Kampen om tronen hent bog (EPUB PDF TXT)

Kampen om tronen hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Kampen om tronen (e-bog) af George R. R. Martin, Poul Bratbjerg Hansen

Kampen om tronen


George R. R. Martin
Fra en mester inden for moderne fantasy kommer her en roman med en fantasikraft, der ikke ligner noget andet, man har læst. Med A Game of Thrones – KAMPEN OM TRONEN har George R.R. Martin skabt et mesterværk, der rummer alt det bedste, som genren har at byde på.  Mystik, intriger, romantik og eventyr fylder siderne i denne storslåede fortælling, der er første del af en stort anlagt serie.

For lang tid siden, i tidernes morgen, bragte en overnaturlig begivenhed uorden i årstiderne. I et land, hvor somrene kan vare flere årtier og vintrene en menneskealder, er der uro i luften. Kulden er på vej tilbage, og i den store iskolde vildmark nord for Vinterborg er skumle kræfter ved at samle sig på den anden side af Muren, der beskytter kongeriget.

Begivenhederne udspiller sig skiftevis i et goldt land med kulde og i et sommervarmt rige med overflod. Det er en fortælling om lorder og ladyer, soldater og troldmænd, snigmordere og bastarder, hvis veje krydses i en tid med grumme varsler. Der optræder en gådefuld krigerbande med sværd, der ikke er menneskeskabte, en stamme af barbariske vildlinge, der driver mænd til vanvid, en brutal ung drageprins, der sælger sin søster for at genvinde sin tabte trone, et barn, der rammes af en ulykke og svæver mellem liv og død, og en beslutsom kvinde, der begiver sig ud på en farefuld rejse for at beskytte alt det, hun har kært. I en broget verden med hemmelige planer og modplaner, tragedie og forræderi, sejr og nederlag, forbundsfæller og fjender er Starkernes skæbne uvis, efterhånden som begge sider bestræber sig på at vinde sejr i den farligste kamp: kampen om tronen.

KAMPEN OM TRONEN er uforlignelig, hvad angår både spændvidde og udførelse, en læselimousine af de dejligt lange, som fanger læseren fra de første sider, fastholder ham og ender med at give ham lyst til at læse mere.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Kampen om tronen.pdf
 • Kampen om tronen.epub
 • Kampen om tronen.txt
 • Kampen om tronen.fb2
 • Kampen om tronen.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Kampen om tronen

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Kampen om tronen.mp3


 • Genrer

  Skønlitteratur

  Serie
  Kampen om tronen
  Nummer i serie
  1
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788702113419


  Pris Bøger:


  Kampen om tronen.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Kampen om tronen.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Kampen om tronen.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Kampen om tronen.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Kampen om tronen.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Kampen om tronen.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Kampen om tronen Gratis

  Bogen af George R. R. Martin

 • Kampen om tronen


 • Kampen om tronen (e-bog) af George R. R. Martin, Poul Bratbjerg Hansen

  TAGS:

  Hent Kampen om tronen pdf e-bog; Kampen om tronen Hent pdf; Hent e-bog Kampen om tronen; Bog pdf Kampen om tronen; Kampen om tronen Hent e-bogen; Hent Kampen om tronen txt e-bog; Hent e-bogen På danskKampen om tronen; Hent pdf e-bogen På dansk Kampen om tronen; Hent ePUB e-bog Kampen om tronen; Kampen om tronen Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Kampen om tronen; Hent DOC Bog Kampen om tronen; Kampen om tronen ePUB e-bog; DOCX e-bog Kampen om tronen; Hent mobi e-bog Kampen om tronen; Læs online Kampen om tronen; Hent Kampen om tronen doc e-bog; Læs online e-bog Kampen om tronen; Kampen om tronen Læs online Bog; Kampen om tronen Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Kampen om tronen;
  Læs online Bog På danskKampen om tronen; Hent Kampen om tronen fb2 e-bog; Kampen om tronen af George R. R. Martin;
  George R. R. Martin pdf; Kampen om tronen af George R. R. Martin txt; Kampen om tronen af George R. R. Martin epub;
  Kampen om tronen af George R. R. Martin fb2; Kampen om tronen af George R. R. Martin mobi; Kampen om tronen af George R. R. Martin mp3; Kampen om tronen af George R. R. Martin Læs online; George R. R. Martin Læs online e-bog; George R. R. Martin Læs online Bog; Kampen om tronen læses Bog; Hent Kampen om tronen læses Bog; Kampen om tronen læses online bog mp3; Kampen om tronen læses online bog

  Skriv et svar