Libri di Luca hent bog (EPUB PDF TXT)

Libri di Luca hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Libri di Luca (e-bog) af Mikkel Birkegaard

Libri di Luca


Mikkel Birkegaard
Forestil dig, at nogle mennesker kan påvirke dine følelser og tanker, når du læser, eller hvis de læser en bog højt for dig. At de kan forføre dig med de mest fantastiske historier, men også manipulere dig til at tænke lige præcis, som de ønsker.

Da Luca Campelli dør en pludselig og voldsom død, arver hans søn, advokaten Jon, antikvariatet Libri di Luca i København. Jon har ikke set sin far i 20 år efter morens mystiske selvmord.
Efter Lucas begravelse indvies Jon i en hemmelighed i kælderen under antikvariatet: Luca var før sin død formand for Bibliofilselskabet og de såkaldte Lettorer – mennesker med særlige evner til at påvirke folk gennem læsning. I antikvariatet møder han også den smukke, men ordblinde Katherina, der nærmest går i ét med reolerne.

Da der følger et brandattentat på Libri di Luca, er det åbenlyst, at nogen benytter Lucas død som påskud for at tilrane sig magten i Bibliofilselskabet. Jon og Katherina får til opgave at trænge til bunds i mysteriet. Men hvem er forræderne blandt Lettorerne? Den mystiske rigmand Kortmann? Jons klient, forretningsmanden Remer? Eller nogle helt tredje?


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Libri di Luca.pdf
 • Libri di Luca.epub
 • Libri di Luca.txt
 • Libri di Luca.fb2
 • Libri di Luca.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Libri di Luca

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Libri di Luca.mp3


 • Længde
  448 sider

  Genrer

  Krimier
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788711422427


  Pris Bøger:


  Libri di Luca.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Libri di Luca.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Libri di Luca.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Libri di Luca.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Libri di Luca.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Libri di Luca.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Libri di Luca Gratis

  Bogen af Mikkel Birkegaard

 • Libri di Luca


 • Libri di Luca (e-bog) af Mikkel Birkegaard

  TAGS:

  Hent Libri di Luca pdf e-bog; Libri di Luca Hent pdf; Hent e-bog Libri di Luca; Bog pdf Libri di Luca; Libri di Luca Hent e-bogen; Hent Libri di Luca txt e-bog; Hent e-bogen På danskLibri di Luca; Hent pdf e-bogen På dansk Libri di Luca; Hent ePUB e-bog Libri di Luca; Libri di Luca Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Libri di Luca; Hent DOC Bog Libri di Luca; Libri di Luca ePUB e-bog; DOCX e-bog Libri di Luca; Hent mobi e-bog Libri di Luca; Læs online Libri di Luca; Hent Libri di Luca doc e-bog; Læs online e-bog Libri di Luca; Libri di Luca Læs online Bog; Libri di Luca Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Libri di Luca;
  Læs online Bog På danskLibri di Luca; Hent Libri di Luca fb2 e-bog; Libri di Luca af Mikkel Birkegaard;
  Mikkel Birkegaard pdf; Libri di Luca af Mikkel Birkegaard txt; Libri di Luca af Mikkel Birkegaard epub;
  Libri di Luca af Mikkel Birkegaard fb2; Libri di Luca af Mikkel Birkegaard mobi; Libri di Luca af Mikkel Birkegaard mp3; Libri di Luca af Mikkel Birkegaard Læs online; Mikkel Birkegaard Læs online e-bog; Mikkel Birkegaard Læs online Bog; Libri di Luca læses Bog; Hent Libri di Luca læses Bog; Libri di Luca læses online bog mp3; Libri di Luca læses online bog

  Skriv et svar