Samlede skrner III hent bog (EPUB PDF TXT)

Samlede skrøner III hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Samlede skrøner III (e-bog) af Des Asmussen, Jørn Riel

Samlede skrøner III


Jørn Riel
Jørn Riels ti skrønesamlinger fra Nordøstgrønland – og én enkelt fra Sydøstgrønland – har vundet ham mange trofaste læsere. Og med god grund. En mere elskelig samling af barokke og (u)troværdige særlinge end den, som befolkningen på fangststationerne udgør, er svær at finde. Samlede skrøner III indeholder syvende, ottende og niende samling.

Jørn Riels skrøner er ægte og original morskabslæsning. De er lige så slidstærke som uimodståelige. Hav altid en samling liggende fremme.

“Bliver livet for surt, er en enkelt fortælling nok til at gøre det lysere.”
– Bris, B.T.

“At være i Grønland med Jørn Riels flok af lystne anarkister er lige så godt som at være der i virkeligheden. Mindst. I skrønerne lukker Jørn Riel op for en funklende rigdom af historier, der er så umanerlige – i enhver forstand af ordet – og helt uden skam i livet, at man skal vare sig for at tro på dem. Som andet end en vidunderlig digterisk sandhed. Jørn Riels skrøner er gjort af det stof drømme gøres af. Og hvad kan man forlange mere?”
– Henrik Wivel, Berlingske Tidende

“Jørn Riel er fortælleren frem for nogen i moderne dansk litteratur. Veloplagt, oprømt, folkelig. Rig på bløde og rungende pointer, underfundige overdrivelser og knappe karakteristika.”
– Bent Mohn, Politiken


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Samlede skrøner III.pdf
 • Samlede skrøner III.epub
 • Samlede skrøner III.txt
 • Samlede skrøner III.fb2
 • Samlede skrøner III.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Samlede skrøner III

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Samlede skrøner III.mp3


 • Længde
  623 sider

  Genrer

  Skønlitteratur, Romaner
  Serie
  Riels samlede skrøner
  Nummer i serie
  3
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788711341971


  Pris Bøger:


  Samlede skrøner III.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Samlede skrøner III.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Samlede skrøner III.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Samlede skrøner III.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Samlede skrøner III.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Samlede skrøner III.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Samlede skrøner III Gratis

  Bogen af Jørn Riel

 • Samlede skrøner III


 • Samlede skrøner III (e-bog) af Des Asmussen, Jørn Riel

  TAGS:

  Hent Samlede skrøner III pdf e-bog; Samlede skrøner III Hent pdf; Hent e-bog Samlede skrøner III; Bog pdf Samlede skrøner III; Samlede skrøner III Hent e-bogen; Hent Samlede skrøner III txt e-bog; Hent e-bogen På danskSamlede skrøner III; Hent pdf e-bogen På dansk Samlede skrøner III; Hent ePUB e-bog Samlede skrøner III; Samlede skrøner III Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Samlede skrøner III; Hent DOC Bog Samlede skrøner III; Samlede skrøner III ePUB e-bog; DOCX e-bog Samlede skrøner III; Hent mobi e-bog Samlede skrøner III; Læs online Samlede skrøner III; Hent Samlede skrøner III doc e-bog; Læs online e-bog Samlede skrøner III; Samlede skrøner III Læs online Bog; Samlede skrøner III Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Samlede skrøner III;
  Læs online Bog På danskSamlede skrøner III; Hent Samlede skrøner III fb2 e-bog; Samlede skrøner III af Jørn Riel;
  Jørn Riel pdf; Samlede skrøner III af Jørn Riel txt; Samlede skrøner III af Jørn Riel epub;
  Samlede skrøner III af Jørn Riel fb2; Samlede skrøner III af Jørn Riel mobi; Samlede skrøner III af Jørn Riel mp3; Samlede skrøner III af Jørn Riel Læs online; Jørn Riel Læs online e-bog; Jørn Riel Læs online Bog; Samlede skrøner III læses Bog; Hent Samlede skrøner III læses Bog; Samlede skrøner III læses online bog mp3; Samlede skrøner III læses online bog

  Skriv et svar