Alarm Ulv, uvenner, underbusker hent bog (PDF.EPUB.TXT)

Alarm: Ulv, uvenner, underbusker hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Alarm: Ulv, uvenner, underbusker


Alarm: Ulv, uvenner, underbusker


Elin Lindell
Bøger til piger: Hjørdis uden ´H´, fodbold og venskabJørdis hedder egentlig Hjørdis. Men hun hader H som f.eks. i håndsved, hovedpine, heste og Harry Hansson, selvfølgelig, verdens mest åndssvage idiot. Det er ikke fordi, hun ellers har så meget at brokke sig over. Hendes forældre er helt okay, hendes lillebror er kun lidt irriterende, hun har en sød (og doven) kat og den bedste og sødeste veninde i byen, Judith, som har været så sød at tage H´et i Hjørdis, og som altid griner af hendes vittigheder.Og nå, ja, så er hun for resten den bedste i klassen til fodbold.Alt er perfekt lige indtil den dag, da der begynder en ny pige i klassen med briller, bryster og de bedste fodboldfinter, Hjørdis nogensinde har set. Så sker der lige pludselig en hel masse, som absolut ikke må ske. Slet, slet ikke! Og på nogle få dage bliver alt kaos og kompliceret.En sød og vigtige historie med humor om venskaber og veninder – en god bog til piger i alderen 7-11 år.Pressemeddelelse:Jørdis hedder egentlig Hjørdis. Men hun hader H som f.eks. i håndsved, hovedpine, heste og Harry Hansson, selvfølgelig, verdens mest åndssvage idiot. Det er ikke, fordi hun ellers har så meget at brokke sig over. Hendes forældre er helt okay, hendes lillebror er kun lidt irriterende, hun har en sød (og doven) kat og den bedste og sødeste veninde i byen, Judith, som har været så sød at tage H´et i Hjørdis, og som altid griner af hendes vittigheder.Og nå, ja, så er hun for resten den bedste i klassen til fodbold.Alt er perfekt lige indtil den dag, da der begynder en ny pige i klassen med briller, bryster og de bedste fodboldfinter, Hjørdis nogensinde har set. Så sker der lige pludselig en hel masse, som absolut ikke må ske. Slet, slet ikke! Og på nogle få dage bliver alt kaos og kompliceret. Svenske Elin Lindell indledte sin korte fodboldkarriere, da hun var på Hjørdis´ alder. Hun var den dårligste spiller, på det dårligste hold, i den dårligste division i Vestsverige. De vandt aldrig nogen kampe, men spillede uafgjort én gang. Til alt held besluttede Lindell sig for at droppe karrieren som professionel fodboldspiller og i stedet hellige sig at skrive og tegne, hvilket siden 2006 har resulteret i ti bøger til børn. Lektørudtalelse:Bog for de ca. 9-11-årige piger om venskab og hvad det kan skabe af forviklinger, når der starter en ny pige i klassen. Fin forside der fanger øjet og formidler nogle vigtige elementer fra handlingen.Beskrivelse:Forfatter har tidligere skrevet to fagbøger sammen med Lis Bjärbo, der er oversat til dansk. I denne hører vi om Hjørdis, der ikke bryder sig om ting med H. Især ikke heste og Harry Hansson. Da hun skal brodere sit navn i håndarbejde, dropper hun H’et, så hun bare hedder Jørdis, og bedsteveninden Judit tager H’et til sig, så hun hedder Judith, hvilket de så hedder i resten af bogen. Jørdis er den bedste i klassen til fodbold, indtil den dag der starter en ny pige i klassen. Hermione er virkelig god til fodbold og da hun også bliver veninde med Judith, bliver Jørdis jaloux. De tre piger begraver Hermiones lykkeunderbukser, men da det så sner om natten, kan de ikke finde dem igen. Ved hjælp af Harry Hansson og en lille smule held ender alt godt. Elin Lindell har selv illustreret historien, hvilket gør at billeder og tekst er et velintegreret hele. Historien er velfortalt, vedkommende og humoristisk.Sammenligning:Problematikken med at være jaloux og at være bange for at miste sin veninde findes også i En ny Nynne. En pige der elsker fodbold findes også i Lise Kissmeyers serie om Mathilde, fx Mathilde i modvind.Samlet konklusion:Sød og sjov historie om Jørdis, der hader heste, men elsker fodbold. Fokus ligger mest på venindehistorien. Velfortalt og godt illustreret.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Alarm: Ulv, uvenner, underbusker.pdf
 • Alarm: Ulv, uvenner, underbusker.epub
 • Alarm: Ulv, uvenner, underbusker.txt
 • Alarm: Ulv, uvenner, underbusker.fb2
 • Alarm: Ulv, uvenner, underbusker.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Alarm: Ulv, uvenner, underbusker

