Udvalgte fortllinger hent bog (EPUB PDF TXT)

Udvalgte fortællinger hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Udvalgte fortællinger (e-bog) af Lev Tolstoj, Ejnar Thomassen

Udvalgte fortællinger


Lev Tolstoj
Denne samling omfatter fire folkefortællinger fra jævne folks dagligliv. Alle bringer de Tolstojs budskab om, at det centrale i livet er næstekærligheden. I Pas på ilden vises de fatale følger af gengældelse fremfor tilgivelse i et eskalerende had mellem naboer. I Jord, jord! er det de ulykkelige følger af materielt begær, og i den realistiske legende Hvad menneskene lever af fortælles om en fattig skomagers belønning for sin næstekærlighed til en falden engel i menneskeskikkelse. I De to pilgrimme vises, hvorledes næstekærlighed er langt vigtigere end pligtopfyldelse af religiøse forskrifter. Fortællingerne fremstår myteagtige, mejslet med skarpe sansninger i en naturlig og enkel fremstilling.

“I hans Folkefortællinger træder hans tids russiske landsbymenneske os i møde i sin daglige dont, i sin stille, skjulte leven og færden, i billeder af den største ægthed og livagtighed. Disse folkefortællinger er i al deres realisme et værk, der i egenart næppe har sin mage i den moderne litteratur. Her smelter evangeliets ånd helt sammen med almuevisdommens smilende enfold. … Hans skikkelser, fremstillet, som de er, med storslået naturlighed, står for os, ikke som romanhelte, men som virkelige, levende mennesker, uforgængelige som mytologiens skabninger.” – Ejnar Thomassen

“Tolstojs realistiske fortællekunst, hans vidunderlige evne til rent plastisk at skildre enhver bevægelse og begivenhed, ethvert billede i ord, så man ser det, fejrer sande triumfer i disse fortællinger.” – Jørgen Claudi, Kristeligt Dagblad


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Udvalgte fortællinger.pdf
 • Udvalgte fortællinger.epub
 • Udvalgte fortællinger.txt
 • Udvalgte fortællinger.fb2
 • Udvalgte fortællinger.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Udvalgte fortællinger

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Udvalgte fortællinger.mp3


 • Længde
  108 sider

  Genrer

  Skønlitteratur, Andet Skønlitteratur
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788793005860


  Pris Bøger:


  Udvalgte fortællinger.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Udvalgte fortællinger.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Udvalgte fortællinger.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Udvalgte fortællinger.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Udvalgte fortællinger.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Udvalgte fortællinger.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Udvalgte fortællinger Gratis

  Bogen af Lev Tolstoj

 • Udvalgte fortællinger


 • Udvalgte fortællinger (e-bog) af Lev Tolstoj, Ejnar Thomassen

  TAGS:

  Hent Udvalgte fortællinger pdf e-bog; Udvalgte fortællinger Hent pdf; Hent e-bog Udvalgte fortællinger; Bog pdf Udvalgte fortællinger; Udvalgte fortællinger Hent e-bogen; Hent Udvalgte fortællinger txt e-bog; Hent e-bogen På danskUdvalgte fortællinger; Hent pdf e-bogen På dansk Udvalgte fortællinger; Hent ePUB e-bog Udvalgte fortællinger; Udvalgte fortællinger Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Udvalgte fortællinger; Hent DOC Bog Udvalgte fortællinger; Udvalgte fortællinger ePUB e-bog; DOCX e-bog Udvalgte fortællinger; Hent mobi e-bog Udvalgte fortællinger; Læs online Udvalgte fortællinger; Hent Udvalgte fortællinger doc e-bog; Læs online e-bog Udvalgte fortællinger; Udvalgte fortællinger Læs online Bog; Udvalgte fortællinger Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Udvalgte fortællinger;
  Læs online Bog På danskUdvalgte fortællinger; Hent Udvalgte fortællinger fb2 e-bog; Udvalgte fortællinger af Lev Tolstoj;
  Lev Tolstoj pdf; Udvalgte fortællinger af Lev Tolstoj txt; Udvalgte fortællinger af Lev Tolstoj epub;
  Udvalgte fortællinger af Lev Tolstoj fb2; Udvalgte fortællinger af Lev Tolstoj mobi; Udvalgte fortællinger af Lev Tolstoj mp3; Udvalgte fortællinger af Lev Tolstoj Læs online; Lev Tolstoj Læs online e-bog; Lev Tolstoj Læs online Bog; Udvalgte fortællinger læses Bog; Hent Udvalgte fortællinger læses Bog; Udvalgte fortællinger læses online bog mp3; Udvalgte fortællinger læses online bog

  Skriv et svar