ben himmel hent bog (EPUB PDF TXT)

Åben himmel hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Åben himmel (e-bog) af Jeppe Krogsgaard Christensen

Åben himmel


Jeppe Krogsgaard Christensen
Åben himmel består af seksten sammenvævede historier fra dagene omkring det store skybrud i 2011. Hovedpersonen i den ene historie er biperson i en anden, og de samme episoder går igen, set fra forskellige vinkler.

Her er Nikolaj, som er flyttet ud på Fugleøen i Sortedams Sø. Den senile kunstner Inger, som kun maler med hvidt i atelieret på Brøndsteds Allé. Jørn, som bygger Noas ark i sin kælder i Abel Cathrines Gade. Taxachaufføren Navid, som kender alle gader, veje og pladser, men ikke en sjæl.
En tyst og intens skildring af isolation ­- frivillig som ufrivillig – og samtidig et portræt af København.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Åben himmel.pdf
 • Åben himmel.epub
 • Åben himmel.txt
 • Åben himmel.fb2
 • Åben himmel.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Åben himmel

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Åben himmel.mp3


 • Genrer

  Skønlitteratur, Romaner

  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788702157178


  Pris Bøger:


  Åben himmel.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Åben himmel.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Åben himmel.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Åben himmel.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Åben himmel.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Åben himmel.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Åben himmel Gratis

  Bogen af Jeppe Krogsgaard Christensen

 • Åben himmel


 • Åben himmel (e-bog) af Jeppe Krogsgaard Christensen

  TAGS:

  Hent Åben himmel pdf e-bog; Åben himmel Hent pdf; Hent e-bog Åben himmel; Bog pdf Åben himmel; Åben himmel Hent e-bogen; Hent Åben himmel txt e-bog; Hent e-bogen På danskÅben himmel; Hent pdf e-bogen På dansk Åben himmel; Hent ePUB e-bog Åben himmel; Åben himmel Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Åben himmel; Hent DOC Bog Åben himmel; Åben himmel ePUB e-bog; DOCX e-bog Åben himmel; Hent mobi e-bog Åben himmel; Læs online Åben himmel; Hent Åben himmel doc e-bog; Læs online e-bog Åben himmel; Åben himmel Læs online Bog; Åben himmel Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Åben himmel;
  Læs online Bog På danskÅben himmel; Hent Åben himmel fb2 e-bog; Åben himmel af Jeppe Krogsgaard Christensen;
  Jeppe Krogsgaard Christensen pdf; Åben himmel af Jeppe Krogsgaard Christensen txt; Åben himmel af Jeppe Krogsgaard Christensen epub;
  Åben himmel af Jeppe Krogsgaard Christensen fb2; Åben himmel af Jeppe Krogsgaard Christensen mobi; Åben himmel af Jeppe Krogsgaard Christensen mp3; Åben himmel af Jeppe Krogsgaard Christensen Læs online; Jeppe Krogsgaard Christensen Læs online e-bog; Jeppe Krogsgaard Christensen Læs online Bog; Åben himmel læses Bog; Hent Åben himmel læses Bog; Åben himmel læses online bog mp3; Åben himmel læses online bog

  Skriv et svar