Sundhedsjura hent bog (EPUB PDF TXT)

Sundhedsjura hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Sundhedsjura (e-bog) af Kent Kristensen

Sundhedsjura


Kent Kristensen
Den klassiske bog “Sundhedsjura” foreligger nu i 5. udgave med revisioner i forhold til lovændringer og lovpraksis og udvikling i lovpraksis.
Der kan bl.a. nævnes den administrative praksis for sundhedspersoners pligt til at inddrage forældremyndigheden til mindreårige børn og unge i beslutning om behandling og servicelovens regler om behandling af mindreårige uden forældrenes samtykke. Desuden er der ændringer i offentlighedslovens aktindsigtsregler i og ændrede regler om videredelegation.

Den juriske fremstilling af reglerne relaterer sig til den kliniske hverdag for det udøvende sundhedspersonale. Der er bl.a. refereret en lang række sager, som har været behandlet i Patientklagenævnet. Bogen er således både en lærebog for studerende i de sundhedsfaglige professionsuddannelser og en opslagsbog for det uddannede personale.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Sundhedsjura.pdf
 • Sundhedsjura.epub
 • Sundhedsjura.txt
 • Sundhedsjura.fb2
 • Sundhedsjura.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Sundhedsjura

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Sundhedsjura.mp3


 • Længde
  379 sider

  Genrer

  Faglitteratur, Jura, Medicin, Ungdomsbøger
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf
  Beskyttelse
  Adobe DRM
  ISBN
  9788712050544


  Pris Bøger:


  Sundhedsjura.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Sundhedsjura.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Sundhedsjura.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Sundhedsjura.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Sundhedsjura.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Sundhedsjura.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Sundhedsjura Gratis

  Bogen af Kent Kristensen

 • Sundhedsjura


 • Sundhedsjura (e-bog) af Kent Kristensen

  TAGS:

  Hent Sundhedsjura pdf e-bog; Sundhedsjura Hent pdf; Hent e-bog Sundhedsjura; Bog pdf Sundhedsjura; Sundhedsjura Hent e-bogen; Hent Sundhedsjura txt e-bog; Hent e-bogen På danskSundhedsjura; Hent pdf e-bogen På dansk Sundhedsjura; Hent ePUB e-bog Sundhedsjura; Sundhedsjura Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Sundhedsjura; Hent DOC Bog Sundhedsjura; Sundhedsjura ePUB e-bog; DOCX e-bog Sundhedsjura; Hent mobi e-bog Sundhedsjura; Læs online Sundhedsjura; Hent Sundhedsjura doc e-bog; Læs online e-bog Sundhedsjura; Sundhedsjura Læs online Bog; Sundhedsjura Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Sundhedsjura;
  Læs online Bog På danskSundhedsjura; Hent Sundhedsjura fb2 e-bog; Sundhedsjura af Kent Kristensen;
  Kent Kristensen pdf; Sundhedsjura af Kent Kristensen txt; Sundhedsjura af Kent Kristensen epub;
  Sundhedsjura af Kent Kristensen fb2; Sundhedsjura af Kent Kristensen mobi; Sundhedsjura af Kent Kristensen mp3; Sundhedsjura af Kent Kristensen Læs online; Kent Kristensen Læs online e-bog; Kent Kristensen Læs online Bog; Sundhedsjura læses Bog; Hent Sundhedsjura læses Bog; Sundhedsjura læses online bog mp3; Sundhedsjura læses online bog

  Skriv et svar