Idealisten hent bog (EPUB PDF TXT)

Idealisten hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Idealisten (e-bog) af Carsten Norton

Idealisten


Carsten Norton
Barfodsrøver, fanatiker og terrorist. Niels Holck er blevet kaldt lidt af hvert, siden han første gang ryddede danske avisforsider i begyndelsen af 1980’erne. Men hvem er manden med det karakteristiske blik, og hvordan endte han med at blive hovedpersonen i den mest spektakulære våbennedkastning siden Anden Verdenskrig?

IDEALISTEN fortæller historien om den kompromisløse dansker, der allerede som teenager besluttede at vie sit liv til kampen mod fattigdom, og samtidig hele den utrolige beretning om nedkastningen af fire tons våben over Indien. Derudover giver den journalistiske fortælling et unikt indblik i både udleveringssagen mod Niels Holck og det diplomatiske efterspil mellem Danmark og Indien, hvor hovedpersonen spiller en rolle, der aldrig før er beskrevet. I singlen kan man ud over Niels Holck selv således også bl.a. møde den engelske våbenhandler Peter Bleach og den mystiske danske forretningsmand “PH”, der begge var centrale aktører i våbennedkastningen.

Om forfatteren: Carsten Norton (f. 1972), cand.mag. fra Københavns Universitet og journalist på Ekstra Bladets kriminalredaktion. Fast boganmelder i Go’Morgen Danmark på TV2. Har tidligere udgivet Udleveret (2010) på Ekstra Bladets Forlag og romanen Uden ansigt (2012) på Politikens Forlag.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Idealisten.pdf
 • Idealisten.epub
 • Idealisten.txt
 • Idealisten.fb2
 • Idealisten.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Idealisten

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Idealisten.mp3


 • Længde
  91 sider

  Genrer

  Faglitteratur, Historie og Arkæologi
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788740010558


  Pris Bøger:


  Idealisten.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Idealisten.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Idealisten.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Idealisten.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Idealisten.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Idealisten.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Idealisten Gratis

  Bogen af Carsten Norton

 • Idealisten


 • Idealisten (e-bog) af Carsten Norton

  TAGS:

  Hent Idealisten pdf e-bog; Idealisten Hent pdf; Hent e-bog Idealisten; Bog pdf Idealisten; Idealisten Hent e-bogen; Hent Idealisten txt e-bog; Hent e-bogen På danskIdealisten; Hent pdf e-bogen På dansk Idealisten; Hent ePUB e-bog Idealisten; Idealisten Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Idealisten; Hent DOC Bog Idealisten; Idealisten ePUB e-bog; DOCX e-bog Idealisten; Hent mobi e-bog Idealisten; Læs online Idealisten; Hent Idealisten doc e-bog; Læs online e-bog Idealisten; Idealisten Læs online Bog; Idealisten Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Idealisten;
  Læs online Bog På danskIdealisten; Hent Idealisten fb2 e-bog; Idealisten af Carsten Norton;
  Carsten Norton pdf; Idealisten af Carsten Norton txt; Idealisten af Carsten Norton epub;
  Idealisten af Carsten Norton fb2; Idealisten af Carsten Norton mobi; Idealisten af Carsten Norton mp3; Idealisten af Carsten Norton Læs online; Carsten Norton Læs online e-bog; Carsten Norton Læs online Bog; Idealisten læses Bog; Hent Idealisten læses Bog; Idealisten læses online bog mp3; Idealisten læses online bog

  Skriv et svar