Pas godt p mor hent bog (EPUB PDF TXT)

Pas godt på mor hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Pas godt på mor (e-bog) af Michael Alring, Kyung Sook-Shin

Pas godt på mor


Kyung Sook-Shin
En ældre dame forsvinder sporløst i undergrundsbanen. Hendes fire voksne børn sætter en eftersøgning i gang, som bl.a leder dem tilbage til deres barndom og langsomt går det op for dem, hvad de mister, hvis de ikke finder deres mor.
Denne gribende roman handler om moderskabet på godt og ondt, og det er umuligt ikke at knibe en tåre undervejs, for meget ofrer en mor ikke for sine børn?
Pressen skrev: “I romanen følger vi på skift Park Son-yos familiemedlemmer i deres sorg over, at Mor er forsvundet og i deres erindringer om det liv, de har haft sammen med hende. På den måde udvikler billedet af hende sig også for læseren, så hun går fra at være en lettere enfoldig bondekone til at vise sig som en viljefast og generøs dame med hjertet på helt rette sted. Desværre går også dette for sent op for familien, som mere eller mindre har taget Mor for givet.” – Fyens stiftstidende
“Forfatteren er fra Sydkorea, men fortællingens tematik er helt eksistentiel. Man må huske, at livet ikke varer evigt. Det kan blive for sent. Man skal bekymre sig om sine medmennesker, mens man kan, man skal ikke tage alt for givet. ***** – Nordjyske
“ENDNU EN gang må læseren konstatere, at skønlitteratur sandsynligvis er den bedste vej til indsigt i fremmede kulturers – læs: andre menneskers – følelser.” **** – Politiken
– Hvem er den forsvundne kvinde? I denne rå hyldest til moderskabets mysterier, er det kun mor, der kender sandheden? – New York Times


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Pas godt på mor.pdf
 • Pas godt på mor.epub
 • Pas godt på mor.txt
 • Pas godt på mor.fb2
 • Pas godt på mor.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Pas godt på mor

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Pas godt på mor.mp3


 • Længde
  256 sider

  Genrer

  Sundhed, Livsstil og Fritid, Familie og Sundhed, Skønlitteratur, Andet Skønlitteratur
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788792359520


  Pris Bøger:


  Pas godt på mor.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Pas godt på mor.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Pas godt på mor.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Pas godt på mor.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Pas godt på mor.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Pas godt på mor.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Pas godt på mor Gratis

  Bogen af Kyung Sook-Shin

 • Pas godt på mor


 • Pas godt på mor (e-bog) af Michael Alring, Kyung Sook-Shin

  TAGS:

  Hent Pas godt på mor pdf e-bog; Pas godt på mor Hent pdf; Hent e-bog Pas godt på mor; Bog pdf Pas godt på mor; Pas godt på mor Hent e-bogen; Hent Pas godt på mor txt e-bog; Hent e-bogen På danskPas godt på mor; Hent pdf e-bogen På dansk Pas godt på mor; Hent ePUB e-bog Pas godt på mor; Pas godt på mor Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Pas godt på mor; Hent DOC Bog Pas godt på mor; Pas godt på mor ePUB e-bog; DOCX e-bog Pas godt på mor; Hent mobi e-bog Pas godt på mor; Læs online Pas godt på mor; Hent Pas godt på mor doc e-bog; Læs online e-bog Pas godt på mor; Pas godt på mor Læs online Bog; Pas godt på mor Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Pas godt på mor;
  Læs online Bog På danskPas godt på mor; Hent Pas godt på mor fb2 e-bog; Pas godt på mor af Kyung Sook-Shin;
  Kyung Sook-Shin pdf; Pas godt på mor af Kyung Sook-Shin txt; Pas godt på mor af Kyung Sook-Shin epub;
  Pas godt på mor af Kyung Sook-Shin fb2; Pas godt på mor af Kyung Sook-Shin mobi; Pas godt på mor af Kyung Sook-Shin mp3; Pas godt på mor af Kyung Sook-Shin Læs online; Kyung Sook-Shin Læs online e-bog; Kyung Sook-Shin Læs online Bog; Pas godt på mor læses Bog; Hent Pas godt på mor læses Bog; Pas godt på mor læses online bog mp3; Pas godt på mor læses online bog

  Skriv et svar