Simon hent bog (EPUB PDF TXT)

Simon hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Simon (e-bog) af John Lindskog

Simon


John Lindskog
Rejsekonge, excentriker, forfører og folkehelt. Alle kender navnet Simon Spies, men hvem er mennesket bag myten?

Simon Ove Christian Ogilvie Spies kom til verden 1. september 1921. Han gjorde sig allerede som barn bemærket med sin fantasifuldhed og sine mærkværdige påfund. Tidligt gjorde han karriere som pedaltramper i det københavnske taxamiljø og derefter fulgte alt fra pilleproduktion til et hashpodningsgartneri, inden rejseeventyret tog form.

Livsnyderen Simon var det ekstravagante omdrejningspunkt i en af de mest banebrydende virksomheder i Danmarkshistorien. Efter et skandaleombrust liv med damer og delirium efterlod han sig en milliardformue og en blomstrende forretning uden gæld til sin unge kone, Janni. På et årti lykkedes det den nye ledelse, under hende og hendes nye mand, FLSmidth-arvingen Christian Kjær, at formøble formuen. Spies Rejser fløj mod konkurs.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Simon.pdf
 • Simon.epub
 • Simon.txt
 • Simon.fb2
 • Simon.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Simon

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Simon.mp3


 • Længde
  232 sider

  Genrer

  Biografier og Erindringer, Biografier, Sundhed, Livsstil og Fritid, Rejsebøger, Sport, Fritid og Hobby
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788771374513


  Pris Bøger:


  Simon.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Simon.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Simon.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Simon.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Simon.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Simon.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Simon Gratis

  Bogen af John Lindskog

 • Simon


 • Simon (e-bog) af John Lindskog

  TAGS:

  Hent Simon pdf e-bog; Simon Hent pdf; Hent e-bog Simon; Bog pdf Simon; Simon Hent e-bogen; Hent Simon txt e-bog; Hent e-bogen På danskSimon; Hent pdf e-bogen På dansk Simon; Hent ePUB e-bog Simon; Simon Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Simon; Hent DOC Bog Simon; Simon ePUB e-bog; DOCX e-bog Simon; Hent mobi e-bog Simon; Læs online Simon; Hent Simon doc e-bog; Læs online e-bog Simon; Simon Læs online Bog; Simon Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Simon;
  Læs online Bog På danskSimon; Hent Simon fb2 e-bog; Simon af John Lindskog;
  John Lindskog pdf; Simon af John Lindskog txt; Simon af John Lindskog epub;
  Simon af John Lindskog fb2; Simon af John Lindskog mobi; Simon af John Lindskog mp3; Simon af John Lindskog Læs online; John Lindskog Læs online e-bog; John Lindskog Læs online Bog; Simon læses Bog; Hent Simon læses Bog; Simon læses online bog mp3; Simon læses online bog

  Skriv et svar