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Alarm: Ulv, uvenner, underbusker.mp3


 • Pris Bøger:


  Alarm: Ulv, uvenner, underbusker.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Alarm: Ulv, uvenner, underbusker.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Alarm: Ulv, uvenner, underbusker.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Alarm: Ulv, uvenner, underbusker.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Alarm: Ulv, uvenner, underbusker.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Alarm: Ulv, uvenner, underbusker.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Alarm: Ulv, uvenner, underbusker Gratis

  Bogen af Elin Lindell

 • Alarm: Ulv, uvenner, underbusker

 • Alarm: Ulv, uvenner, underbusker

  TAGS:

  Hent Alarm: Ulv, uvenner, underbusker pdf e-bog;

  Alarm: Ulv, uvenner, underbusker Hent pdf;

  Hent e-bog Alarm: Ulv, uvenner, underbusker;

  Bog pdf Alarm: Ulv, uvenner, underbusker;

  Alarm: Ulv, uvenner, underbusker Hent e-bogen;

  Hent Alarm: Ulv, uvenner, underbusker txt e-bog;

  Hent e-bogen På danskAlarm: Ulv, uvenner, underbusker;

  Hent pdf e-bogen På dansk Alarm: Ulv, uvenner, underbusker;

  Hent ePUB e-bog Alarm: Ulv, uvenner, underbusker;

  Alarm: Ulv, uvenner, underbusker Hent MOBI e-bog;

  Hent ePUB Bog Alarm: Ulv, uvenner, underbusker;

  Hent DOC Bog Alarm: Ulv, uvenner, underbusker;

  Alarm: Ulv, uvenner, underbusker ePUB e-bog;

  DOCX e-bog Alarm: Ulv, uvenner, underbusker;

  Hent mobi e-bog Alarm: Ulv, uvenner, underbusker;

  Læs online Alarm: Ulv, uvenner, underbusker;

  Hent Alarm: Ulv, uvenner, underbusker doc e-bog;

  Læs online e-bog Alarm: Ulv, uvenner, underbusker;

  Alarm: Ulv, uvenner, underbusker Læs online Bog;

  Alarm: Ulv, uvenner, underbusker Læs online e-bog På dansk;

  Læs online En Çok Satan Bog Alarm: Ulv, uvenner, underbusker;

  Læs online Bog På danskAlarm: Ulv, uvenner, underbusker;

  Hent Alarm: Ulv, uvenner, underbusker fb2 e-bog;

  Alarm: Ulv, uvenner, underbusker af Elin Lindell;

  Elin Lindell pdf;

  Alarm: Ulv, uvenner, underbusker af Elin Lindell txt;

  Alarm: Ulv, uvenner, underbusker af Elin Lindell epub;

  Alarm: Ulv, uvenner, underbusker af Elin Lindell fb2;

  Alarm: Ulv, uvenner, underbusker af Elin Lindell mobi;

  Alarm: Ulv, uvenner, underbusker af Elin Lindell mp3;

  Alarm: Ulv, uvenner, underbusker af Elin Lindell Læs online;

  Elin Lindell Læs online e-bog;

  Elin Lindell Læs online Bog;

  Alarm: Ulv, uvenner, underbusker læses Bog;

  Hent Alarm: Ulv, uvenner, underbusker læses Bog;

  Alarm: Ulv, uvenner, underbusker læses online bog mp3;

  Alarm: Ulv, uvenner, underbusker læses online bog

  Skriv et svar