Gudls hent bog (EPUB PDF TXT)

Gudløs hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Gudløs (e-bog) af Josefine Ottesen

Gudløs


Josefine Ottesen
Med Gudløs afslutter Josefine Ottesen den prisbelønnede og anmelderroste trilogi Det Døde Land, hvor hovedpersonen, Jonah, har oplevet totalitære styreformer i forskellig forklædning afløse hinanden og sætte rammerne for sit liv. Nu stilles han over for det svimlende spørgsmål, om han tør leve i verden, som den er, og hvilket menneske han selv ønsker at være. Jonah har fået alt, hvad han kunne ønske sig, men midt i glæden går det for alvor op for ham, hvor afgrundsdyb kynismen er i By 21, hvor han bor. Han må væk, men uden for den beskyttende mur ligger et dødsensfarligt, lovløst land styret af grådige og desperate krigsherrer. Plaget af visheden om sine egne svigt svinger Jonah mellem forsøg på at skabe mening i meningsløsheden og trangen til at give sig hen i den totale opgivelse. Da han tilmed møder kærligheden rejser spørgsmålet sig, om han kan forsone sig tilstrækkeligt med det globale og menneskelige sammenbrud, for slet ikke at tale om sin egen historie, til, at han tør tage imod den? Anmelderne skriver: »En hæsblæsende tour de force, skrevet for en ungdom, der ikke ét minut vil kede sig, men vil høre den gode historie.« ***** – Iben Friis-Jensen, Fyns Amts Avis »Det døde land er en imponerende bedrift – en trilogi om grum magtesløshed og en verden, der er af lave. Med en klog og utilpasset dreng i en hovedrolle, han dybest set ikke ønsker. Jonahs desperation og angst er så nærværende, at læsningen for alvor bliver til en dybfølt oplevelse.« – Damian Arguimbau, Weekendavisen »Man (…) sidder på det yderste af læsestolen. Fordybet i farer, opslugt af dommedagssceneriet og med en oprigtig interesse for, hvordan det dog vil gå.« **** – Steffen Larsen, Politiken »… forfatterens mest velskrevne til dato.« **** – Kari Sønsthagen, Berlingske “En barsk, kompromisløs og eksistentiel trilogi, som gør et uudslettelige indtryk, og stiller det store og gode spørgsmål: hvad vil det egentlig sige at være menneske?” – Bent Rasmussen, Skolebiblioteket “Et hovedværk i nyere dansk fantastisk ungdomslitteratur (…) man bør under alle omstændigheder læse hele trilogien.” – Niels Dalgaard, Proxima -Dansk Science Fiction Tidsskrift


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Gudløs.pdf
 • Gudløs.epub
 • Gudløs.txt
 • Gudløs.fb2
 • Gudløs.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Gudløs

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Gudløs.mp3


 • Genrer

  Børnebøger

  Serie
  Det Døde Land
  Nummer i serie
  2
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788792860323


  Pris Bøger:


  Gudløs.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Gudløs.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Gudløs.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Gudløs.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Gudløs.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Gudløs.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Gudløs Gratis

  Bogen af Josefine Ottesen

 • Gudløs


 • Gudløs (e-bog) af Josefine Ottesen

  TAGS:

  Hent Gudløs pdf e-bog; Gudløs Hent pdf; Hent e-bog Gudløs; Bog pdf Gudløs; Gudløs Hent e-bogen; Hent Gudløs txt e-bog; Hent e-bogen På danskGudløs; Hent pdf e-bogen På dansk Gudløs; Hent ePUB e-bog Gudløs; Gudløs Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Gudløs; Hent DOC Bog Gudløs; Gudløs ePUB e-bog; DOCX e-bog Gudløs; Hent mobi e-bog Gudløs; Læs online Gudløs; Hent Gudløs doc e-bog; Læs online e-bog Gudløs; Gudløs Læs online Bog; Gudløs Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Gudløs;
  Læs online Bog På danskGudløs; Hent Gudløs fb2 e-bog; Gudløs af Josefine Ottesen;
  Josefine Ottesen pdf; Gudløs af Josefine Ottesen txt; Gudløs af Josefine Ottesen epub;
  Gudløs af Josefine Ottesen fb2; Gudløs af Josefine Ottesen mobi; Gudløs af Josefine Ottesen mp3; Gudløs af Josefine Ottesen Læs online; Josefine Ottesen Læs online e-bog; Josefine Ottesen Læs online Bog; Gudløs læses Bog; Hent Gudløs læses Bog; Gudløs læses online bog mp3; Gudløs læses online bog

  Skriv et svar