Kokken hent bog (PDF.EPUB.TXT)

Kokken hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Kokken


Kokken


Martin Suter
Maravan er uddannet kok og arbejder som køkkenmedhjælper på en fin restaurant i Schweiz. Da han bliver fyret, er gode råd dyre. Som asylansøger er det svært for ham at finde et nyt job, men sammen med sin tidligere kollega, den smukke Andrea, begynder han at lave udsøgte middage for ægtepar med problemer i kærlighedslivet. Maravan har nemlig fået nogle ældgamle opskrifter fra sin bedstemor på Sri Lanka. Opskrifter, som virkelig kan sætte fut i ægtesengen.Maravan er særdeles moralsk og insisterer på, at de afrodisierende middage udelukkende må serveres for gifte par. Men skæbnen vil, at hans moral må vige for virkeligheden. For hvad gør man, når ens elskede bedstemor har brug for dyr hjertemedicin, og ens ligeså elskede nevø er blevet overført til en af De Tamilske Tigres selvmordskommandoer – og kun kan slippe ud mod passende betaling? Snart serverer Andres og Maravan middage for velhavere fra finansverdenen og andre skumle typer. Og snart opdager de, at nogle af kunderne tjener deres formuer på at levere de våben, som holder gang i borgerkrigen på Sri Lanka.´Kokken´ er en rigtig god blanding af romantik, forelskelse, fremmede kulturer, borgerkrig og kulinariske excesser. Alle disse ingredienser gør at den er super underholdning og en rigtig god bog. LitteratursidenKokken er en rigtig god bog, og det var skønt endelig at læse noget helt andet. Der er en perfekt balance mellem den fornøjelige del, hvor tilberedelsen af maden, ingredienserne og duftene beskrives med stor kærlighed, og den mere alvorlige del, der handler om våbensmugling, borgerkrig og flygtninge. Til sidst i bogen er desuden angivet Maravans opskrifter og så kan man jo give sig i kast med det, hvis man er blevet lidt nysgerrig. Jeg er aldeles godt underholdt. Krista Hampe Thorn, Bogblogger.dkI Kokken får man en hjertevarm servering frisk fra fad og med det hele: Lykkelig og ulykkelig kærlighed, spænding og skumle typer, tragedie, død og håb. … Og ind i romanen flettes også megaspørgsmålet om hvor langt de gode med moralen i behold kan tillade sig at gå for at stoppe de ondes gerninger. … Det var en fornøjelse at læse bogen – og som en extra godte får man alle Maravans exorotiske opskrifter bagerst i bogen. MetroXpress


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Kokken.pdf
 • Kokken.epub
 • Kokken.txt
 • Kokken.fb2
 • Kokken.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Kokken

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Kokken.mp3


 • Pris Bøger:


  Kokken.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Kokken.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Kokken.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Kokken.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Kokken.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Kokken.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Kokken Gratis

  Bogen af Martin Suter

 • Kokken

 • Kokken

  TAGS:

  Hent Kokken pdf e-bog;

  Kokken Hent pdf;

  Hent e-bog Kokken;

  Bog pdf Kokken;

  Kokken Hent e-bogen;

  Hent Kokken txt e-bog;

  Hent e-bogen På danskKokken;

  Hent pdf e-bogen På dansk Kokken;

  Hent ePUB e-bog Kokken;

  Kokken Hent MOBI e-bog;

  Hent ePUB Bog Kokken;

  Hent DOC Bog Kokken;

  Kokken ePUB e-bog;

  DOCX e-bog Kokken;

  Hent mobi e-bog Kokken;

  Læs online Kokken;

  Hent Kokken doc e-bog;

  Læs online e-bog Kokken;

  Kokken Læs online Bog;

  Kokken Læs online e-bog På dansk;

  Læs online En Çok Satan Bog Kokken;

  Læs online Bog På danskKokken;

  Hent Kokken fb2 e-bog;

  Kokken af Martin Suter;

  Martin Suter pdf;

  Kokken af Martin Suter txt;

  Kokken af Martin Suter epub;

  Kokken af Martin Suter fb2;

  Kokken af Martin Suter mobi;

  Kokken af Martin Suter mp3;

  Kokken af Martin Suter Læs online;

  Martin Suter Læs online e-bog;

  Martin Suter Læs online Bog;

  Kokken læses Bog;

  Hent Kokken læses Bog;

  Kokken læses online bog mp3;

  Kokken læses online bog

  Skriv et svar