Den gamle Adam hent bog (EPUB PDF TXT)

Den gamle Adam hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Den gamle Adam (e-bog) af Henrik Pontoppidan

Den gamle Adam


Henrik Pontoppidan
Romanen er en typisk Pontoppidan-roman. I lighed med “Minder” og “Højsang” kommer en mandsperson udefra som en fremmed og opsøger et miljø. Herefter er alting, som ingenting nogensinde har været. Miljøskildringen og egnsskildringen, landskabet, er vigtige ingredienser ikke blot som baggrund for handlingen, men som en betydningsbærende bestanddel af samme handling. ‘Stedet’ og ‘tiden’ er aktive størrelser, der medformende griber ind i de pågældende menneskers liv og skæbne.

Typisk er den endvidere ved sin udprægede form som ‘indre monolog’. Romanen er i virkeligheden et forum for diskussion af en række værdiladede begreber, der griber ind i hinanden, og som igennem samtaler mellem forskellige personer belyses flersidigt. Ofte med det resultat, at to modsatte synspunkter overfor læseren fastholdes med lige stor ret – pro et contra. Således er romanerne op til læserens afgørelse.

Det drejer sig først og fremmest om ‘lidenskabens ret’, om frihed og moral, om ansvar og lykke, adspredelse og fordybelse, handling og fred.
(Silkeborg Bibliotek)


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Den gamle Adam.pdf
 • Den gamle Adam.epub
 • Den gamle Adam.txt
 • Den gamle Adam.fb2
 • Den gamle Adam.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Den gamle Adam

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Den gamle Adam.mp3


 • Genrer

  Skønlitteratur, Andet Skønlitteratur

  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788740400700


  Pris Bøger:


  Den gamle Adam.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Den gamle Adam.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Den gamle Adam.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Den gamle Adam.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Den gamle Adam.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Den gamle Adam.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Den gamle Adam Gratis

  Bogen af Henrik Pontoppidan

 • Den gamle Adam


 • Den gamle Adam (e-bog) af Henrik Pontoppidan

  TAGS:

  Hent Den gamle Adam pdf e-bog; Den gamle Adam Hent pdf; Hent e-bog Den gamle Adam; Bog pdf Den gamle Adam; Den gamle Adam Hent e-bogen; Hent Den gamle Adam txt e-bog; Hent e-bogen På danskDen gamle Adam; Hent pdf e-bogen På dansk Den gamle Adam; Hent ePUB e-bog Den gamle Adam; Den gamle Adam Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Den gamle Adam; Hent DOC Bog Den gamle Adam; Den gamle Adam ePUB e-bog; DOCX e-bog Den gamle Adam; Hent mobi e-bog Den gamle Adam; Læs online Den gamle Adam; Hent Den gamle Adam doc e-bog; Læs online e-bog Den gamle Adam; Den gamle Adam Læs online Bog; Den gamle Adam Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Den gamle Adam;
  Læs online Bog På danskDen gamle Adam; Hent Den gamle Adam fb2 e-bog; Den gamle Adam af Henrik Pontoppidan;
  Henrik Pontoppidan pdf; Den gamle Adam af Henrik Pontoppidan txt; Den gamle Adam af Henrik Pontoppidan epub;
  Den gamle Adam af Henrik Pontoppidan fb2; Den gamle Adam af Henrik Pontoppidan mobi; Den gamle Adam af Henrik Pontoppidan mp3; Den gamle Adam af Henrik Pontoppidan Læs online; Henrik Pontoppidan Læs online e-bog; Henrik Pontoppidan Læs online Bog; Den gamle Adam læses Bog; Hent Den gamle Adam læses Bog; Den gamle Adam læses online bog mp3; Den gamle Adam læses online bog

  Skriv et svar