i halsen og udsigt til olivenlunde og azurblåt hav. Denne indre rejse ind i et fremtidigt kaos førte frem til Golak.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Golak.pdf
 • Golak.epub
 • Golak.txt
 • Golak.fb2
 • Golak.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Golak

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Golak.mp3


 • Genrer

  Børnebøger

  Serie
  Det Døde Land
  Nummer i serie
  1
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788792860309


  Pris Bøger:


  Golak.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Golak.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Golak.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Golak.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Golak.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Golak.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Golak Gratis

  Bogen af Josefine Ottesen

 • Golak


 • Golak (e-bog) af Josefine Ottesen

  TAGS:

  Hent Golak pdf e-bog; Golak Hent pdf; Hent e-bog Golak; Bog pdf Golak; Golak Hent e-bogen; Hent Golak txt e-bog; Hent e-bogen På danskGolak; Hent pdf e-bogen På dansk Golak; Hent ePUB e-bog Golak; Golak Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Golak; Hent DOC Bog Golak; Golak ePUB e-bog; DOCX e-bog Golak; Hent mobi e-bog Golak; Læs online Golak; Hent Golak doc e-bog; Læs online e-bog Golak; Golak Læs online Bog; Golak Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Golak;
  Læs online Bog På danskGolak; Hent Golak fb2 e-bog; Golak af Josefine Ottesen;
  Josefine Ottesen pdf; Golak af Josefine Ottesen txt; Golak af Josefine Ottesen epub;
  Golak af Josefine Ottesen fb2; Golak af Josefine Ottesen mobi; Golak af Josefine Ottesen mp3; Golak af Josefine Ottesen Læs online; Josefine Ottesen Læs online e-bog; Josefine Ottesen Læs online Bog; Golak læses Bog; Hent Golak læses Bog; Golak læses online bog mp3; Golak læses online bog

  Skriv et svar