Lyng hent bog (EPUB PDF TXT)

Lyng hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Lyng (e-bog) af Marina Cecilie Roné

Lyng


Marina Cecilie Roné
Lyng er en roman i tre stemmer om det døde barn Lyng, der over tyve år efter lever videre i de efterladtes tanker. Stemmerne føres af moderen Elisa, af faderen Jonathan og af den unge kvinde Hannah, der var vidne til dødsfaldet.

Lag på lag afdækkes de tre skæbner, som alle er viklet ind i hinanden. Elisa, der skjuler sig for Jonathan bag fremstillingen af smukke og perfekte møbler. Jonathan, der ikke længere kan få øje på Elisa og finder en elskerinde, men alligevell ikke kan gå ud af ægteskabet. Hannah, der i den emotionelle trekant lever sit liv som blind passager på Lyngs billet.

En roman om kærlighed, tab og håb på trods af sindets smertefulde vildveje.

Marina Cecilie Roné er født i 1967. Hun har studeret fransk sprog og kultur ved Sorbonne i Paris, været kritiker på Politiken, debatredaktør på Information, medlem af Det Etiske Råd og har ud over LYNG udgivet romanerne KAKTUSHÆNDER, TERKELS TESTAMENTE, BLOMSTERBØRNENE, N.I.M.B.Y. og DET SKETE samt novellesamlingen UD AF ET SKØD.

Det skrev anmelderne om LYNG:
“Gribende, intens og til tider hudløs skæbneberetning.”
– Litteratursiden


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Lyng.pdf
 • Lyng.epub
 • Lyng.txt
 • Lyng.fb2
 • Lyng.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Lyng

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Lyng.mp3


 • Længde
  268 sider

  Genrer

  Skønlitteratur, Romaner
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788711454220


  Pris Bøger:


  Lyng.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Lyng.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Lyng.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Lyng.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Lyng.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Lyng.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Lyng Gratis

  Bogen af Marina Cecilie Roné

 • Lyng


 • Lyng (e-bog) af Marina Cecilie Roné

  TAGS:

  Hent Lyng pdf e-bog; Lyng Hent pdf; Hent e-bog Lyng; Bog pdf Lyng; Lyng Hent e-bogen; Hent Lyng txt e-bog; Hent e-bogen På danskLyng; Hent pdf e-bogen På dansk Lyng; Hent ePUB e-bog Lyng; Lyng Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Lyng; Hent DOC Bog Lyng; Lyng ePUB e-bog; DOCX e-bog Lyng; Hent mobi e-bog Lyng; Læs online Lyng; Hent Lyng doc e-bog; Læs online e-bog Lyng; Lyng Læs online Bog; Lyng Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Lyng;
  Læs online Bog På danskLyng; Hent Lyng fb2 e-bog; Lyng af Marina Cecilie Roné;
  Marina Cecilie Roné pdf; Lyng af Marina Cecilie Roné txt; Lyng af Marina Cecilie Roné epub;
  Lyng af Marina Cecilie Roné fb2; Lyng af Marina Cecilie Roné mobi; Lyng af Marina Cecilie Roné mp3; Lyng af Marina Cecilie Roné Læs online; Marina Cecilie Roné Læs online e-bog; Marina Cecilie Roné Læs online Bog; Lyng læses Bog; Hent Lyng læses Bog; Lyng læses online bog mp3; Lyng læses online bog

  Skriv et svar