De brune jne, Arthur hent bog (EPUB PDF TXT)

De brune øjne, Arthur hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

De brune øjne, Arthur (e-bog) af Hanne Richardt Beck

De brune øjne, Arthur


Hanne Richardt Beck
Den 8. april 1940. I det borgerlige apotekerhjem i Sølvgade i København mødes den 35-årige gifte Elizabeth og den ligeledes gifte jødiske indvandrer Frantz Wiedewart. For de to et magisk øjeblik, der kuldkastes af krigens år, men bliver bestemmende for deres senere livsforløb.

“De brune øjne, Arthur” er en stort anlagt fortælling om to familiers skæbne igennem 50 år. Om de korte øjeblikke, der rummer et helt liv i sig, og om tiden, der lever sit eget liv i menneskers indre. Om længsler og drømme, der måske, måske ikke, indfries, og om livet, der må gribes, før det er forbi. Og om de unge generationer, der bærer håbet i sig.

Romanen tager læseren med til København, Isle of Man, London, Wien, Budapest og Ravensbrück, hvor fortællingen spejler sig i Europas tumultariske historie i det 20. århundredes anden halvdel.

“Med en vidt dreven sensibilitet og iagttagelsesevne kan Hanne Richardt Beck skildre mennesket indefra, åbne følelserne, kroppens længsler og fange de usynlige vibrationer, der strømmer mellem mennesker.”
– Henrik Wivel, Berlingske

“Det er virkelig velgørende at se en debutant tage så stor en udfordring op både med hensyn til tid, rum og personer. At hendes sprogtone samtidig er så personlig, gør kun romanen endnu mere løfterig.”
– Rigmor Bækholm, Information

“Hanne Richardt Beck har styr på sine personer, og hendes debutroman er et spændende og fantastisk familiedrama fra det sidste halve århundredes København.”
– Hans Andersen, Jyllands-Posten


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • De brune øjne, Arthur.pdf
 • De brune øjne, Arthur.epub
 • De brune øjne, Arthur.txt
 • De brune øjne, Arthur.fb2
 • De brune øjne, Arthur.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • De brune øjne, Arthur

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • De brune øjne, Arthur.mp3


 • Længde
  282 sider

  Genrer

  Skønlitteratur, Romaner
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788711326909


  Pris Bøger:


  De brune øjne, Arthur.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  De brune øjne, Arthur.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  De brune øjne, Arthur.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  De brune øjne, Arthur.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  De brune øjne, Arthur.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  De brune øjne, Arthur.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen De brune øjne, Arthur Gratis

  Bogen af Hanne Richardt Beck

 • De brune øjne, Arthur


 • De brune øjne, Arthur (e-bog) af Hanne Richardt Beck

  TAGS:

  Hent De brune øjne, Arthur pdf e-bog; De brune øjne, Arthur Hent pdf; Hent e-bog De brune øjne, Arthur; Bog pdf De brune øjne, Arthur; De brune øjne, Arthur Hent e-bogen; Hent De brune øjne, Arthur txt e-bog; Hent e-bogen På danskDe brune øjne, Arthur; Hent pdf e-bogen På dansk De brune øjne, Arthur; Hent ePUB e-bog De brune øjne, Arthur; De brune øjne, Arthur Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog De brune øjne, Arthur; Hent DOC Bog De brune øjne, Arthur; De brune øjne, Arthur ePUB e-bog; DOCX e-bog De brune øjne, Arthur; Hent mobi e-bog De brune øjne, Arthur; Læs online De brune øjne, Arthur; Hent De brune øjne, Arthur doc e-bog; Læs online e-bog De brune øjne, Arthur; De brune øjne, Arthur Læs online Bog; De brune øjne, Arthur Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog De brune øjne, Arthur;
  Læs online Bog På danskDe brune øjne, Arthur; Hent De brune øjne, Arthur fb2 e-bog; De brune øjne, Arthur af Hanne Richardt Beck;
  Hanne Richardt Beck pdf; De brune øjne, Arthur af Hanne Richardt Beck txt; De brune øjne, Arthur af Hanne Richardt Beck epub;
  De brune øjne, Arthur af Hanne Richardt Beck fb2; De brune øjne, Arthur af Hanne Richardt Beck mobi; De brune øjne, Arthur af Hanne Richardt Beck mp3; De brune øjne, Arthur af Hanne Richardt Beck Læs online; Hanne Richardt Beck Læs online e-bog; Hanne Richardt Beck Læs online Bog; De brune øjne, Arthur læses Bog; Hent De brune øjne, Arthur læses Bog; De brune øjne, Arthur læses online bog mp3; De brune øjne, Arthur læses online bog

  Skriv et svar