Drmmenes land hent bog (EPUB PDF TXT)

Drømmenes land hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Drømmenes land (e-bog) af Vidar Sundstøl, Ellen Boen

Drømmenes land


Vidar Sundstøl
Modtager af Riverton-prisen for årets bedste norske krimi 2008

“Højdepunkt i årets krimihøst – en sommerferiebasker af sjælden fascinationskraft.” Henrik Palle, Politiken *****

Første del af forfatterens Minnesota-trilogi

Solgt til en lang række lande og filmatisering (Nordisk Film)

To brødre. To mord.
En legende som binder dem sammen

Politimanden Lance Hansen med norske aner passer sit job ved Lake Superior i USA’s nordlige stat Minnesota. Det består mest i at jage folk væk som camperer ulovligt ved søens bredder. Men en dag finder han en ung norsk turist brutalt slået ihjel ved søens vartegn, et stort kors. En kriminalkommissær hidkaldes fra ’det gamle land’ for sammen med FBI at forestå efterforskningen. Samtidig kommer Lance på sporet af et andet mord begået samme sted, blot 100 år tidligere. Og han ser en forbindelse, endda til sin egen familie. Samtidig må han bære på den hemmelighed at hans egen bror befandt sig i nærheden af det nylige gerningssted – og lyver om det.

Med stor fortælleglæde levendegør Vidar Sundstøl et storslået område i USA’s nordøstlige hjørne befolket med historier om pelsjægere, ojibway-indianere og efterkommerne af skandinaviske udvandrere. Og i kernen et stærkt psykologisk krimidrama om fortidens synder.

Vidar Sundstøl (født 1963) debuterede som forfatter i 2005, men fik sit gennembrud med den prisbelønnede Drømmenes land, første bind i krimiserien om politimanden Lance Hansen fra Minnesota. Sundstøl har selv boet ved Lake Superior i en årrække. Bind to, De døde, udkommer på dansk i 2011.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Drømmenes land.pdf
 • Drømmenes land.epub
 • Drømmenes land.txt
 • Drømmenes land.fb2
 • Drømmenes land.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Drømmenes land

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Drømmenes land.mp3


 • Længde
  262 sider

  Genrer

  Krimier
  Serie
  Lance Hansen serien
  Nummer i serie
  1
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788792523570


  Pris Bøger:


  Drømmenes land.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Drømmenes land.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Drømmenes land.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Drømmenes land.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Drømmenes land.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Drømmenes land.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Drømmenes land Gratis

  Bogen af Vidar Sundstøl

 • Drømmenes land


 • Drømmenes land (e-bog) af Vidar Sundstøl, Ellen Boen

  TAGS:

  Hent Drømmenes land pdf e-bog; Drømmenes land Hent pdf; Hent e-bog Drømmenes land; Bog pdf Drømmenes land; Drømmenes land Hent e-bogen; Hent Drømmenes land txt e-bog; Hent e-bogen På danskDrømmenes land; Hent pdf e-bogen På dansk Drømmenes land; Hent ePUB e-bog Drømmenes land; Drømmenes land Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Drømmenes land; Hent DOC Bog Drømmenes land; Drømmenes land ePUB e-bog; DOCX e-bog Drømmenes land; Hent mobi e-bog Drømmenes land; Læs online Drømmenes land; Hent Drømmenes land doc e-bog; Læs online e-bog Drømmenes land; Drømmenes land Læs online Bog; Drømmenes land Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Drømmenes land;
  Læs online Bog På danskDrømmenes land; Hent Drømmenes land fb2 e-bog; Drømmenes land af Vidar Sundstøl;
  Vidar Sundstøl pdf; Drømmenes land af Vidar Sundstøl txt; Drømmenes land af Vidar Sundstøl epub;
  Drømmenes land af Vidar Sundstøl fb2; Drømmenes land af Vidar Sundstøl mobi; Drømmenes land af Vidar Sundstøl mp3; Drømmenes land af Vidar Sundstøl Læs online; Vidar Sundstøl Læs online e-bog; Vidar Sundstøl Læs online Bog; Drømmenes land læses Bog; Hent Drømmenes land læses Bog; Drømmenes land læses online bog mp3; Drømmenes land læses online bog

  Skriv et svar