Magtspillet hent bog (EPUB PDF TXT)

Magtspillet hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Magtspillet (e-bog) af Danielle Steel, Annemette Goldberg

Magtspillet


Danielle Steel
Selv om den Harvard-uddannede Fiona Carson har vist sit værd som administrerende direktør for National Technology Advancement, et højteknologisk milliardfirma i Californien, står hun stadig med udfordringer hver dag. Hun er en hengiven enlig mor, en strateg i verdensklasse og en benhård forhandler. Hun tager sig tid til at være sammen med sine børn og er vant til en stressfyldt hverdag i en mandsdomineret verden.

Flere kilometer væk høster Marshall Weston frugterne af sit arbejde. Ved hans side står hans kone Liz – den perfekte trofækone, der har ofret sin karriere som advokat for at passe parrets tre børn og støtte Marshall gennem alt. Glat, snu og upåklagelig er Marshall den perfekte direktør, men han har hemmeligheder, der kunne ødelægge hans liv på et øjeblik, hvis de kom frem.

Som mange kvinder i hendes position har Fiona ofret sit privatliv for sin karriere, mens Marshall flirter med katastrofen hver dag. Begge må se deres fortid i øjnene og holde dem, der er jaloux på deres succes, fra livet. Deres liv som direktører for topfirmaer har en høj pris. Men hvor høj en pris er de villig til at betale?

Danielle Steels gribende og følelsesladede roman udforsker det forførende og farlige ved magtens natur. Succes og grådighed, tillid og bedrag, kærlighed og tab – alt kommer til overfladen i dette fængslende drama.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Magtspillet.pdf
 • Magtspillet.epub
 • Magtspillet.txt
 • Magtspillet.fb2
 • Magtspillet.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Magtspillet

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Magtspillet.mp3


 • Længde
  304 sider

  Genrer

  Romantik og Erotik, Romantik, Skønlitteratur, Romaner
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788711335741


  Pris Bøger:


  Magtspillet.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Magtspillet.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Magtspillet.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Magtspillet.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Magtspillet.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Magtspillet.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Magtspillet Gratis

  Bogen af Danielle Steel

 • Magtspillet


 • Magtspillet (e-bog) af Danielle Steel, Annemette Goldberg

  TAGS:

  Hent Magtspillet pdf e-bog; Magtspillet Hent pdf; Hent e-bog Magtspillet; Bog pdf Magtspillet; Magtspillet Hent e-bogen; Hent Magtspillet txt e-bog; Hent e-bogen På danskMagtspillet; Hent pdf e-bogen På dansk Magtspillet; Hent ePUB e-bog Magtspillet; Magtspillet Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Magtspillet; Hent DOC Bog Magtspillet; Magtspillet ePUB e-bog; DOCX e-bog Magtspillet; Hent mobi e-bog Magtspillet; Læs online Magtspillet; Hent Magtspillet doc e-bog; Læs online e-bog Magtspillet; Magtspillet Læs online Bog; Magtspillet Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Magtspillet;
  Læs online Bog På danskMagtspillet; Hent Magtspillet fb2 e-bog; Magtspillet af Danielle Steel;
  Danielle Steel pdf; Magtspillet af Danielle Steel txt; Magtspillet af Danielle Steel epub;
  Magtspillet af Danielle Steel fb2; Magtspillet af Danielle Steel mobi; Magtspillet af Danielle Steel mp3; Magtspillet af Danielle Steel Læs online; Danielle Steel Læs online e-bog; Danielle Steel Læs online Bog; Magtspillet læses Bog; Hent Magtspillet læses Bog; Magtspillet læses online bog mp3; Magtspillet læses online bog

  Skriv et svar